E3 2011: CGI előzetesen a Saints Row: The Third

  • Írta: InGen
  • 2011. június 2.
  • Videó
Link másolása
Ha az előző két Saints Row-játék nem fogott meg, akkor a harmadikkal az a fejlesztők célja, hogy ezen változtassanak. A játék gyakorlatilag eddig is szinte értelmetlen volt, most azonban kifejezetten ez a cél: a Volition igyekszik megalkotni a világ legértelmetlenebb játékát.

Persze ezt csak jó értelemben, a fejlesztők szerint ugyanis amíg a Grand Theft Auto-sorozat egyre inkább a komoly történet és a karakterek felé veszi az irányt, a Saints Row a november 15-én megjelenő harmadik résszel ennek pont az ellenkezője felé igyekszik.

Drew Holmes, a játék írója így foglalta össze a dolgot: "A célunk a Saints Row harmadik részével eléggé egyszerű. El akarjuk készíteni a legröhejesebb, legelszáltabb, legeltúlzottabb, és (újra) legröhejesebb játékot, amihez valaha szerencséd volt." (Kösz, dante92!)

22.
22.
Sarkadi
Remélem tényleg olyan hangulatos lesz a játék,mint ez a kis trailer! :P
21.
21.
kissodre
Áhhh várós !!!:D Mindig is az fogott meg ebbe a játékba hogy 1 percig se gondolta magát komolynak szal laza butulós játék főleg ezzel előzetessel nagyon várom + a zene (y) . De am tényleg 1:30-nál a fószer tényleg hasonlít Johnny Cage-re :D
18.
18.
hakydakillah
17. nekem mind1 a grafika... A GTA sorozatból is a San Andreas a kedvencem, főleg a bandázás végett, szóval a SR sorozatot imádom. Nem hajtanak annyira a tökéletességre, kivágják az unalmas barátkozósdit, kivágják a sok vezetést, és ezt az időt megtöltik humorral, és beteg akcióval, ami coop-ban állat jó volt. Open world játék coop-ban még soha nem tetszett annyira, mint a SR2, remélem marad a régi jó hangulat :-D
17.
17.
xICEMANx
Vajon legalább fog úgy kinézni mint a GTA 4 xD vagy azért annyira ügyesek nem voltak xD vagy talán még annál is jobb lesz?... Én jelen esetbe épp csak a grafikáról bezsélek, tudom hogy nem csak az a lényeg de azért sokat nyom a dolgokon egy gyönyörű szép új külső... Főleg ennél a játéknál nagyon ideje lenne már...
16.
16.
vytros
#9: Nem csak a túlélésre gondolok, hanem arra is, hogy utána mintha semmi sem történt volna elkapja a másik pisztolyt a levegőben és tovább lődöz' mint egy faszagyerek :D
15.
15.
MaxiJets
remélem a PC-s verzió normálisabb formában érkezik, és nem lesznek vele oltári FPS gondok mint a 2. epizódnál.
14.
14.
cena24
1:03-nál csávókám úgy néz ki mint Ashton Kutcher. :D
13.
13.
JcGross
nekem nem jön be ez a komolytalan stílus. GTA-nál oké, az még hihető, de ez már túlzás. Ezt most kihagyom.
12.
12.
aruha
sztem ott basszák el h túlságosan a karakterek formájára koncentráltak, és az effektek nem lesznek nagy durranások,ha rá kerestek a térképére akkor láthatjátok h a többi Saints Rowhoz képest kicsi,ötlettelen, kicsit GTA4 szerű..sztem csalódás lesz.
11.
11.
wildláma
9.
9.
vuliem
#2: Hát, ha arra a csávóra gondolsz, akit 1:35-nél találnak el, akkor simán túlélhető az a lövés, mert létfontosságú szerv nem roncsolódik - legalábbis ahogy én nézem a golyó a tüdőn nem megy át és a szív a másik oldalon van. Csontot persze zúz, de azt túléli bárki, hacsak nem főeret talál el a lövedék. Viszont ahhoz, hogy átvigye a kulcscsonton futó artériát, jóval magasabban kellene behatolni.

Amúgy ütős a trailer. :D
8.
8.
csaszy128
#6: Kanye West - Power :)
7.
7.
lukaka
6.
6.
bance91
am ha tudja valaki a szám címét légyszi írjáta le kommentbe. köszi
5.
5.
Mortis
Csak ízlésesen legyen röhejes...Szerettem a 2. részt, de néha túlspilázta a dolgokat...A trailer kellemes, a zene fertelmes, de ehhez illet s a hangulat már most megérintett. Érdemes lesz rá várni. :)
4.
4.
FriendlyTarget
ez a tetőről ledobás remélem benne lesz:D
3.
3.
bance91
így nem tűnik vészenek, de nem szálltam el tőle. kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. mikor egymásnak háttal vannak az kicsit "back to back"-re hajaz az Army of two-ból? ezek szerint elnne benne co-op...?
2.
2.
vytros
Túlélt egy lövést a mellkasba? xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...