Szeptemberben jön a Team Ico HD-csomag

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Előző generációs játéksikerek nagy felbontású remake-korszakát éljük, a nagy bejelentések egymás sarkát tapossák. Az ICO és a Shadows of the Colossus sem kerülheti el sorsát, és végre egy kiindulópontként szolgáló megjelenéssel is szolgálhatunk a projekt kapcsán - ami, igaz, csak Japánra érvényes.

A szigetországi Denkegi játékmagazin információi szerint, szabályos népünnepély várható Japánban a Team Ico HD-pack megjelenésének örömére. Nos, a pontos dátum szeptember 22., és ha az általános, más régiókra vonatkozó normákat tekintjük kiindulópontnak, rá egy hónapra a nemzetközi premier sem várat sokat magára.

Ellentétben a korábbi híresztelésekkel, mégsem egyetlen Blu-Ray lemezre égetik rá a két játékot, hanem külön diszkeken fut be a csomag, és Japánban egyenként is értékesítik őket. Ez bizonyára Európára nem vonatkozik, ott egybecsomagolva érkezik a HD pack.

Az ICO és a Shadow of the Colossus természetesen HD-re húzott, átdolgozott grafikával érkezik, 7.1-es surround hangzással, bekerül a trófeatámogatás és a sztereoszkopikus 3D is. Kapható lesz limitált példányszámban is 6980 jenért, melyben találhatunk egy kódot is, amit beváltva egyedi PS3-témákat kapunk, valamint egy 100 oldalas művészeti könyvet.

A borító a nyugati országokban változhat, ám ez cseppet sem lényeges momentum, igazából csak a fanatikus gyűjtőket hozhatja lázba. Mivel már a honosítási munkálatok befejeződtek, az idei E3-on a PAL-os régiók boltokba kerülési dátumáról is lehull a lepel.

12.
12.
aRkye
Két játék, amelyek a szívemhez ragadtak, és ez kevésről mondható el...
Kötelező!!!!!!!!!!
10.
10.
ilor14
#4: szerintem 2 is lehetne bár havernál tolom de mivel asszem meghal a főkoma nem lesz semmi belőle :S (azért asszem mert nem vittem végig!)
9.
9.
keiji maeda
#5: jó lenne az onimushat is imádtam :) remélem igazad lesz
8.
8.
bernyi
Fú most tolam végig a Shadow of the Colossus-t és egyszerűen kötelező!!
Egyedi játék, amiből manapság eléggé nagy a hiány. A last guardiaról van vmi új info?
7.
7.
NECROSMOKE
6.
6.
shatterhand
#4: az egyik legjobb gém
nem veszem meg újra (meg el is adtam már gép váltáskor), de a "művészi" stílusa miatt erre mindig szivesen visszaemlékezem

last guardiant meg várom ezerrel
5.
5.
shatterhand
#2: visszakerestem
HD kollekciót jelentenek be vmi 10. szülinap miatt az E3on
de hogy melyik játék lesz azt nem írták
mivel 10.év ezért talán a devil may cry-ra gondolnak (vagy az onimushára?)

4.
4.
Mortis
A SotC szerintem még ma is az egyik legjobb PS-játék( igen, az 1,2,3 összes sorozata közül) és szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy felőlem csak újracsomagolhatnák, én akkor is megvenném. :)
3.
3.
shatterhand
#2: ?
akk lehet rosszul olvastam, de mintha pár napja vmelyik oldalon a hírek közt lett volna
2.
2.
keiji maeda
"Előző generációs játéksikerek nagy-felbontású remake-korszakát érjük" még sem jön amire már régóta várok egy Devil May Cry HD trilógia :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...