E3 2011: Kotickot nem engedték a Battlefield 3-hoz

  • Írta: InGen
  • 2011. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
Az E3-as pletykarovatunk jelentkezik: állítólag az Activision-nagyfőnök Bobby Kotick el szeretett volna tölteni pár magányos percet az E3 alatt a Battlefield 3 társaságában, de az Electronic Arts menedzserei elutasították a kérését. Minden eddiginél nagyobb konkurenciaharc készül az FPS-ek piacán.

Az E3 területén terjedő legújabb pletykák szerint az egyik látogató szemtanúja volt, ahogy az Activision-vezér Bobby Kotick személyi asszisztense beszélgetett az Electronic Arts egyik képviselőjével. A lány állítólag arról kérdezte az EA embereit, hogy Kotick megnézhetné-e esetleg a Battlefield 3-at élőben, pár perc erejéig.


Az EA-sok ezután eltűntek, majd kis idő múltán visszatértek, s azt a választ adták, hogy a vezető menedzsment szerint "ennek a kérésnek nem tudnak eleget tenni". Ezt követően állítólag egy kisebb szópárbaj alakult ki Kotick asszisztense és az Electronic Arts képviselői között, majd a lány viharosan eltávozott.

Mindez persze lehet abszolút pletyka, de akár igaz is. Akárhogy is, az FPS-ek piacán hatalmas konkurenciaharc készül: októberben jelenik meg a Battlefield 3, majd novemberben a Modern Warfare 3, mindkettő PC-re, X360-ra és PS3-ra.

35.
35.
AnimeWarlord
Istenem ez zene füleimnek! Még több ilyen hírt akarok olvasni!
32.
32.
wardprod
Hát ha pletyka ha nem, megmagyarázná, hogy hogyan tudott ekkora baromságokat mondani a konkurencia üdvöskéjéről a bemutató után... :P
31.
31.
#29: biztos, de engem már a dolgok úgymond háttere jobban mozgat, hogy hogyan lesz ebből péééz. ezért csinálják végtére is.
és pusztán üzleti szempontból értem úgy, hogy valamit azért tudhat ez a madár.
valahogy csak elérte ahol most van, csak összekapálta azt a pár millát, meg a bőrfotelt ami alatta van. szerintem az többet számít az életed szempontjából ha van pénzed, mint az hogy hány fraget érsz el a kedvenc játékodban. persze ezt mindenki döntse el maga. persze nem hiszem, hogy kotick találja ki az ötleteket, de egy jó ötletet cod esetében nem csak egyszer lehet bedobni, hanem legalább 5x.... gondolj bele, szállít vmi használhatót, hopp egy kis szerződés hosszabbitás, év végi bónusz beficcen. szóval megérteném én, ha tényleg lopni akarna. hajjaj, akár két jó ötletet is :D
az meg hogy sasorr, hát istenem. az egész világ jobb lenne, ha egyénenként és nem általánosítva ítélnénk meg egymást. senki sem ismerhet egy egész népcsoportot annyira, hogy általánosíthasson. aki mást mond az szerintem vagy hülye, vagy általánosít, vagy direkt hazudik. az egyént könnyebb megismerni, már csak azért is mert nem ismerhetsz te személy szerint egy egész népcsoportot. képtelenség.
ennyi volna a nagy titok, húha ez aztán bonyolult.
30.
30.
daenath
#1: Az lehet de egy paran jol elszorakoztak itt a cikken :D Koztuk en is XD Foleg a kommenteken, csak igy tovabb :)))))
29.
29.
wildláma
#28: hát nem azért, de a CoD-ra ráférne már valami ötlet lopás :D:D:D
28.
28.
#26: szerintem jó arc ez a kotick. divat szidni az igaz. és tényleg egy faszfej meg minden, de biztos azért akarta megnézni hogy lelopjon pár új ötletet. persze aztán meg jól lefikázza a konkurenciát.
próbálkozik hátha bejön, nincs abban semmi. de legalább próbálkozik, nem sír folyamatosan.
mit veszíthet, legfeljebb elhajtják. mint most :D
27.
27.
vytros
#26: Kiütné a biztosítékot ha így lenne :D
26.
26.
Folti90
Szerintem ha Bobby-nak annyi centje lenne, ahányszor ezen az oldalon elküldték, még több pénze lenne, mint az összes CoD-ból összesen! Adakozó kedvemben vagyok szóval kotick ROHADJ MEG! Lehet hogy titokban Battlefield fan?
23.
23.
Quent1n
Látom pár tisztavérű magyar megint elkezdte a fajozást... :D Hiába no a kisebbségi érzés megvan. Vicces párakban milyen élénken él a zsidó összeesküvés fantazmagóriája. :)

Ajánlom mindenkinek figyelmébe aki járatos a fociban a Ryan Giggs sztorit. Jól megmutatja, hogy az átlag ember mennyit tud a hírességek életéről, és milyen szánalmas amikor az emberi oldalukat ítéljük meg azon keresztül ami a médián keresztül átjön.

Az agoynfikázott Kotick meg nem csak magával tesz jót hanem az ott dolgozókkal is. Lehet, hogy nem a kreativitáson van a fő hangsúly most a CoD szériánál pl. de a bevételek mindent felülmúlnak. Amit várnak tőle azt hozza.
22.
22.
Mortis
Rájátszanak, rájátszanak...Ez tuti, hogy csak pletyka, de vicces belegondolni. :)
20.
20.
drakecsaj
#2: Csatlakozom!
Biztos fulladoztak a srácok a röhögéstől :"D
18.
18.
Ferry89
#17: Hát persze, hogy a lopáson jár az esze hiszen a vérében van.:D
17.
17.
bazsko
könnyezik a szemem a sírástól xD már megint a lopáson jár az esze... amikor kijött a modern warfare 3 bemutatója, akkor nagyon látszódott hogy mennyi mindent koppintottak a 12 perces vidiből a COD-ba... most is ez a gondolat járhatott a fejében
14.
14.
Motig
#7: betölt az oldal és ez a kép fogad megint...
most miattatok megint rosszat fogok álmodni...

szóval nem csak téged irritál!(am szerintem az a műanyag gitár kevés lesz... minimum 2 vel meny neki)
12.
12.
steve 18
#7: Engem is haver nagyon pocsík ez az ember valaki elverhetné mán!!! :D
7.
7.
Ferry89
Csak egyedül engem irrital ennek a palinak a feje ennyire? Azt a gitárt csapkodnám szét a fején:/
4.
4.
pjoco
Megérdemelte a tetűláda!
3.
3.
Teuton
#2: Sírva röhögnék ha felvétel szivárogna ki a dologról XD
2.
2.
Hubert Cumberdale
Azért megnéztem volna azt a röhögést ami az EA-s srácoknál tört ki mikor meghallották esszhólkám óhaját :D
1.
1.
falselight
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...