E3 2011: Kinect Star Wars - részletek, videók

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 6.
  • Hír
Link másolása
A tavalyi kedvcsinálóból még úgy tűnt, hogy a Kinect Star Wars egy kissé bugyuta, kezsüel railshooter lesz, ám mára kiderült, hogy ennél összeszedettebb címmel készülnek a LucasArts srácai. Az első részletek szerint a fénykardozás kifinomult keretek között zajlik, a mókába behozzák a hangvezérlést is.

Az Entertainment Weekly előzetese alapján a játék fel lesz vértezve az ún. Jedi Destiny móddal, a kampányban a játékos több új karakter közül választhatja ki a leginkább szimpatikus jedit, a sztori pedig röviddel az első rész után veszi kezdetét. A történet egészen a harmadik rész végéig kavarog, de a készítők elmondták, hogy a klasszikus trilógiából ismerős hat helyszínen is megfordulunk majd, köztük a Bespinen, melyet a Birodalom visszavágból kölcsönöztek.

Hatalmas jóságnak ígérkezik, hogy harcolhatunk Darth Vaderrel is, a hangvezérlés segítségével pedig bármikor invitálhatunk barátokat némi közös harcra a Birodalom talpnyalóinak legnagyobb bánatára.

Más játékmódok is megtalálhatóak lesznek, de a pontos részletek jelenleg nem ismertek. Annyi bizonyos, hogy az Erő segítségével a játékosok képesek lesznek masszív tárgyakkal dobálózni, és az első részből ismerős, pörgős fogathajtó versenyből is kivehetik a részüket. Az űrben pedig X-szárnyúakkal folyik a kemény tűzharc, de ami ugye a legfontosabb: a fénykarddal is vitézkedhetünk.

A LucasArts persze lépéseket tett, hogy egyszerű hadonászással ne lehessen sikereket elérni, bizony komoly taktikát kell felépítenünk (bye-bye hétvégi játékosok). Craig Derrick, vezető producer elmondta, ha egy karakter kunsztjait látja a képernyőn, azok bizony tényleg durván nézzenek ki. Ha balról-jobbra söprünk a fénykarddal a Kinect előtt, akkor az a TV-n hasonlóan látványosan vitelezhető ki. Széles a spektruma az alkalmazható csapásoknak, ez volt a fő kihívás a fejlesztés elején, és a srácok úgy érzik, sikerült nekik.

A délután 6-kor kezdődő MS konferencián minden bizonnyal bővebb betekintést nyerhetünk a játékba. Addig csekkoljátok a Kinect Star Wars expós előzetesét:

26.
26.
shatterhand
#25: az lemaradt, hogy a hollywood-i stúdióknak se nagyon hozza azt a robbanást bevételben
sorban buktak a 3D-s filmek
25.
25.
shatterhand
#15: Ha lemegy az egy dolog, de maga a 3D egy nagy lufi lett. A cégek persze versenyeztek és mentek előre, csak éppen az egész 3D nem ér annyit.
Az egyetlen 3D-s film ami komoly volt az az Avatar. A többi az felejtős. A moziban is csökken a népszerűsége.
Én alapból nem akartam ilyenre beülni, de most már szerencsére az asszony is kerüli a szemüveges filmeket. Rondább a minőség és még drágább is a jegy.

Szép volt jó volt, de ennyi volt. Marad a szuperszép 2D a tévékben.
szerintem
24.
24.
Griewer
Eljött hát a nagy pillanat! SW kinectre! ÁÁÁ dejó =)
KÁR H AZ EGYETLEN MOZGÁSI LEHETŐSÉG A SUHANÁS (vagy mi a franc az) LESZ! XD
Eljött hát a nagy pillanat! Egy újabb SW amit elbaltáznak! Éljen Micropapa sz*rja, a Kicknet

Komolyra fordítva a szót, ki a franc akarja azt imitálni a TV előtt, hogy ő egy X-szárnyú? Csak mert csináljon róla egy vidit, had röhögjek rajta. Inkább csinálnának egy újabb Jedi Knight-ot PC-re =)
22.
22.
falselight
#21: mert a sok birka egy darab szart is megvenne, ha rá lenne írva, hogy star wars.
21.
21.
Mortis
Előre látom milyen lesz a játék. Pár pálya, amit random ki lehet választani, aztán mehet a vagdalkozás/versenyzés/repüléses lövöldözés. Miért az SW-univerzumot alázzák meg állandóan? Találjanak már ki valamit, amit eltudnak adni a sz*rjaikkal, könyörgöm!
20.
20.
p3ti
Uram isten ............................. no comment .
19.
19.
nasario
18.
18.
vuliem
17.
17.
vytros
Aha...jöjjön inkább a Jedi Knight 4.
16.
16.
thernielle
Ja. Vitelezhető ki. Fantasztikus játék lesz ez :P :)
15.
15.
ZsupiDav
#13: Ha lentebb megy az ára és jobban fog fogyni a 3DTV, akkor a sony-nak nagy előnye lesz azzal, hogy nekik már lesznek 3D-s játékai, míg a microsoft még csak most akarja elkezdeni. Ideje belehúzni, mert lehet később hátrányuk lesz belőle.
14.
14.
ZsupiDav
Nem sok videót láttam erről a valamiről, de amit megnéztem eddig, azokban egyikben sem volt olyan jelenet, ahol a játékos megy/halad/fut/gyalogol. Csak olyan videókat láttam, ahol siklik, csúszik vagy nem is tudom pontosan minek nevezzem. Ez nem túl nagy kreativitásra vall a készítőktől. MOVE-val sokkal valósághűbben lehetett volna megoldani az irányítást, de hát a pénz beszél... ugyebár. Kíváncsian várom az éles bemutatót, de szerintem nem fogok újat látni az irányítás terén, de ne legyen igazam.
13.
13.
shatterhand
eröltetik ezt a hadonászást, de minek?
kasszát ilyennel nem fognak robbantani

és akkor a 3D bukásásról már ne is beszéljünk. Próbálták eladni az egészet, csak éppen baromi drága technológiát ki kéne fizetni és az érte kapott élmény max az újdonság varázsával egyenlő pár napig.
12.
12.
p.balou
A játék tetszik, de az a 2 srác ott a videóban... mint két GYP-s...
11.
11.
Griffin
Érdekes lehet, de nem fogok a sor elején állni a játékboltban, hogy enyém lehessen az első példány. Majd ha pozitív visszajelzések lesznek a játékkal kapcsolatban, akkor talán. Eddig jónak tűnik, csak az irányítással lehetnek gondok.
9.
9.
falselight
ez move-val talán még érne is valamit.
8.
8.
strike19
Nem tudom ,hogy vagytok vele de nekem erről az Indiána Jones wii videójáték ugrott be,Ott is elrontották az irányítást.Szerintem nem mindig jó ötlet erőltetni a mozgás érzékelős cuccokat.
7.
7.
tabu3x
Az a fő gondom ezzel, hogy trailer úgy állítja be a játékot, mintha VR térben játszódna. Mi szükség volt erre?
Mindezek után azt gondolhatom, hogy ha már a trailer is ekkora hazugságra épül, akkor nincsen semmi érték a játékban...
5.
5.
Gabesz.
Szerintem k*rva jó lesz:)
1.
1.
mohaneji
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...