E3 2011: Az új Resident Evil is előzetest kapott

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 5.
  • Videó
Link másolása
Új előzetes érkezett a Resident Evil: Operation Raccoon City-hez is, s bár ez a játékmenetből nem mutat semmit, hangulatosnak így is nagyon hangulatos. Az, hogy ezúttal az Umbrella oldalán állunk, mindenképpen visz némi színt a sorozatba, ahogy az új csapatalapú taktikázás is érdekesnek tűnik.

A SOCOM: Confrontation fejlesztői által készített Resident Evilben az Umbrella egy speciális osztagának egyik tagját alakíthatjuk, akik látszólag nem csak képességeikben térnek majd el egymástól, de a trailer alapján még azt is megkockáztatnánk, hogy más-más személyiséggel lesznek felvértezve. Bár sokan ódzkodnak az új stílustól, bízzunk a srácokban: akár még valami finomság is kisülhet a reformkonyhán.

A Resident Evil: Operation Raccoon City PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni az idei év utolsó negyedében.

33.
33.
arhatati
#32: Legyen igazad!!!!:)) Igen, a második zongorázásnál én is kicsit belassulva mentem fel, meg az a borzasztó sok lőszer is:)))
32.
32.
keiji maeda
#31: értem :) ezért mondtam én is hogy a Lost in Nightmare kiegészítő nagyon jó volt mert ott is amikor zongorázott jill és amikor kifele indultam rámverte az ajtót a szörny eléggé ilyesztő rész volt és ami nagon tetszett benne hogy amikor 2 jára vittem akkor meg fostam hogy uh majd rámveri az ajtót akkor meg semi sehol semmi szóval nem volt kiszámítható és az is tetszett amikor pl egyzer megszólal magától a zongora és akor töprengsz hogy merjél felrohanni megnézni hogy ki zenél :D ha lesz 6. rész akkor minimum ilyen hangulat legyen benne :)
31.
31.
arhatati
#30: nem tudom...pl, amikor van kb 2 lőszered és kilöki az ajtót a zombi és elkap...amikor leengeded a kádban a vizet és, amikor az udvarról visszaérve fps-ben rohan a hunter utánad és te azt sem tudod, hogy mire számíthatsz... sok olyan momentuma volt a játékoknak, amit le lehetne írni, de ez szerintem megítélés kérdése, hogy kinek mi a félelmetes..:) A hangulat a zene a kúria, az összes helyszín (természetesen a helyszíneket az összes részre értem). De ez persze csak az én véleményem!!:))))
29.
29.
arhatati
#25: Okés a karaktereknek örültem, főleg, hogy ők a kedvenceim, de ne vicceljünk egy emberből lesz egy 33 méteres szörny:)))) A zombik, persze újítsanak, ne legyenek lassabbak meg ilyesmi, de azért ne egy fogóval rohangáló szerencsétlenre kelljen lőni, aki mellesleg mindennek nekiront, de a két főellenség (wesker, excella) csak sétálgat mellettük, mintha valami testőrség lenne.:)) (ne érts félre többször is végigjátszottam és a co-op az nem rossz móka) A lost in nightmare az rendben volt, csak sajnos nagyon rövid lett:(((
25.
25.
keiji maeda
nem tudom sokan miért elégedetlenkedtek a resident 5. részével szerintem minden oké volt vele visszatértek a resident 1 karakterekhez albert wesker jill valentine chris redfiled , meg ugye mercaneriesbe barry burton , rebecca :) okés hogy nem sima zombik voltak benne deh ha belegondoltok nem lenne unalmas már 5 részen keresztűl lassu t-virusos zombikra lőni? már a 4-ben is ezért kellet újítani a vírust fejleszteték mi meg nem mondjuk hogy jaj már megint sima zombik , részemről jó lezárás volt az 5 , talán azon lehetet volna javítani a horrorosabb hangulatért amit a Lost in Nightmare kiegészítőben megoldottak hogy az 5. részben amikor jött ellenfél ment irritáló zene amikor lelőtted mindent akkor elhallgatot nah a lost in nightmare ben végig ment hátborzongató zene :) .Ehez a resident operation hoz meg annyit hogy nem tűnik rosz ötletnek egy mellékszálat elindítani kiváncsi leszek mi sűl ki belőle látnánk már egy gameplayt végre :)
24.
24.
Sewray
