E3 2011: Új Metro: Last Light gameplay teaser

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 3.
  • Videó
Link másolása
A minap bemutatott első előzetes ritmusának köszönhetően nem sok mindent láthattunk a Metro 2033 folytatásának valódi arcából, de a legfrissebb, kibővített videóban már tömény játékmeneten lesz a hangsúly. A talpalávalót a brit trip hop zenekar, a Portishead szolgáltatja. Hajunkat dobjuk el.

Kezdődik minden az nukleáris világégés sújtotta Moszkva bemutatásával, hogy már alapból meglegyen a nyomasztó hangulat. A romokat most sem takarította el senki, szárnyas mutánsok portyáznak áldozatokra lesve. Odalent a mélyben, hősünk minimális fényforrást szorongat a kezében, úgy tör előre a szedet-vedett felszerelésében. Parázs harcok, taktikázás kődobásnyi területen, mutánsok és filmszerű, hatásvadász átvezetők fecskendeznek hormonserkentőket az előd hagyományaiba. A Metro: Last Light minden tekintetben továbbfejlődik. A zene nem változott, ismét a Portishead szolgáltatja a mámorító ütemeket.

A boltokba kerülési dátum is maradt, ahogy a platformlista is: 2012-ben, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra jön a játék.

34.
34.
Szerintem ezt is kihagyom, mint az elődjét :( A Stalkerben is egyetlen egy dolgot utáltam: a föld alatti részeket. Ha azok nem lettek volna akkor simán 10-es lett volna a játék. Na meg azok az idétlen kisülések, pont elég is volt, hogy ne játsszak a "2 és 3" al :( Ez meg szinte végig vakond szimulátor... A fenébe is! :)
33.
33.
K2 The Highest
Na megvan a könyv...Eszméletlen gyerekek, eszméletlen...:)
32.
32.
LtK
#30: Na ezt nem is mondtad volna =D így máris nyomonkövethetőbb. Igen ennyi negatívuma van a könyvnek. Az állomásnevek.Dehát ez lényegtelen kis negatívum.
K2 The Highest : Igen kicsit rövid, főleg , hogy annyira magábaszippant, hogy nem fogod tudni letenni. De bőven megéri. =D Sajnos a 2034-ben már nem Artyom a főszereplő.Az pedig még rosszabb, hogy itthon nem kapható =S=D
31.
31.
K2 The Highest
#30: Nagyon szépen Köszönöm! Áttanulmányozom ezt a térképet!
30.
30.
adye
#29: Abszolút követhető a történet mert lineáris az egész. Egy zavaró dolog lehet nekünk magyar ajkúaknak a könyvben. Mégpedig azok a k*rva orosz állomásnevek =D Valamelyiket volt hogy 10 másodperc volt még kiolvastam. És ezekre a nevekre elég gyakran hivatkoznak és picit így nehéz elképzelni, hogy térben merre is halad Artyom. De a minap találtam egy térképet, amit ha kinyomtatsz a könyv mellé máris sokkal könnyebb dolgod van.

Itt találod meg a térképet: http://szergely.sfblogs.net/files/2011/04/Moszkvaimetro2033.pdf

És egy ismertető a könyvről: http://szergely.sfblogs.net/2011/04/09/dmitry-glukhovsky-%E2%80%93-metro-2033-konyvismerteto/
29.
29.
K2 The Highest
#28: Hát megrendeltem...ma vagy holnap már kézbe vehetem...:)
Annyira nem zavar, ha nem egyezik, de remélem nem akkora lesz a difi, hogy belezavarodjak:D Rendben, köszike:) Az nem sok...De elég:)
28.
28.
adye
#27: Ebben az esetben mindenképp kötelező a számodra! Kicsit kiábrándító lehet eleinte hogy sok a differencia a játék és a könyv által elmesélt történet között persze a háttértörténet és univerzum megegyezik, csak Artyom kalandjai nem úgy alakulnak egészen ahogy a játékba, annyit elárulhatok, hogy sokkal reménytelenebb a helyzete a könyvben. Ha ennyire tetszett a játék vedd meg mindenképpen, jó szórakozást hozzá!
ui: Egészen pontosan 436 oldal ^^
27.
27.
K2 The Highest
#26: Hát a játék az annyira tetszett, hogy azóta is tolom a játékot szinte minden nap egy kicsit, pedig sokszor kifüggtem már...Imádom...Engem pont a világ érdekelne szóval jól elleszek csak attól félek, hogy nagyon rövid...Nincs 500 oldal, ahogy láttam, de nembaj...Majd elolvasom többször:)

Hát Én azt az oldalt nem igazán ismerem, de mostantól nézni fogom.
26.
26.
adye
#25: Ha tetszett a játék, akkor a könyvel kapcsolatban részletekben eltérő történetre, de mindemellett az univerzum sokkal mélyebb bemutatására és kb. a poszt-apokaliptikus nirvánára számíts.

Tegnap előtt rendeltem meg az eredeti pc-s játékot a zavvi.com-ról ott még olcsóbb volt, 5 font 85 cent és ingyenes kiszállítás.
25.
25.
K2 The Highest
Most akarom megrendelni a könyvet...Mire számítsak?

Az 576-ban a PC-s Metro 2033 csak 4000FT!!!!!!!4444négynegyvennégy!!!
24.
24.
TryGun
amikor megtudtam hogy készűl a második rész akkor azt hittem hogy nem tudják jobra csinálni az elsőnél de nagyot tévedtem ez már a teaser-ben is felűlmúlja elődjét szerintem
23.
23.
LtK
#20: A játék is nagyon jó, de a könyv az valami eszméletlen. Aki szerette a játékot annak kötelező olvasmány!
22.
22.
PcSanyko
Rohadtul eltalálták ezzel a zenével a videó hangulatát!
21.
21.
adye
#20: Az érzés kölcsönös, továbbá páratlan mű!
20.
20.
Donpedro
Azért jó látni hogy egész sokan olvasták a könyvet is (velem egyetemben :) )
19.
19.
adriano28
húúúúú ez rohadt jóóóó várom szeretettel
18.
18.
Sarkadi
Király,mos akarom! MOST! :D
16.
16.
attila 999
waaaaaaaa baxkiii joooo videooo
15.
15.
dean winchester
az első rész baromi nehéz volt. lehet neki kezdek újra :)
13.
13.
adye
Az első infók alapján kicsit szkeptikusan fogadtam a dolgot, volt szó itt "codosításról", multiplayer-ről, pörgős játékmenetről... De az eddig látottak alapján úgy néz ki mindent visszakapunk amiért a 2033-mat szerettük.
A sztori miatt izgulok kicsit, nem vágom mi indokolta, hogy 20 évet ugorjon a történet előre az időben. És ennek ellenére a környezet nagyon hasonlónak tűnik, talán a kinti helyszínek mintha "felmelegedtek" volna. Bár biztos nem barátságosabbak mert a (könyv szerint legalábbis) 2033-tól számítva 50 éven belül biztosan nem csökken a sugárzás szintje.
Reméljük méltó lesz Dmitry Glukhovsky mesterműveihez. Eddig bíztató!
7.
7.
steve 18
Óh my fucking god!!!! Na ez atom kemény lesz....bassza isten!! :)
6.
6.
LtK
Na ebből már többet látni mint az előzőből =D Ez máris jobban tetszik.
3.
3.
anonymus26
engem meg gyözött ps3ra tutira város a gamma :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...