Hitman Absolution - az első screenshotok

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 6.
  • Képek
Link másolása
A reggeli kávéba megérkezett a rum is az IO Interactive bérgyilkosos játékának rajongói számára. A hivatalos fórumon a fejlesztők már hetekkel korábban elkezdték gyártani a sejtelmes teaser képeket, most az E3 előtt már két ingame kép is felkerült az oldalra. 47-es ügynök újra akcióban.

A dánok szép lassan elkezdik fokozni a kedélyeket, mielőtt a héten Los Angelesben leleplezik a Hitman Absolution első videóját. A két képen látszik, hogy mindennél nagyobb hangsúly lesz a fény-árnyék effekteken, ha meg akarjuk tartani álcánkat, célszerű lesz a sötétség jótékony homályában sunnyogni. Persze addig, míg magunkra nem öltjük álcagúnyánkat.

A hangulat is átjön: sokkal komorabb és szürkébb, érettebb kalandra vállalkozik tarkopasz hősünk.

12.
12.
shatterhand
#7: unatkozni nem lehetett
aki nem volt türelmes az megoldotta mészárlással
a nyugodt silent assassin megoldást most miért kéne megkönnyíteni?
11.
11.
Tothadi
Csak nem lesz olyan rossz..
10.
10.
Sarkadi
Két kép alapján még nem lehet leszűrni semmit,de remélem,hogy nem fogják elrontani,az egyik kedvenc játék szériám.
9.
9.
sowsminimal
Az első képen hogy került fel arra a kis pillérre? :D A képen tök Batman Arkham Asylum-os hangulat uralkodik. Elég jó a grafika amúgy.
8.
8.
Józsi_Doe
Várjuk meg még a videót. Attól hogy vannak fény-árnyék effektusok még lehet gügye lövölde.
7.
7.
Yeromos
#2: Nem tom hogy a dirt 3-al pl. mi a problémád, de mondjuk ennek a játéknak sem árt egy kis vérfrissítés, ne érts félre szerintem fasza meg minden, de brutális türelem kell hozzá és idő, mert már a későbbi pályákon már én is untam, hogy vagy 30-45 percig csak le föl járkáltam az esélyeimet latolgatva!
6.
6.
lackosor6
#4: Meglátszik, hogy nem ismersz! Első az elv! :D
Hitman 2-ben volt,hogy 5 óra volt 1 pálya, de megérte! Amúgy, ha lebuktam, akkor volt, hogy én is lövöldöztem egy jóízűt (hangtompítós ballers powaa!!) de aztán betöltöttem a mentéstől és mehetett tovább!
5.
5.
Malackutya
Addig nem nyugodtam,amíg meg nem kaptam a Silent Assasin minősítéseket! :D Sokkal élvezetesebb volt,úgy nézni a pálya végi összesítést,hogy csak a célszemélyek haláloztak el,és a lehető legkevesebb erőszakot alkalmaztam. Persze levezetésnek sem utolsó előkapni az M4-et és ledarálni mindenkit,ezt aláírom! :D
4.
4.
LtK
#2: Mert ha te lennél ott aki kapja a pénzt nem ugyanígy csinálnál...(Nem kell magyarázkodni, hogy te nem mert felesleges =D )
3.
3.
Stranger666
Hát ha azt nézzük eddig is lehetett casuálkodni, mivel én általában csak a mass murder titulust kaptam meg:D
2.
2.
lackosor6
Igen szerettük az eddigieket egészen az IO legutóbbi nyilatkozatáig, amiben is kijelentették, hogy az eddigi részeknél fogyaszthatóbbá teszik az új epizódot a szélesebb vevőközönség elérése érdekében! Rohadjon meg a szélesebb vevőközönség! Miattuk tesznek tönkre minden régi címet és jönnek ki a gagyibbnál gagyibb játékok! Pl a CoD mára nevetségesen szar, a Dirt-ről (lásd CMR széria) nem is beszélve!
1.
1.
Split
Épp ezért szerettük az eddigi Hitman-eket is! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...