E3 2011: Hivatalos: The Witcher 2 Xbox 360-ra is

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 3.
  • Hír
Link másolása
Most már értjük miért ködösítettek olyan sokat a CD Projekt RED-nél a The Witcher 2: Assassins of Kings megjelenése előtt az esetleges konzolváltozatról, tény, hogy nem tudták jól elfedni a tényeket: immáron hivatalos, hogy Geralt második kalandja az év végén Xbox 360-ra is megjelenik.

A lengyel srácok tegnap fejezték be előzetes-E3-as showjukat, melyen örömmel jelentették be, hogy PC-n hódító szerepjátékuk a Microsoft konzoljára is meg fog jelenni. A cég minden kétkedőt megnyugatott: ugyanazt a minőséget látjuk viszont Xbox 360-on is, mint ami a számítógépes verziót is naggyá tette. Megjelenés az év végén várható.

A konzolos verzió már működik is, az idei expón minden látogató kipróbálhatja. A CD Projekt RED azt is bejelentette, hogy a The Witcher 2-ből több, mint 400 ezer példány talált gazdára az első héten, ami mindenképpen bíztató eredmény. A következő nagyobb kaliberű patch, az 1.2-es a napokban lesz letölthető, melynek további érdekessége lesz az, hogy meg tudjuk változtani Geralt frizuráját, hiszen öt különböző borbélyüzletben fordulhatunk meg az ingyenes DLC segítségével.

A bejelentés mellé kaptunk egy teaser videót is az Xbox 360-as változatból:

A hírre dante92 hívta fel a figyelmünket, köszönjük!

19.
19.
Dcrysis02
#14: Szerintem ez a legjobb trailer :D

http://www.youtube.com/watch?v=Mu5JVduuBDI&hd=1
18.
18.
dzsiádzsó
#16: Azért mert LA fos egy elavult technológia használata miatt 3 lemezre szorult, csupán a retardáltak vizionálnak mindenre "lemezeket", ha nem tűnt volna fel A+ címek sora jött ki 1 lemezen, meg még fog is, és ha évi 1-2 esetben meg 10 percet telepítenem kell egy 2 lemezes játék miatt szintén elég gyökérnek kell legyek, hogy még ez zavarjon is...
16.
16.
gorgo
Kíváncsi leszek hány lemezes lesz?Azért nagyon várom..
15.
15.
Mortis
A vég kezdete talán? Oké, oké, nem leszek vészmadár...

A frizura-változtatás jól hangzik. Talán ideje lenne beújítani erre a programra.
14.
14.
The Lone Drow
#4: Plussz még az eddigi DLC-ket is tartalmazni fogja majd ez a Patch, elvileg ma lesz majd letölthető...

A trailer szerintem az eddigi legjobb Witcher 2 trailer.. Kellene ez a zene oO
13.
13.
Vopesz
Ennek most nagyon örülök, mert eléggé irigykedtem e miatt a játék miatt, de most megnyugodtam. Csak azt nem értem, ps3 miért marad ki? Talán a nehezebb portolás miatt?
12.
12.
galbalazs87
#9: Nem biztos, hogy a Skyrimig megjelenik.
11.
11.
Józsi_Doe
na akkor én leborotváltatom a loboncát kopaszra :DD
10.
10.
NinjaNorb
Hell Yeah! ez a game amúgy is felkeltette az érdeklődésemet és a pc-s kollégák sem panaszkodhatnak mert ők előbb kapták meg:P
9.
9.
LtGlove
Megvárom. A Skyrim-ig lesz mivel játszani.
8.
8.
vuliem
Igazi örömhír, alig várom a megjelenést!
7.
7.
Az elsővel nem játszottam, a kettőt kipróbáltam és bár vannak apró gondjaim vele, ha lemegy 5e- alá meg fogom venni pc-re (sajnos, nem érte el nálam az "instat get" szintet, pár apró, de annál sokkal zavaróbb nüansz miatt). DE! Nagyon remélem, hogy ez nem azt fogja jelenteni, hogy a 3 már konzolra készül és egy silány portot kapunk, mint a c2 esetében: lebutítva.

Amúgy meg azt gondolom, hogy a srácok nagyon megérdemlik a sikert és az elismerést !!!
5.
5.
zoenn
#4: Nem, a patchben benne lesz a DLC is.
4.
4.
thrillseeker
Nemtom, hogy jól értem-e! Ezek szerint az 1.2-es Patch maga a DLC?
3.
3.
Split
Örülök, hogy a konzolos kollégák is ki tudják próbálni ezt a remek játékot, de kicsit tartok attól, hogy a CD Project RED ugyanabba a hibába esik, mint a Crytek. A Crysis 2 egy jó játék lehetett volna, ha nem butítják le a játékmenetet a konzol miatt, nem hanyagolják el a PC-s portot, és hibamentesen adták volna ki. De ez sajnos nem így lett, amit ugye mind a két verzió nyögött.
Remélem a lengyel srácoknak van annyi eszük, hogy ezt a gödröt kikerülik, és nem páros lábbal ugranak bele, a következő játékuknál... :P
2.
2.
thernielle
Most majdnem azt írtam, hogy belefutok a késbe, ha nem jön PS3-ra, aztán eszembe jutott, hogy már másodjára tolom végig PC-n, szóval nyugodt vagyok. Ráadásul miért is venném meg kétszer ugyanazt, nem? Mint a Mass Effect 2-t is :P
Bár az a helyzet, hogy gyanítom, hogy konzolon nem fogja ugyanazt a látványt produkálni, mint PC-n közel fullos beállításokkal, azért mégiscsak lehet, hogy beruháznék egy PS3 változatra. Hogy az asszonyt is rászoktassam :)
1.
1.
galbalazs87
Na, ez remek hír, bár olyan nagy meglepetést nem okoztak a bejelentéssel, lehetett rá számítani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...