E3 2011: HD csomagot kap a Zone of the Enders

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb Konami-féle HD kollekció érkezik, de ez lesz az utolsó, ígérjük. A kiadó ismét Kojima egyik klasszikusát veszi elő renoválásra, igaz, a Metal Gear Solid pakknál erre a gyűjteményre többet kell várni: ha minden jól megy, a jövő év folyamán kerülhet boltokba a Zone of the Enders HD Collection.

A várakozásokkal ellentétben Hideo Kojima még talonban tartja a Zone of the Enders folytatását, ám jó hír és egyben valamiféle jelzés lehet a rajongóknak, hogy újra előveszi az első két részt, felújítja azokat, majd kiad egy HD Collectiont belőlük mindenki legnagyobb megelégedésére.

 

A Zone of the Enders HD Collectiont a Metal Gear Solid csomaggal együtt jelentették be, ez a pakk értelemszerűen a Zone of the Enders első két részét fogja tartalmazni. Megjelenése 2012-ben várható, szintén PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra - az ígéretek szerint ezeket a játékokat is a HD-platformokra fogják optimalizálni, és a grafika felhúzása mellett átalakítják a kezelőfelületet, újrarajzolnak ezt-azt, fejlesztenek a hangminőségen és achievementeket, illetve trófeákat is készítenek.

Tűkön ülve várjuk!

1.
1.
Sun9us
Xbox-ra is??? Azt a mindenit, lehet be kéne ruházni a két csomagra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...