E3 2011: XCOM - az idegenek köztünk járnak

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 4.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi bejelentések után végre egy tisztességes trailert is kaptunk az új XCOM-ból. Bár a földönkívüliekről több tucatnyi elképzelés született már, ez a játék hozza a tipikus amerikai filmekben látott idegenes stílust - és az a nagyon jó, hogy az XCOM-ban ez a formula nagyon is működik.

Lehet én vagyok finnyás, de kettős érzések kavarognak bennem az új XCOM kapcsán. A grafika valami elképesztően gyenge első látásra, ugyanakkor pedig ez a trailer rendkívül hangulatos, filmekhez illő jelenetekkel van teli. Persze a BioShock 2-t is jegyző 2K Marinnek van még ideje csiszolni a játékon, az XCOM megjelenése ugyanis jövő márciusban várható, mégpedig PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Köszi, sanyi80!

13.
13.
Ez böngészős vagy valami shareware játék lesz ? :)))
12.
12.
dareal
doh, már ez sem körökre osztott stratégiai játék?
11.
11.
krisztian66666
Nekem nagyon tetszik a game.Ha nem láttátok volna amikor néztük a nagyrészt nem belső nézetű volt és ezért volt ilyen a grafika,belső nézetben pedig szerintem eléggé jó lett.
10.
10.
daenath
Errol egybol az Area 51 jut eszembe, es sajna a grafika is azzon a szinten van, pedig az nem mai jatek :)
9.
9.
BloodyDeath
Hát nem tudom. Olyan fura az egész. A grafon kéne csiszolni az már szent, na de a többi? Nem is tudom valahogy az egész nagyon fura a földön kívüliekkel, meg az egészkörnyezettel. Figyelemmel követem, hátha valami nagy durraás lesz, vagy nem is tudom, de egy tuti nem gyözött meg.
8.
8.
Guwrovsky
Asszem értem mi a bajotok a grafikával, de sztem ennek inkább van valami nyomós oka... valamilyen módon a játékmenetet szolgálja.

(Pl. Red Faction Guerilla is gyengén nézett ki annó, de a gyengén kinéző épületeket totál le lehetett rombolni)
7.
7.
giga321
Nem baj ha nem kurva nagy a grafikája legalább elmegy majd a gépemen. Én meg már úgy is nagyon régóta abban a tudatban vagyok hogy grafikával engem nem lehet megenni ahhoz jó játék is kell hangulatos játék jó történet stb.
6.
6.
Optimus Prime
Ez a videó már a minap is fent volt az weboldalán. a grafikának semmi baja, a hangulatnak se. Jó ez így ahogy van, bár az idegenek nekem a Tron 2.0 rossz fiúit juttatja eszembe.
5.
5.
pjoco
Nincs grafikának semmi baja csak már ti nektek túl nagyok az elvárásaitok!
4.
4.
Tothadi
Vannak jó pillanatai, de összességében eddig ez elég gyenge, remelem vmit kitalalnak mert a hangulat megvan, csak nem ebben a megvalósításban
3.
3.
sanyi80
hat a grafika tenyleg nem valami meg gyozo de hatha alakitanak meg rajta
2.
2.
Slik
hogy a pi...ba lehetett így elb...ni ?! az első videó után úgy megtetszett, hogy rögtön felraktam a must have listára... de ez??? mi ez??? még egy kicsit sem hasonlít arra ami volt.... idióták
1.
1.
Lordnekroseth
Aaa jónak tünik bár sosem voltam fanje
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...