Bemutatkozik a Warhammer 40.000: Kill Team

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Az augusztusban megjelenő Warhammer 40.000: Space Marine előtti bemelegítésnek szánja a THQ a Warhammer 40.000: Kill Teamet. Az anyag egy felülnézetes arcade lövöldözős játék lesz, osztott képernyős kooperatív móddal. Trailerünk és friss képeink is vannak - csekkoljátok őket!

Az anyag a Red Faction: Battlegrounds-hoz hasonló szerepet hivatott betölteni: a THQ ugye elhatározta, hogy mostantól nagyon rá fog gyúrni a játékai reklámozására, és ahogy a Battlegrounds kínált plusz Red Faction élményeket az Armageddon előtt, úgy a Warhammer 40.000: Kill Team is amolyan bemelegítés lesz az augusztusban megjelenő Space Marine-re.

A játékban egy űrgárdista egység egy tagját irányíthatjuk, amelynek az a feladata, hogy eltegye láb alól Kroozert, az orkot. A felülnézetes, arcade lövöldében négy kaszt közül választhatunk majd harcost magunknak: a Sternguard Veteran és a Techmarine inkább távolról használhatók, míg a Vanguard Veteran és a Librarian közelharcra alkalmasak elsősorban.

A játékban kétfős, osztott képernyős kooperatív mód is helyet kapott, az első küldetés során pedig egy, a Space Marine multiplayer módjában is használható Power Swordot is feloldhatunk. A Kill Team letölthető formában jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra júliusban, 10 dollárt illetve 800 Microsoft Pontot kell fizetni érte.

8.
8.
Samu
#7: Uh,barátom,ezeket a szavakat(vagy miket) olvasva igazán öregnek érzem magam...Kimegyek inkább és bontok egy sört.Egészségetekre. Az űrtengerészgyalogokat azért persze várom ;)
7.
7.
Lordnekroseth
Nem akarok kekeckedni de szerintem egy ilyen tipikus ötletes arcade gyors fun 10 persz cooppal 10000 szer többet ér mint wowban 20 nap farmolás honorért hogy végre élvezhesd is a pvp-t úgy 1 hétig amíg nem jön az új patch hogy újab 20 nap farmra kényszerítsen.
6.
6.
metrox95
PC-t minek hagyták ki?
3.
3.
NinjaNorb
Remélem majd a space marine-ban lesz chain fist:D
2.
2.
TryGun
azt akkor most mi van? akkor a power sword nem lesz benne pc-n vagy mi mer elvileg arra is megjelenik a Space Marine vagy nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...