E3 2011: Tomb Raider - megjelenés, első videó

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 3.
  • Videó
Link másolása
Most, hogy a Spike TV E3-as különkiadása véget ért, íme itt van a Tomb Raider rebootjának első trailere, melynek végén már a megjelenési dátumról lehull a lepel. Mint ismeretes, Lara Croft egy friss diplomás kis fruska, aki szüleinek imponálva indul első, önálló kalandjára. De már ez elején balul sül el minden.

Lara első önnálló küldetésére indul, ám már az odáig tartó út során hajójuk megfeneklik, és hamarjában a hűsítő habok között találja magát. Amikor magához tér, fejjel lefele lóg egy titokzatos barlangban, látszólag reménytelen helyzetben - egy titokzatos szigeten találja magát, amely minden szegletében ezer veszedelmet rejt. Az új Tomb Raider szakít a hagyományokkal, a Crystal Dynamics alapjában véve reformálta meg a játékmenetet: mindinkább a túlélésen lesz a hangsúly, a hangulat horrorszerű és komor, leányzónk sérül, vérzik és sír. Az első videó már megtekinthető:

A megjelenés nem most lesz, még egy évet kell várnunk a Tomb Raiderre, mely a jelen állás szerint 2012 őszén lát napvilágot PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

31.
31.
mugen
Hangulatos videót hoztak össze, csak kár, hogy messze még a megjelenés. Amúgy lehet, hogy a Tomb Raider nem véletlenül van a címben(pl. lehet, hogy véletlenül mégis csak találunk valami jóféle "éntsönt" cuccot :D).
30.
30.
Giggsy
Egyrészt jónak tűnik, ez vitathatatlan. Viszont mi a rossebnek adnak ki belőle trailert, ha még másfél év van a megjelenésig? Én azt hittem, hogy már egész jól állnak a fejlesztéssel és az év végén, vagy a következő elején már jön is a játék, erre kiderül, hogy csak jövő ősz...
Amúgy az emós beszólást én sem értettem. Egy 18-20 körüli Lara Croft kábé így kell hogy kinézzen és semmi emós sincs benne.
29.
29.
Hubert Cumberdale
Azért az ilyen videóknál mindig belegondolok, hogy mennyire lehúzza a játékfejlesztést a hardver meg annak az ára, vagy épp a gazdasági helyzet, vagy tudom is én, a lényeg, hogy ezt is számítógéppel csinálják, vagyis ezt megtudnák játékban is csinálni, csak éppen nincs olyan gépünk ami egyáltalán el tudná indítani azt a játékot aminek ilyen a graffja. Bár biztos vannak más tényezők amik ezt meggátolják, de egy ilyen animációt pl. miért nem tudnak belerakni? Ahoz nem kell hardver meg direktiksz. Nem értem én ezeket a dolgokat.
27.
27.
Stranger
Most valaki komolyan azt hiszi, hogy ez ingame grafika?
Amúgy tényleg qrvára nagyon hangulatos trailer.
26.
26.
rossitibi
Na visszavonom azt a sok negatív dolgot amit írtam! Ez nagyon állat! Beszarás a grafika is!
25.
25.
BloodyDeath
Tetszik, de nagyon lenyügözött a videó.
24.
24.
kharami
Ez nem Ingame video! Sajnos!
23.
23.
danez11
váááárjatok, ez most egy film, vagy mi a ?
ilyen grafot, öcséémm...
22.
22.
aRkye
Imádom a sorozatot!!! De ennyire jó külcsinre nem számítottam! Még ha csak cgi is!
Vááááááróóóóóóssss!!!!!!!
21.
21.
Mortis
Combos, hengerlő, izgalmasnak tűnő, én mégsem éreztem magamban azt az érzést, mint más, általam hatalmas érdeklődéssel várt játékoknál. Játszottam a sorozat 1-2 részével(mind a régiek ,mind az újabbak közül) s meg kell mondanom, hogy tényleg fáradtságos lett ugyanaz a játékmenet. Kellett a váltás, de remélem nem esnek át a ló túloldalára.
20.
20.
jasko
nem szerettem a tomb raider-t,de mostmár kipróbálom :D ez vmi fantasztikus, és a grafika :O
19.
19.
Zohi
Azt a büdös k..va életbe ha tényleg olyan lessz amit írnak és amit látunk itt a videóban akkor ez lessz a kedvenc játékom az tuti végre 1 csajt irányíthatunk aki sérülékeny lessz és első sorban nem a fegyverek lesznek előtérben hanem a közelharc
18.
18.
Django
Fúú ez ge*i jó lesz! Nagyon várom! Biztos vétel!
17.
17.
falselight
csak ne lenne ennyire gáz az a monológ...
16.
16.
Optimus Prime
Én csak új generációs TR fan vagyok, lehet ezért tetszik ez is. Jó ötlet, hogy kicsit emberibbre, egyszerűbbre vagy kevésbé már-már isteni szintűre vették a karaktert. Bár engem nem zavart annyira, mint a James Bond filmeknél, ahol jó ett az újítás és végre született egy Bond film, ami tetszik.
Tetszik a trailer, újfent kételkedtem, hogy ez most CGI vagy igazi. És látom lesz vizes póló is. :)
15.
15.
tiazgriff
Mindegyiket végigtoltam, ez sem lesz kivétel (omg nagyon jó trailer!)
14.
14.
attila 999
igazat megvallva,soha nem voltam tomb raider rajongo.nekem valahogy nem jottek be.max lara mellei hehe.de attol meg jatek nem jo ugye. eeeeeeez viszont nagyon is felkeltette a figyelmemet.brutalis video.
13.
13.
sowsminimal
Tetszik nekem ez a Lara :P
Már csak ezért a karakterért játszani fogok vele :D
12.
12.
K/G.
Ha hozza a játék az ígérteket, megszülethet végre egy igazán jó Tomb Raider. Nem értem, miért mondják egyesek, hogy nem az. Itt is fel kell fedezni, itt is mászni kell, csak ezúttal kicsit sötétebb hátérrel, már most sokkal szerethetőbb Laraval. Aki tényleg úgy néz ki végre mint egy nő.
11.
11.
lukaka
#6: Amugy ez mitöl emos.??,
10.
10.
keiji maeda
nagyon szép ez a videó, és igen ez a lara nekem is jobban tetszik :)
9.
9.
ATi0021
Ez a videó zseniális lett. Ha a játék is ilyen jó lesz biztos vétel lesz.
+ Lara végre egy igazi nő.
8.
8.
ism7id
#6: van benne valami...már az okosabb lenne ha az lenne a címe h Lara Croft, ami még mindig nem teljesen korrekt, de szerintem azzal nem igazán lenne gond, ott legalább nincs benne a nevében h "sírrabló", és a kapcsolat is megmaradhat, amivel szerintem nincs gond, de valóban nem Tomb Raider
7.
7.
Dresa
Nagyon jó kis trailer, de valahogy a szinkron elborzasztott.. ennyi beleélésel a kutyám is rendelkezik :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...