E3 2011: Driver: San Francisco gyorshajtás

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 7.
  • Videó
Link másolása
Izgatottan várjuk a pont egy éve bejelentett új Drivert is, ami bár eddig is számos halasztást ért meg, látszólag minden a javára válik. Ugyan a grafikától most sem vágódunk hanyatt, a parázs sebességhatár-átlépések és a folyamatos akció láttán tényleg nem mondhatunk rosszat róla. Vagy mégis?

Tanner vadászata Jerichora tényleg minden közelekedési szabályt áthág. A bivalyerős izomautók mellett beleszólnak a játszmába az álomszép sportkocsik is, mint a Lambo - csak, hogy tudja tartani a lépést a vátozatos felhozatalal a Ubisoft. Ugratások, ütközések, forgalommal szemben való söprés - vélhetőleg minden patron el fognak durrogtatni a Driver: San Francisco-ban.

A megjelenés augusztus 30-án lesz az Egyesült Államokban, míg Európába szeptember 2-án jön a játék PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Lesz egy lebutított Wii-s verzió is.

9.
9.
Darox
remélem lesz benne rendes Force Feedback. egyébként a videók alapján tetszetős a játék!
8.
8.
huszti
elég érdekes, hogy be merték vállalni azt, hogy nem lehet elütni az embereket. régebben még oké volt, meg ki figyelte, de már ez már megszokott, nemtudom mi fog kisülni belőle. ha ki lehetne szállni a kocsiból, akkor azt mondanám h tuti kell, de így :/
6.
6.
hakydakillah
Jöhet, az tuti :-) Megvolt az összes rész, ezt se hagyom ki.
5.
5.
gucho
ez mostanra már csak egy szimpla autóverseny lett?
4.
4.
pechman8
Biztos kipróbálom, mert én jártam és vezettem San Francisco utcáin... igaziból!
3.
3.
shatterhand
remélem lesz benne director mód mint az első részben
2.
2.
Slik
a legviccesebb az, hogy olyan mintha az első résznek egy szebb grafikájú változata lenne mégis egy teljesen más játék 10 évvel azután
1.
1.
Józsi_Doe
A kedvet a trailer megcsinálta, csak aztán a megjelenő játék nehogy elvegye.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...