Kezd haladni a harmadik Riddick-film

  • Írta: InGen
  • 2011. június 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár lassan el is felejtettük, hogy egyszer majd várható egy harmadik Riddick-mozi, szerencsére az eddigi részek mögött álló író-rendező, David Twohy nagyon is rajta van az ügyön. Úgy tűnik, hogy az akadályok kezdenek elhárulni, s szépen lassan elindulhat a forgatás is.

Habár David Twohy régóta igyekszik tető alá hozni a harmadik Riddick-epizódot, elmondása szerint eddig elég sok akadály gördült elé. Úgy tűnik azonban, hogy ezeken szépen lassan átverekedi magát, s a saját blogjában írt beszámolójából kiderül: hamarosan ténylegesen elkezdik készíteni a Riddick-trilógia befejező részét.


Twohy szerint mindez nem jöhetne létre Vin Diesel hatalmas támogatása nélkül: a Gamekapocs egyik kedvenc színésze ugyanis teljes testtel és lélekkel áll a projekt mögött, hiszen ő maga is rajong a karakterért, amit eljátszik. Mindezek örömére Twohy közzétett egy concept rajzot a filmből, melyet először Dieselnek mutatott meg - valami nagyon hasonlóra számíthatunk majd a végleges moziban is.

Úgy látszik tehát, hogy Vin Diesel atyánk újra megszemélyesíti az egyik legkeményebb sci-fi karaktert. Mit gondoltok? Jó ötlet a harmadik rész, vagy abba kellene hagyni inkább?

30.
30.
Optimus Prime
#26: A EfBB játék alapján Shyra ajándékozza meg ezzel a képességgel Riddick-et. Ez cinematic videóiból is kiderül, ami az új játéknál az extrák->videók szekcióban van, asszem. Ott is mondja a 20 mentholos cigit, Shyra meg hogy milyen jól hazudik ezzel kapcsolatban, még saját magával is elhitette, hogy így volt. Shyra-t a 2. film rendezői változatában látni is. Azt hiszem a mozis verzióból teljesen kivágták.
29.
29.
wigyory
Jó filmek az eddig megjelent részek, én is várom a folytatást.Bizom benne hogy nem fogunk csalódni, mert Diesel teljes felügyelete alatt történik majd minden - jöhet!
28.
28.
Henry82
#26: A kés konkrétan azért, mert a börtönben nemigen lehet lőfegyvert találni, csak késsel lehet gyilkolászni és mivel a szemműtétből leszürhető, hogy Riddick úr a sittes létre rendezkedett be, nyilvánvaló, hogy a kés miért nőtt ennyire a szívéhez:)
26.
26.
K2 The Highest
#23: Minden el lett magyarázva a második részben...És a játékban tényleg benne van...
Ő egy fúriai aki túlélte a mészárlást amit A Lord Marshall vitt végbe a bolygóján, ahol ugyebár rajta kívül mindenki meghalt (Legalábbis ezt hiszik, ugyanis a Lord egyik embere, a Tisztító is Furián). És, hogy miért tette mindezt? Mert egyszer a Lord egy jóshoz fordult tanácsért, aki elmondta, hogy furián fog végezni vele, ezért támadta meg a furiánokat és írtotta ki őket. A Szemüveg miért kell? Nos...Bekerült egy börtönbe ahol sohasem láthatnak napfényt az elítéltek (mint Crematoria) és ott egy doki 20 mentolos spangliért (vagy egy rádióért, amit a sötétben kell megtalálni) elvégzi a beavatkozást...Ez azért kell, hogy sötétben is tökéletesen lássa a ellenségét...Ez még az első részben is benne van...Elmondja Jacknek (később a második részben már Kira néven fut) és aztán az a kis csaj ezen lovagol kb a film feléig...Még egy hasonló szemüveget is csór magának valahonnan...Az utolsó kérdést azt nem értem...Pontosan mit is érdekel? A kés csöndes, gyors, félelmetes és halálos...Pont, mint Riddick...Ezért használt ulakokat! Gyönyörű hajlított pengék...Hmmm...Nyamm! na...kb ennyi...van még kérdés?
25.
25.
Ecneb
#23: nem azért de ezek a dolgok az escape from butcher bay játékból mind kiderülnek
24.
24.
márk1212
#23: "Ki ez a pofa honnan jön hova lett a többi fajtájabeli minek a napszemüveg és miért pont a kés ?"
Ezekre biztosan kapsz választ csak nézd meg újra a 2 részt ! Ha nem érted nézd meg megint.....
23.
23.
mamgu
Jó lenne elhelyezni már a sztorit térben és időben mert az egész csak lóg a levegőben , körüllengi a balladai homály , egy nagyon frappáns magyarázó részt kellene összeütni . Ki ez a pofa honnan jön hova lett a többi fajtájabeli minek a napszemüveg és miért pont a kés ?
22.
22.
Ecneb
akkor most ezelőtt is lesz egy átvezető rajzfilmecske mint az 1 és a kettő között? (dead space feeeeeling)
21.
21.
kebi90
Bejött az előző két rész is, a játékokkal és a rajzfilmmel együtt. Remélem nem cseszik el ezt sem. Mindenesetre örülök, hogy készítik a folytatást. =)
20.
20.
giga321
Nekem a 2 jobban tetszett mint az 1 . Jó volt az 1 anno hangulatos meg felvezetésnek jó volt , de én a 2-őben láttam Riddick igazi erejét és dühét. Remélem a 3 is színvonalas lesz és akciódús.
19.
19.
Mortis
Szerintem az első rész begy korrekt kis film volt, apró Alien-beütéssel)1. rész), de még pont annyival, hogy ne tűnjön lopásnak. A kettő minden fronton sokkal gyengébb volt: Elnagyolt történet, sok gyenge karakter, üresjáratok, pár fölösleges jelenet. A világ érdekes s a karakter sem olyan sablon(bár azért eléggé), ezért egy jobbfajta forgatókönyvvel ki lehetne facsarni egy jó kis akciófilmet. :)
18.
18.
Sousuke1989
Nagyon örülök ennek a hírnek, köszi InGen! A film pedig jöjjön, várom szeretettel :-)
Egy Riddick játék is jöhetne mellé, folytatva az eddigi játékok minőségét ;-)
17.
17.
elite_hun
Persze hogy jöjjön!
Imádtam az első két részt is, már csak a akrakter miatt
16.
16.
daenath
Johet nyugottan, nekem mind 2 resz nagyon tetszett.
15.
15.
AnimeWarlord
Mekkora raj volt már az első kettő is, Várom !
14.
14.
adriano28
#10: te hülye vagy, vagy csak tetteted?:D
most mondják hogy még else kezdték csak tervben van :)
13.
13.
adriano28
1. fasza volt. 2. kicsit jobb volt ,de idegesített hogy milesz a befejezés, remélem minél előbb megcsinálják ezt a 3. részt
12.
12.
Henry82
Jöjjön, mindenképp jöjjön harmadik rész, a Vin Diesel által alakított Riddick egy annyira eltalált karakter, hogy ebből sosem elég!

