Devil's Third komédiás előzetes érkezett

  • Írta: InGen
  • 2011. június 3.
  • Videó
Link másolása
Az egyelőre még kissé bizonytalan, hogy Itagaki mester új játéka jön-e az E3-ra, azt azonban már tudjuk, hogy a fejlesztők jól szórakoznak munka közben. Legalábbis ez derül ki az új előzetesből, ami alapján úgy tűnik, a Devil's Third fejlesztése valami hatalmas közösségi móka lehet.

A Dead or Alive és a Ninja Gaiden atyja új stúdiójával egy új játékon dolgozik: ez a korábban már leleplezett Devil's Third. S a legfeltűnőbb dolog, ha megnézzük a kiadó THQ E3-as listáját, hogy ez a játék nincs rajta. Azt egyelőre nem tudni, hogy meglepetésként jön-e majd a cím, vagy tényleg nem hozzák el, mindenesetre a fejlesztők azt megerősítették, hogy a Tokyo Game Show-n már biztos jelen lesz.

Az alant látható előzetesben a japán komikus, Masaki Sumitani hatol be a Valhalla stúdió épületébe, Itagaki mestert keresve. Nyilván az egész egy megrendezett dolog, de akkor is mókás, főleg, mikor meglátjuk, hogy Itagaki hogyan "dolgozik" a játékon.

4.
4.
mekkora poén már az a napszemüveg :D
3.
3.
wigyory
Ez egy kuplungos zakkant f szkalap, hogy mekkora poénokat :( dobott oda a többi figurának, a végén már nem értékelte senki.
2.
2.
Split
Fószernek milyen szakálla van nem? :D De! :D
1.
1.
wildláma
Japánban ennyi japán vereti Xbox-szal? Amúgy meg eléggé ... érdekes videó :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...