E3 2011: Kotick: nincs esélye a Battlefield 3-nak

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Activision botrányos beszólásairól híres vezérigazgatója kétségbe vonta a Battlefield 3 esélyeit a Modern Warfare 3-mal szemben. Szerinte egy kimondottan PC-re fókuszáló címnek nem sok esélye lehet a széles közönséget megragadó új Call of Duty ellen.

Nem a mi reszortunk összehasonlítani jóval a megjelenés előtt az idei év két nagyágyú FPS-ét, a Battlefield 3-at és a Modern Warfare 3-at. Megteszi ezt helyettünk maga Bobby Kotick, az Activision forrófejű vezére. A CNBC-nek adott interjújában ezekkel a szavakkal illete a DICE gyermekét:

"Amit eddig láttam a Battlefield 3-ból, az csak PC-n futott. Én még nem láttam, hogy konzolokon, hogyan muzsikál, mivel üzleti szempontból nagyobbrészt az utóbbiakra vagyunk berendezkedve.

Ugyan egy rövid pillantás erejéig látható volt a PS3-as változat, mivel az EA a Sony gépén prezentálta a BF3 multiplayer trailerét. Kotick mintha nem is figyelt volna eléggé:

"Ha ez csak egy olyan PC-s cím, mint amilyennek nagyon tűnik, akkor csak egy kis közönséghez szól majd."

Köszönjük, ismét betette a kaput a megjegyzésed, kedves Bobby!

Jelen állás szerint a Battlefield 3 október 25-én jelenik meg, majd két hétre rá, november 8-án a MW3 is bemutatkozik mindhárom platformon egyszerre. És a kulcsszó itt a mindhárom.

82.
82.
bazsko
#80: ha mégis radeont veszel akkor HD6850-et vegyél, hiába hogy pont elég, de ennél jobb ár/érték arányú radeon kártyát a sapphire HD5850 Xtremen kívül keresve sem találsz... ha meg nem elég a referencia, veszel túlhajtottat... nekem is az van és úgy túl bírom hajtani hogy majdnem annyi FPS-t hoz mint a HD6950 referenciája! nem vicc!
a túlhajtási eredmények: http://www.guru3d.com/article/msi-radeon-6850-cyclone-power-review/21
ezeken pedig keresd ki a 6950 eredményeit és ámulj! http://www.guru3d.com/article/msi-radeon-6850-cyclone-power-review/19
http://www.guru3d.com/article/msi-radeon-6850-cyclone-power-review/12
kevés az eltérés :D
a 3D mark 11-be is közvetlen a 6950 alá helyezte el magát :P
ne becsüld le a 6850-et
81.
81.
CJgabor
#60: #60: "BF et a Cod -dal összehasonlitani olyan mint a Ferrarit a zsigulival!!!"
...mármint értelmetlen (mert más kategória) vagy ezzel az erőviszonyokra próbáltál utalni?:D
80.
80.
CJgabor
#19: jajj végre :D köszi az infót!
ha minden igaz, pont elérem a szintet, csak újítani kell Win7re :D:D
(2GB ram.. szar:/ nVidia GT220 DDR2 512MB (DX10 támogatással) - szuperszar :/ AMD Athlon x2 6000+ @3,11GHz, 2 magos CPU - szintén gagyi de elégnek kéne lennie:D)
még jó h nem akartam GTX4601GB-ot vagy HD6850-et mert ahogy nézem, PONT elég az ajánlotthoz xddd akk már inkább GTX560Ti ha összejön a pénz. THX!:D
79.
79.
Mortician
#43: A Homefront az THQ játék, nem Activision.
78.
78.
Hihihi! Szerintem meg mindketten megpukkadhatnak, számomra mindkét sorozat nulla értéket képvisel, mert egyiket sem szeretem. Most akkor falba fog rúgni mr. kotlik ? :9
77.
77.
Folti90
Kotick így alázza a riválisokat, hogy ők mekkora ászok, és sajnos a számok igazolják is. De ha már azzal veretik a nyálakut, hogy mennyire szarrá keresik magukat (a BO-hoz, több grafikon is készült, hogy megmutassák), akkor komolyan bevezetik az elitet?? Ezen akarnak pénzt keresni, komolyan a Kotick megérdemelne egy South Park részt!!!! Már talán említette, de ott a Killzone online, ami fele annyi játékost, nem érint mint a Cod, sőt...... De ott minden közösségi funkció, baromi jól meg van csinálva, és természetes, hogy ingyér van!
Perkeket meg, fegyókat pénzér adni, komolyan.
Kotick irány a "gamerek hágai bírosága"!!!!
76.
76.
#62: Ilyenkor jön a koppanás :)

