Call of Duty Elite - amit ingyen megkapsz

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Activision részletesebben is ismertette, milyen ingyenes funkciókkal bír majd új online platformja, a Call of Duty Elite. A konzolos és számítógépes játékosokat egy közösséggé gyúró, a multiplayert állítólag új szintre emelő platform a Modern Warfare 3 megjelenésével együtt indul el.

A Beachhead által fejlesztett Call of Duty Elite november 8-án, a Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenésével együtt indul. A szolgáltatás alapvetően ingyenes lesz, de mint azt nemrég megírtuk, fizetős tartalmak is akadnak majd bőségesen - igaz, ezekről az Activision hivatalosan nem nyilatkozott, akkor csak lapértesülésekre tudtunk hagyatkozni.

A kiadó most részletesen is beszélt a díjmentes lehetőségekről. Az ingyenes tagsággal a játékosok hozzáférhetnek magához a rendszerhez, ezt böngészőkön és okostelefonos alkalmazásokon keresztül is megtehetik. Közösségi szolgáltatásról lévén szó, a gamerek barátkozhatnak, statisztikákat olvashatnak, és oszthatnak meg egymással arról például, hogy egy halálra hány frag jutott nekik, vagy mennyi pontot gyűjtöttek össze egy perc alatt átlagosan - érdekesség, hogy nem csak szimpla számokat kapunk majd, a fejlesztők látványos infografikákat ígérnek az adatok mellé.

Saját rangsorokat készíthet majd bárki, sőt olyan hőtérképek is lesznek, amelyek azt ábrázolják: melyik pályán, hol haltak meg a legtöbben. A Theater módban saját videókat készíthetünk, amiket megoszthatunk másokkal, és természetesen szabadon állítgathatjuk a Modern Warfare 3-as karakterünk fegyvertárát és perkjeit. Csoportokat és klánokat hozhatunk létre, és a Call of Duty: Black Opstól kezdve a karrierünk állapotát is méri a rendszer.

Mindez állítólag csak a kezdet, a fejlesztők folyamatos frissítéseket ígérnek. A fizetős tartalmak kapcsán akkor beszél majd többet az Activision, ha a Modern Warfare 3 megjelenése már a nyakunkon van, az előfizetéses részleg - a pletykák szerint 8 dodó lesz a havidíj - ugyanis olyan mélyen kapcsolódik a játékhoz, hogy annak bemutatásával a játékból is lelőnének egy csomó részletet. Nyár végén állítólag minden kiderül.

A kiadó azt is megjegyezte: mindegy, hogy előfizetünk-e vagy sem, a Call of Duty: Elite használata opcionális, és a későbbiekben sem kell kötelező jellegű előfizetési díjtól tartani.

11.
11.
lackosor6
Amit ingyen megkapok jeeee...akár a torrent verziót!! XD
Jajj miket is beszélek, a fene azt a szemét, mocsok pofámat! :D
9.
9.
falselight
a havi 8 zöldhasú elég rendesen kifogja verni a biztosítékot pár játékosnál. még akkor is, ha ebben benne lesz az összes dlc.
8.
8.
Cuppak
#5 Nah az szívás , nincs dedikált szeró semmi lols... nah bukta a codnak.
7.
7.
biohazard rex
#6: nem. ez olyan mint a bungie.net
6.
6.
jasko
ez olyasmi lesz mint a battlefield play4 free?
5.
5.
Garfartix
http://www.pcgamer.com/2011/06/02/call-of-duty-modern-warfare-3-wont-have-dedicated-servers-perks-and-kill-streaks-detailed/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0
4.
4.
Garfartix
#2: Azaz mester, az én első gondolatom is ez volt!
3.
3.
DarkKony
#2: ,,Az Activision részletesebben is ismertette, milyen ingyenes funkciókkal bír majd új online platformja, a Call of Duty Elite."

Én egyből kiszúrtam :)...ha nem írták volna is ki lehetett volna IQ-zni, mivel ingyenes és fizetős tartalmak is lesznek.
2.
2.
Bisur1996
Csak nekem szúrt szemet, hogy leget perkeket cserélni, videókat felvenni, listákat nézni, haverkodni... de azt nem írja, hogy online játszani. xDDD
Remélem azért az is lesz :P Én biztos nem fizetek elő semmire.
1.
1.
peter.biro
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...