E3 2011: Itt a Pro Evolution Soccer 2012 trailere

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 4.
  • Videó
Link másolása
Tuti, hogy tudatosan időzítik folyton a Konaminál a rivális előzeteseihez a PES 12 videóját - így aztán a két sorozat között vacillálók helyzetét még jobban megnehezítik a japánok. Sebaj, ezúttal három percen át tobzódhatunk az ingerlő játékmeneti felvételekben - autentikusságot tekintve nincs szégyenkeznivalójuk.

Kezdésnek egy rossz hír: a PES 12 kreatív producere, Shingo "Seabass" Takasuka a minap sajnálattal közölte, hogy nem vesz részt az idei expón - alig tudjuk leplezni csalódottságunkat, miként történhetett ekkora veszedelem? Mindennél jobban törekednek a Konaminál az igazi csapatélmény visszaadására, a támadók tényleg összedolgoznak a védőkkel, feszesebb, pontosabb tülekedések várhatóak szögleteknél. S az arcmimikán is érezhető javulás figyelhető meg. Döntsétek el Ti, hogy idén melyik futballszimulátor lesz a befutó!

11.
11.
terenceHill
#8: Ezt magyarázom már én is mióta. Teljesen igazad van. A labdafizika a Fifában egy flipper botrány. A mozgások is. A PES meg olyan mitha egy meccset néznél és játszanál közben vele :). Mi a haverokkal már vagy 5 éve nyomjuk ,de még egyszer sem történt meg ugyan az a meccsek alatt, míg Fifában meg....
Pedig aminden évben megnézem a Fifát is, hogy hol tart, de ÁÁÁ. Borz-alom :)
10.
10.
arhatati
#8: Ahogy bölcs kommentátorunk mondta "nagyon akarta a labdát, övé is lett" :)))
9.
9.
nasario
#8: Mindenben egyetértek veled!!!
8.
8.
Stig
Régen óriási Fifa rajongó vagyok/voltam, a kezdetektől fogva követtem a sorozatot, márcsak a márkanév miatt is jobban felé hajlottam mint a PES sorozathoz... Egésszen az aktuális kiadásokig. Leírhatatlan a külömbség a PES javára, mindenféle hiányosságok (licensz) ellenére nem lehet egy lapon említeni őket. Megvettem mindkettőt, de a PES után már nem is próbáltam a Fifát. Sajnos egy bóvli gyerekjátéknak tűnik az egész, a labda fizikája meg hihetetlenül siralmas. Látszik, hogy egy olyan terméket kell gyártaniuk a fejlesztőknek, amivel egy 5éves gyerkőc is boldogul (eladási szempontból). A mesterséges intelligencia = 0, és az 5dik meccs után minden csak ismétlődik és ismétlődik és újra ismétlődik... A PES-t elindítod, és az első mecs kezdésekor érzed, hogy igen, ez valami más, ez foci, ez élmény... egyszerűen lekőrözte a Fifát... sajnos...
7.
7.
bergkamp
nekem az erekkel semmi bajom. ideges embernél simán eltudom képzelni, hogy ennyire megdagadnak. nekem inkább az a bajom, hogy a mozgás elég furcsa... nagyon robotos, ahogy Henry82 is írta... és az animációk is picit furák. bár valószínűleg játékközben kicsit más képet fog festeni.

ami viszont tetszett az a háló... kicsit szebb lett mint az előző részekben ... :)
6.
6.
Henry82
Nem néz ki rosszul, de néhány dolog azért szúrja a szememet. A mozdulatsorok között nem látok sok átmenetet, így kicsit darabosnak tűnik a mozgás, nomeg ez a full kifordított fejjel való sprintelés is viccesnek tűnik, márpedig ilyet sokat látunk a videóban. A játékosok tartása sem hat természetesnek, kicsit robotos beütésű.
Az eltúlzott nyaki ütőereket meg látom nem csak én vettem észre, jó ötlet ez, csak nem kell ennyire túlzásba vinni.
Olyan ez mint anno a voodoo korszakban amikor megjelent a játékokban a lens flare effektus, még akkor is csillant a fény amikor egy gyertyába néztünk :)

Szóval jó játék lehet ebből, de azért még dolgozhatnának rajta.
5.
5.
BTi
sehol nem all a fifahoz , lehet a PC-seknek jobb mert szebben mozognak ...de pfuuu...amugy 1ft nem adnek erte :)

a FIFA se egy atom jo sport simulator , de a 11-es mar eleg szep lett es a PES sehol nem all hozza [ nextgen console ]
4.
4.
Mortis
Eldöntöttem: Egyik sem! :D
3.
3.
cast22
Én személy szerint jobban szeretem a PES-t mint a FIFA-t és várom már hogy kipróbálhassam. Nekem mindig 1 dolog nem tetszik benne, hogy olyan gyorsan lehet irányt váltani benne. Nem is az irányíthatóságával van a baj, hanem az ember mozdul olyan hirtelen a másik irányba, hogy olyan nincsen a valóságban. De gondolom ha lassabb lenne, akkor meg olyan érzésünk lenne hogy késik az irányítás..
2.
2.
nermal93
De nagy nyaki ütőere van mindenkinek
1.
1.
Tomie7
Kíváncsi leszek rá^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...