Nekem az összes PCre kiadott rész teszik, sőt még a filmek is :D Ezt a sorozatot nem tudják úgy elrontani , hogy nekem ne tetszen xD
23.
23.
shatterhand
slant6 készíti
ne olyat képezeljetek el mozgásban mint pl a resi 4 vagy 5
inkább olyan mint a socom confrontation
22.
22.
mamgu
Én még mindig azt mondom ha ezt komolyan gondolják akkor valami marha jó harcrendszert kell összerakni mert az 5.-é az siralmas volt .
21.
21.
MaxiJets
sokáig gondolkoztam, h vajon mennyire lesz majd Left 4 Dead hangulatom ettől a játéktól, mióta kiderült róla például h csapat alapú lesz több akcióval, és örülök mert eddig semennyire. akció hegyektől meg nem kell félni. ahogy nézem még mindig csak csoszognak a zombik és nem futkároznak semerre.
20.
20.
steve 18
Teccetős nagyon remélem zsíír lesz... :)
19.
19.
Griewer
#17: van 4+1 rész ami FPS nézetű Gun Survivor 1-2; Chronicles részek [1-2] + Dead Aim amiben a célzás belső nézetes csak [elvileg ilyen lesz a RE:Revelations is]
17.
17.
kebi90
Ez is ugyanúgy TPS lesz igaz? Bár Resident Evil FPS-be kicsit érdekes lenne. :D
16.
16.
Mortis
#10: Az volt, nem is kétséges. Meg a történet is nagyon gagyeszre sikerült...Nem azzal van a bajom, hogy előzmény, meg másik történetfolyamot indít, mert az nem gond, hisz pont abban az időben játszódik, amikor a legjobb részei jöttek ki a sorozatnak. A bajom a valószínűleg teljesen jellegtelen játékmenettel lesz, csak RE név alatt.
15.
15.
Goofey84
Jól néz ki, ha ingame is ilyen grafikájú lenne az nagyon jó lenne. Az a baj, hogy a világ legbénább játékáról is lehet király trailert csinálni
14.
14.
Griewer
#12: Az a baj, hogy manapság számozott és nem számozott részek is ugyanolyan gagyik. Igazi Residentet már jó rég láttam. Ha őszinte akarok lenni, a Code Veronica óta nem jött ki rendes rész (chronicles tűrhető, bár abban is vannak már nagyon elvarázsolt dolgok...)
13.
13.
McDuff
hiába teljesen más mint az eddigi összes Resi,hiába nem hasonlít még csak messziről sem a régiekre,de ha Raccoon City-be térhetünk vissza,akkor engem már megvettek!végre megint igazi zombikat irthatunk!:D
12.
12.
Vopesz
#10: Ez igaz. Viszont ha meg nem változtatnak semmit, akkor meg az a baj... Másrészt ez nem számozott rész, szerintem kell ilyen is, a Resiknek amúgy is sok mellékszála van, egy wii-s railshooter Resi akkor legalább annyira nem Resi, mint ez. A Resi, mint márka egy kitalált világot takar, abba meg szerintem ez belefér. Viszont a 6-nak tényleg vissza kell térnie a gyökerekhez, különben lázadást szítok!
11.
11.
latyaa
#10: Ezzel teljesen egyet értek az csak egy szimpla akció játék úgy ahogy van csak mellé rakták a resident evil-t szerintem (saját vélemény senkinek ne szúrjon szemet szerintem az 5 úgy rossz ahogy van
10.
10.
arhatati
#7: Szerintem arra gondol, hogy elvesztette a túlélőhorror hangulatot, ha tévedtem, akkor bocs, nem akartam beleszólni. Úgy gondolom az 5 már csak egy szimpla akciójáték volt "szörnyekkel".
9.
9.
arhatati
A zombis rész mindenképp pozitívum :)) És ha jó lesz a co-op, akkor annyira csak nem lesz rossz, bár tényleg nem RE!:)
8.
8.
Slik
resit nehéz elrontani :)
7.
7.
Hubert Cumberdale
#6: Ezt most nem értem. Mit nem találsz benne, ami kellene egy resident evilbe?
6.
6.
Mortis
Hangulatos, de ez még mindig nem RE. :)
5.
5.
Hubert Cumberdale
Remélem nem az lesz, mint sok esetben, hogy felcsigázzák az embert a jobbnál jobb trailerekkel/teaserekkel, aztán mikor jön egy gameplay akkor csak lesünk, hogy ezmiez?!
4.
4.
latyaa
Én nem szeretem az Resi 4-5-t mivel vagy parasztokra vagy Motorozos fekákra kelet lőni ... De ez nagyon bejött Tuti meg veszem nagyon tetszik végre igazi zombikra kell lőni nem valami fekákra akik Külön féle járművel üldöznek nekem nagyon nem jött be... de szentem ez ütni fog és nagyon jó kis game lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...