Egyébként az 576-nál ha előrendeled a Battlefield 3-at, 1000 Ft kedvezményt kapsz a Moder Warfare 3 megvásárlásakor, tehát szerintem simán venni fogják mindkettőt :)
75.
75.
Hubert Cumberdale
#73: rpg-ket ne hasonlítsd ezekhez. Azért a bf-nél nem fog beválni, hogy minden hónapban kidobnak egy matyóhímzéses gázálarcot és veszi mindenki. Meg fizetni sem kell havidíjat, hogy játszhass, mert akkor nem is játszana senki. Csak ezért keresnek a wow-al annyit.
74.
74.
Scoo
Hülye ez az ember. Szerintem simán sikeres lesz mindkét játék. Mindkettőnek lesznek előnyei és hátrányai. Mindkettőt venni fogják, mint diétás az update cukrot.
73.
73.
Speper
Kotick... kuss. Miért gond ha egy játék csak PC-s cím? Nem kell messzire tekintetni... Blizzard. A WoW-al, ami "csak" egy PC-s cím a Blizz többet keres mint az Activision összesen. És akkor még az SC2-ről nem is beszéltünk, meg a megjelenő Diablo 3-ról....
72.
72.
Tibor1142
Ha jobban bele gondolunk Kotick logikusan gondolkozik, hiszen a BC2 eladásai öt millió darabra tehetők míg a Blac Ops-é az első napon öt millió fölé teszik.Lehet Kotick pénzügysikere gondolt és nem kritikaira és ha így gondolta bizony igaza lehet.
UI: Mellesleg kritikai sikere nehezen számítok. Láttam az első gameplay-t és olyan mint ha a második rész csak más helyszínen.
71.
71.
jjulio
Nehogy meglepodj Kotick ur...
70.
70.
Neo1989
#61: Az lehet de a legtöbb game mégis konzolra jön ki :) Bár tény h a pc-nek szebb a grafja . Mondjuk amikor kijött a ps 3 annyit nyomott mint egy akkori csúcs pc de nyilván ez ma már nem érvényes , tehát a pc a fejlettebb a konzollal szemben de konzolra adják ki a legtöbb gamet . Ez azért egy csöppet ironikus :)
69.
69.
Quent1n
#68: Hát ha a játékosok számát így leveszik akkor a mapokhoz is hozzá kell nyúlni, mert amin 64-en elférnek kényelmesen azon 24 elveszhet. :)

Lordnekroseth: A BO megmutatta, hogy tökmindegy milyen terméket adnak ki, az pénzügyileg hozza amit kell, úgy hogy itt szó nem lesz semmilyen keresztbe tételről, pláne nyilatkozatok miatt. Még sok olyan játékos is megveszi aki amúgy leszólja nyilvánosan. :)
68.
68.
simon 555
#53: Kisebb mapok lesznek konzolon?Ezt mikor mondták?Én még nem hallottam erről a dologról csak arról,hogy kevesebb játékos lehet majd a pályán.(64 helyett 24)
67.
67.
Maxxer
#62: jönne ,már el az az időőőő :(
66.
66.
l4cyk4
#64: igazad van! én írtam le hiányosan a mondani valómat! teljesen mindegy milyen masszív, online multiplayer-re kihegyezett játékról beszélünk.
65.
65.
Lordnekroseth
Addig ingerli a játékosokat(akikből a cég él) hogy keresztbe tesznek neki azaz nemcsak neki de az egész kibebaszot cégének hogy leshetnek.
64.
64.
Giggsy
#61: Azért az nem igaz, hogy bármilyen játékban konzolos vereség lenne a vége. Vannak olyan játékok, ahol sokkal jobb a bill + egér, de máshol egy gamepad jelent előnyt. Egy BF-et, Starcraft-ot, vagy Witcher-t eszembe se jutna gamepad-del játszani, de ugyanígy nem jutna eszembe PES-t, NBA 2k-t, Tomb Raider-t, vagy Dirt-öt billentyűzettel irányítani.
63.
63.
attila 999
#55: aztakuvvvaa csicskapofont...uristen a het beszolasa.
62.
62.
mephi
Számomra felfoghatatlan, hogy lehet ennyire lekezelő módon nyilatkozni a riválisokról... Remélem idővel fordulni fog a kocka.
61.
61.
l4cyk4
#57: sorry a dupla post-ért, de annyit még el szeretnék mondani ezzel a " Konzol vs PC " war-val kapcsolatban h gamer szempontból nem azt kell nézni h miből mennyit adnak el hanem h egy konzolosok vs. ps-ek mecsnek (teljesen mindegy milyen játékról beszélünk) nagyon csúnya konzolos vereség lenne a vége! tudom h a bill. + egér kombó sokkal pontosabb szal az igazi játékplatform mégis csak a pc!!!
60.
60.
LAZLOW20
Kotick leszophat a borzos hajával eggyüt,igen valószinü hogy eladásokban a MW3 fog nyerni mert már az unalomig reklámozzák az egészet és a sok vérpistikének akkora orgazmusa van mindeggyik renderelt trailertöl ahol Ghost meg bajszi kapitány egymaga lelö 200 katonát hogy megjelenéskor szaladnak majd megvenni,és ha véletlenül is kiprobálják a BF 3 at akkor majd csak sirnak hogy:Anyúúú ez nekem nehéz nem meeegy!!!!.De többször is kihangsúlyoztam hogy a BF et a Cod -dal összehasonlitani olyan mint a
Ferrarit a zsigulival.!!!
58.
58.
l4cyk4
ez a kotick egy pancser! én csak azt az egyet sajnálom h ennyi birka ember van a világon akiknek a minőség smafu. csak az élet nélküli kockák veszik meg újra és újra a cod-ot!
57.
57.
Neo1989
#56: Igazából ez a " Konzol vs PC " war egy marhaság szerintem . Mindenki játszón azon a platformon amin akar azt csá . Am meg szerintem nem egy nem két embernek van pc-je és konzolja is . pl én is tervezek beszerezni ps-3-at :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...