Ghost Recon - videón a kinectes lehetőségek

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 11.
  • Videó
Link másolása
A Ghost Recon: Future Soldierről már az E3 előtt is pletykálták, hogy támogatni fogja a Kinectet, és bár akkor azt hittük, hogy a csapatirányításban lesz majd valamilyen szerepe a kamerának, mint utóbb kiderült, elsősorban a fegyverválasztó képernyőn tehetjük egyszerűbbé a kotorászást a kiegészítővel.

A Ubisoft sem erőlteti a küldetések kellős közepére a Kinectet: a kamerával inkább csak a fegyverválasztó képernyőn matathatunk, összeszerelhetjük a fegyvereket, szétszedhetjük és forgathatjuk őket, a hangutasítással az átalakítás is könnyű. Egy tesztpályán lőhetünk is a kontroller nélkül, igaz, az már nem derült ki, hogy élesben lesz-e lehetőség a mozgásérzékelős kommandózásra.

A Ghost Recon: Future Soldier jövő márciusban jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra - az ígéretek szerint az év elején indul az új rész bétatesztje is.

17.
17.
Hubert Cumberdale
#16: Szerintem meg hagyják békén a HC játékokat. Aki hardcore játékos nem fog ilyennel hülyéskedni. Ezt hagyják meg a légycsapkodásra meg a pingpongra. A lövöldözést meg bízzák az egérre meg a kontrollerre. Eddig se volt baj velük.
14.
14.
Hubert Cumberdale
#13: csak az x-et kellett megnyomni, és minden fegyverlehetőség ott volt előtted. És mielőtt elkezdenéd sorolni mennyivel több lehetőség van itt, annak semmi köze ahoz amit írtam.
13.
13.
#12: Crysisban mikor tudtad az egész fegyver minden egyes részét egy gombnyomással valamilyen szempont szerint (pl. távolság) beállítani? A fegyverforgatás meg nem kötelező.
12.
12.
Hubert Cumberdale
lol ez mekkora gagyi :D:D crysisnál amit egy gombnyomással eltudtál intézni itt kinect meg hangvezérlés kell hozzá. Meg mi a pöcsömnek akarnám forgatni a fegyvert? Ez most egy játék, vagy 3D modell demonstráció. Elképesztő, hogy mennyi szart el tudnak adni embereknek. Akinek ez tetszik annak csak gratulálni tudok!

Ennyit fűznék az egészhez:

http://www.napifail.hu/uploads/2011/01/napifail-pingpong.jpg
11.
11.
tjames
Techdemonak NAGYON JÓ, de a játékban milyen lesz....
Mindenesetre jó kis fícsör!
9.
9.
galler3
Ti el szoktátok olvasni a cikket is vagy egyből a videót nézitek? Arról még nem lehet tudni hogy játék közben miben segít a Kinect de ez a fegyverválasztó képernyő. Nem a Kinecttel kell lőni és menni a játék során, ezek csak ilyen jópofa dolgok aminek igazából nem sok haszna van de jól mutat.
8.
8.
Wackor
Nekem bejön és van is kinectem, csak azt nem tudom hogy a mozgás hogy lesz megoldva amugy nagyon fasza
6.
6.
Folti90
Multiban biztos érdekes lesz! Ha lesz egyáltalán multi!!
5.
5.
Khaszás
Ez is olyan mint 1 mozi előzetes a film összes akció jelenetét bele rakják és amikor elmész moziba döbbensz rá h ez 1 rakás sz... persze rengeteg kivétel van de nekem ez jut eszembe róla. Tényleg nagyszerű ötlet meg jól néz ki ahogy a fegyvert "összerakja" de a gameplay.. köze nincs a "valósághoz" úgy el be mint vmi verekedős játékot játszana sztem ez el is rontotta az egészet.... van potenciál a kinectbe de túl új és túl nehéz jól kitalálni rá dolgokat sztem kapásból mindenki mondana rá ötleteket igazából a mozgás nincs megoldva ez is h lesz ? álsz 1 helybe és majd magától megy előre 1 megadott útvonalon ? ez a legnagyobb hibája a kinectnek egyenlőre szerintem és nem is tom hogy lehet ne ezt megoldani de majd a jövő kialakítja..
4.
4.
Ghost16
3.
3.
DanThomas
sosem álltam túl pozitívan a hardcore cuccok és Kinect kérdéséhez, de ez tetszetős, értelmes és nincs túlerőltetve. tetszik.. (és azért komolyabb kicsit, mint a Killzone2 és sixaxis támogatása xD)
2.
2.
amd33
Hát szerintem nem rossz...
1.
1.
ilor14
szerinte nem sok értelme van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...