E3 2011: Mass Effect 3 - képek, gyűjtői kiadás

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Mass Effect 3-ról több infó derült ki az elmúlt napokban, mint eddig összesen: tudjuk, hogy lesz Kinect-támogatás, láttunk bőséges gameplay felvételt, most pedig új screenshotok érkeztek, emellett kiderült, hogy lesz gyűjtői változat is a játékból, ami mindenféle extrával várja a rajongókat.

Az Electronic Arts és a BioWare bejelentette, hogy a Mass Effect 3 két kiszerelésben lesz kapható 2012. március 6-tól, a 60 dolláros standard változat mellett kapunk egy N7 Collector's Edition nevű rajongóknak szánt csomagot is - ezt 80 dollárért vihetik haza a játékosok, akik már elő is rendelhetik azt PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is.

A csomag hozzáférést biztosít az N7 Arsenal Pack nevű fegyvercsomaghoz, különböző skinekhez, továbbá egy letölthető karakterhez és küldetéshez is. A gyűjtői kiadás részét képezi egy Mass Effect 3-as Dark Horse képregény, egy keménykötésű képeskönyv, egy N7 felvarró, valamint a soundtrack lemeze és egy litográfia is. (A PC-s játékosok digitális úton is beszerezhetik a pakkot, ott értelemszerűen amit lehet, szintén letölthető formában érhetnek majd el.)

21.
21.
XDannyL
#9: Nincs... azt meg nem tudni, hogy lesz e :S
20.
20.
XDannyL
#18: Hát... azért Miranda-t csak kipróbálnád xP
19.
19.
Riot
18.
18.
Raam989
#17: A Mass Effectben van minden, csak szép nők nem... :D
17.
17.
Hát nekem mindkettő sima EA "zsebbarát" kiadásban van meg. Az összes extra, hogy az elsőhöz kaptam egy posztert, ami azóta is össze van tekerve, mert számomra csak a játék a fontos, a többi körítő sallang nem érdekel. Arról nem is beszélve, hogy eddig kivétel nélkül női Sheparddal játszottam, szóval a poszter még ronda is, mert egy idegen nyomorék pacák van rajta, szép idomok helyett : "Tudom, bunkó vagy baxi ! " :)))
16.
16.
Alvess
valaki a kérdésemre (#9)
15.
15.
sayainbarni
14.
14.
IceColdKillah
Hogyha a wow-hoz lehetett venni egy Frostmourn remake-et, akkor én egy életnagyságú N7 páncélt kérek! (Természetesen kevlárból :)
A játékról meg annyit, hogy várom nagyon!!! XDDD
12.
12.
The Lone Drow
#8: Teljes mértékben osztom. Ez elég szegényes egy ilyen volumenű játéktól. Aminek kb van értelme az a képregény és a felvarró, semmi olyan fizikális cucc nem jár hozzá, ami engem érdekelne... Witcher 2 gyűjtői kiadás? Ugyan már, a sima kiadás is nyújtott legalább ennyit...
11.
11.
Maxxer
#10: Irigykedek ,most rááád:D ,,nemis tudtam hogy voltbelőle gyűjtői, Mert én nemláttamsehol . Dehát ,csakhozzálehetjutni majd valahogy útólag is .
10.
10.
K/G.
#6: Van első részes CE. Nekem hatalmas szerencsém volt, egy akció keretében bukkantam rá, mindössze 8 rugóért. Szép fémtok, Concept Artos füzet, búnusz DVD, háttértörténetes füzet.
9.
9.
Alvess
nem egészen ide tartozik de a mass effect 2nek van game of the year kiadása xboxra??? (ami tartalmazza az összes dlc-t)
8.
8.
alex512
Elég megdöbbentő hogy az EA a mostani egyik legnépszerűbb trilógiájánek befejezőrészéhez nem ad ki egy igazán igényes gyűjtőit, engem őszíntén szólva nagyon elszomorít ez a tény. Az hogy a generáció egyik legnépszerűbb brandjének befejező epizódja gyengébb gyűjtőit kapjon mint pl. a witcher 2, dead space 2, crysis 2 amik "csupán" második epizódok, és szinte biztos hogy kisebb rajongó táborral bírnak elképesztő. Hol egy szobor (Shepard vagy mondjuk Normandy) vagy valami igazán egyedi, látványos dolog ???? Ez kb a 2 rész gyűjtőijének másolata minimális extrával. Megveszem, ez egyértelmű de mondjuk most nem sajnáltam volna 20 vagy akár 25 ezret sem egy elképesztő kiadványért, hiszen itt a vége.

Hogy egyszer vége legyen, utoljára annyi: remélem esetleg lesz még egy harmadik verzió is, ami még többet nyújt, mint pl a gears of war esetében is van limited és epic kiadvány is.
7.
7.
Playstation3_GameR
Ez jól hangzik, kérdés, hogy mennyiért jut el hozzánk. Mert az InFamous2 Hero Edition 30 ruppós árán picit lefagytam. Kint ez 100 dollár, itthon a jelenlegi 185 FT-os MNB középárfolyamon számítva ez 162%-os ár. Persze, szállítási költség, miegyéb, de ez akkoris nevetséges.
6.
6.
Maxxer
#5: Második résztől vancsak Collector ,nem?:) ,Mondjuk egy első rész engemis érdekelne ha van . Ilyenfajta kiadásban.
5.
5.
Raam989
Előrendelve. Collector kiadásban.

OFF
Van egy sima Mass Effectem, nem cseréné el valaki egy gyűjtői kiadásra? Természetesen rá is fizetek... :D
4.
4.
Netsu
Nincsenek benne valami nagy dolgok, de tekintve, hogy csak 5 ezerrel lesz drágább, mint a sima verzió, így szerintem simán megéri. Főleg, hogy ez a befejező rész, meg kell adni a módját! :D
3.
3.
Mortis
A felvarró nagyon jól hangzik...
2.
2.
Slik
nem olyan jó mint az uncharted 3-é sajnos

OFF: csak nekem lassult be az oldal az E3 óta? gondolom túlterheltség van :D
1.
1.
ilor14
érdekes lesz nemtudom megéri-e
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...