Egyébként egyetértek a többséggel, nem volt rossz a második rész sem, de ezek a halálkufárok nem jöttek annyira be, a folytatásban Ricsi B csak ne császárkodjon, nem való az neki, tessék visszamenni sötét bolygókon szörnyeket szeletelni, az a jó móka! :)

Hope you are not afraid in the dark, cause the light hurts my eyes
ahh Isteni....



11.
11.
wardprod
10.
10.
pjoco
Egy előzetes jöhetne már!
9.
9.
berály
sztem érdemes lenne még néhány résszel kiegészíteni mert nagyon jó filmek születtek ebből a sztoriból :P:P
8.
8.
Optimus Prime
Ha jó sztorit tud Twohy köríteni hozzá jöhet, akár mint a James Bond filmek. 2-3 évente egy, amúgy is Riddick 1000x coolabb karakter, mint Bond. Nekem a 2. jobban tetszik, mint az 1. Nem mintha nem szeretném, mert mindkettő megvan DVD-n, a 2. DC-ben és persze a Dark Fury is, meg a játék is. :)

"Aren't you afraid from the dark?"
7.
7.
vincze1211
Ha minden igaz még a nyár folyamén elkezdik forgatni.Én várom, mert nekem tetszettek a Riddick filmek.Valahogy olyan frankó volt a hangulatuk.Bár tény, hogy a 2. részből fura lenne továbbvinni a sztorit, mert ott Riddick már egy nagy birodalom feje, de ki tudja.Bár lehet, hogy ez is egy előzményfilm lesz, ami manapság nagy divatját éli.
6.
6.
wardprod
Örömteli, hogy Diesel bácsi is tényleg támogatja a projectet. Bejött mind2 előző film, sőt talán a második még jobban is, mint az első.

Nagyon várós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...