Mass Effect 3 - a Földnek bealkonyul

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 14.
  • Videó
Link másolása
Az E3 óta egymást sarkát tapossák a Mass Effect 3 kedvcsinálók, ami rendjén is van, elvégre azelőtt csak úgy-ahogy tudtuk összezongorázni az infókat, most meg itt az aratás szezonja. Ha egy trailer kellően képes felcsigázni a kedélyeket, akkor ez most a Bioware-nak hatványozottan is sikerült.

Az emberi faj a galaxis söpredéke, nem képes anyabolygóját megvédeni, holott évekkel ezelőtt rátarti terjeszkedésbe fogott. Most, hogy a kocka megfordult, a reaperek elözönlötték a Föld légterét, soha nem látott mértékben indítottak összehangolt támadást. A Mass Effect harmadik fejezetében Shepard kapitány ebbe a reménytelen helyzetbe csöppen. Itt már nem számít a szavak ereje, a fondorlatos diplomácia, mindennél nagyobbat dob a latba a fegyverek ereje, ha megütnek, üss vissza jobban. Az akciódúsabb dramaturgiához feszesebb harcrendszer illik, állunkat fogjuk keresgélni a padlón.

36.
36.
K2 The Highest
#35: És jön a gyerek:D

Am már Én is nagyon várom:) A zene brutális...Kellene...nem tudja valaki melyik ez?:D
35.
35.
exonic
Már csak 9 hónap... :)
34.
34.
Azért ügyes a Bioware: gyakorlatilag ugyanazokat a jeleneteket adják el nekünk újra meg újra, mindig egy-két aprósággal kiegészítve, hogy fokozzák az érdeklődést. Marketingből jeles! Az viszont bassza a csőröm, hogy amikor elvettek az elsőből akkor azt mondták mekkora királyok vagyunk, sokkal jobb lett a játék. Most, hogy visszaadják amit elvettek (mert mindenki sírt ügye), megint előszedték a zseniális camouflagejukat ! :( Másfelől ez egyenlőre lehetne egy cod vagy bf3 előzetes is. Mit látunk ? Scriptet ezerrel, idétlen bossfightot agyú mögül lövöldözve. Hol van már az első zsenialitása és kvázi szabadsága ?! Nem akarok idétlen kilométerekről ugrabugráló nindzsákat, hack'n'slack kinetikus fejlesztést. Adjanak nekem ide rendes Mass Effectet. Már megint nem tetszik amit látok... A kettő előtt is baromi mérges voltam és bár szeretem azt is, azért visszasírom az első részt szinte minden tekintetben. Ettől független persze első napos vétel lesz, majd jól fog mutatni a másik kettő mellett ! :P
32.
32.
Vopesz
#28: Nem lesz, mert Desmond megakadályozza az AC3-ban, igazán tudhatnátok már :)
30.
30.
zero0
decemberben lesz a világvége tesa :D lesz időnk játszani nyugi
28.
28.
XDannyL
2012? Meg se érjük... hisz akkor lesz világvége xD
Vagy lehet h a jövendő mondók csak a Mass Effect 3 megjelenését jósolták meg? :D
Mindenesetre az tuti, h az év legjobb játéka lesz (mint mindig) ;)
27.
27.
Vopesz
#9: Persze ne legyen az, de azért ne felejtsük el, hogy ez alapból egy xbox360 exkluzív cím volt, csak aztán eladta a Microsoft a Bioware-t.
Mellesleg erre a videóra kelek és fekszem amióta fent van live-on. Jó lesz ez!
26.
26.
krisztian66666
Ááááááááááh nem tudom mit gondoljak róla :D Innen már csak kicsit ronthatják el (vagy nagyon :D)Remélem úgy fog kezdődni mint a 2-dik rész,hogy rögtön egy harc kellős közepén kezdjük a nézelődést :D És remélem,hogy itt is eléggé számítani fog a cselekedeteink és a beszédeink....
25.
25.
The Lone Drow
#18: Egyet értek veled. Engem valahogy hidegen hagytak a trailerek, illetve a gameplay felvételek. Valahogy nem dobtam hátast valamiért. De majd meglátjuk, ha megjelenik, bár most abban is kételkedem, hogy egyáltalán megveszem...
23.
23.
Zoom3r
#20: nem baj, ha nincs benne sok technológiai újitás, legalább nem basszák el a befejezést holmi kisérletezéssel.Amúgy sok kritikus szerintem elég újitásnak fogja tartani a fejlesztett harcrendszert + a több RPG elemet (persze ha teljesül amit igértek).
21.
21.
Playstation3_GameR
#15 Infamous2 elbaszva?

Gamespot 7,5-es osztályzatot adva lepontozta az elsőhöz képest, IGN meg kilencet és többnyire előrelépésről beszél. Én vasárnap óta játszom vele, szerintem előrelépés a már amúgyis minden hibájával együtt is iszonyat jó első részhez képest. Szerintem szó sincs elbaszásról, nagyon príma és akciódús játék lett. apró hibái vannak, de sajnos tökéletes, mindenkinek megfelelő játék nincs. Kíváncsi leszek az itteni tesztre.
20.
20.
Lordnekroseth
A kritikusoknak már biztos nem csap oda,mert alapvetően 3 adik rész ként már SOKKAL több technológiai újítást kellett volna hoznia. Az összes többi igazából viszont rendben,ha úgy vesszük nem lessz olyan rövid mnit a 2 és kiküszöbölték a farmolást valahogy. Talán még taktikusabbá tették a harcot.
19.
19.
sunstreaker
shaperdnak parancsnok a rangja, de ugyanez a rang egyenlő a fregatt kapitányi ranggal is.. és normandy pedig fregatt.. rgo, shaperd kapitány..
18.
18.
Sun9us
#17: A Dragon Age 2 után bármit eltudok képzelni, a Bioware-től még azt is, hogy agyon scriptelt jelenetek tömegét kapjuk, amiben csak ritmusra kell nyomogatni a gombokat, mint a Patapon-ba. Persze ezt mind a szélesebb közönség, és az akciódúsabb játékmenetért. (Ne értsetek félre, a Patapon tök jó játék volt.)
17.
17.
hegyomlás78
NE FÉLJETEK MÁÁÁÁÁÁ!!!
16.
16.
Nomad010
Csak nekem bsza a retinám, hogy feszt kapitányt írtok parancsnok helyett?
14.
14.
lolman598
csak nekem tűnik úgy,hogy Shepard tökösebb,mint valaha?:DD
14.
14.
hali74
#10: detto:
Olyannyira mesze hogy diablo érzéseim vannak mert nagyon felspanolnak ezek az elözetesek,most ez igy fog menni hétröl hétre 2012-ig?
Senki ne értse félre nagyon várom pont ez az ha 1-2 honapon belül megjelenne akkor felölem folyhatna a csapbol is a ME3
12.
12.
Jackie Estacado
10.
10.
mugen
#8: Igazából ahogy én néztem csak a harcrendszert fejlesztik igazán tovább, ezt innen szerintem már művészet lenne elszabni... De szerintem a második is pont eleget fejlődött ahhoz, hogy még ne tűnjön teljesen más játéknak. Ha sikerül ugyanezt itt is megcsinálniuk akkor no para.
Viszont tényleg messze van még. :(
9.
9.
adikas
#8: Csak ne csináljanak ebből is előző részeit megszégyenítő konzolátiratot.
8.
8.
Guwrovsky
#7: Bukás nem lesz a játék, venni fogják mint a cukrot...

De csalódás? Sajnos könnyen lehet. Ez már totál más mint az első rész volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...