Új képanyagokon a Final Fantasy XIII-2

  • Írta: InGen
  • 2011. június 19.
  • Képek
Link másolása
A Final Fantasy XIII-2 valószínűleg pályázhat a minden idők legkevésbé várt Final Fantasy-játék címére. A rajongók tetemes része nagyot csalódott az alap XIII-ban, s sokan úgy gondolják, hogy eljárt már az idő az ilyen jellegű japán szerepjátékok felett. Vajon a XIII-2 erre rá tud cáfolni?

Egy mindenesetre biztos: látványvilágban a Final Fantasy-sorozat mindig is az élen járt, s nem lesz ez másként a XIII-2-vel sem. A korábban már látott, képernyőről felvett videókon is látszik, hogy változatos környezetekben, fantasztikus atmoszférában fognak lezajlani küzdelmeink. A most beérkezett képanyagok is ezt támasztják alá, fogyasszátok őket egészséggel:

9.
9.
Dark_Temptation
#8: én nem játszottam végig csak az első disc, és második elejét toltam , light-nak nagyon jól nézett ki a többire de snownak, és a négernek nagyon gagyi volt :/ meg, hogy annyiból ált az egész, hogy mész ölsz mész ölsz kicsit uncsivá vált ... de a látvány az valami iszonyat jó volt
8.
8.
l.rics16
7 nekem az teccet mert látványosak voltak ugy elsöre oan 30x már fejbelöném magam ha még1x idéznem kellet ráadásul nemis voltak semmire jok mert alig sebeztek föleg a játék vége fele ahol 200k hp ja van ellenségeknek meg ienek az meg levesz abbol 10k t meg mondjuk nekem az nem teccik ebben az egészben hogy nincsenek ötletes varázslatok benne vannak elemek és azoknak van fokozásuk hogy több emberre hat és még több emberre hat azon kivül meg még van 1-1 speciálisuk mindenkinek hogy pl a néger fegyoval lövöldöz meg ienek mondjuk az se annyira nagy cucc ugy 30000szerre
7.
7.
Dark_Temptation
nekem az egész 13. rész addig tetszett amíg a néger srácnak, és snownak nem voltak ilyen idióta képességeik, hogy autót, motort varázsoltak a szörnyeikből -.-" szánalmasan gáz volt -.-"
6.
6.
Mortis
"Szóljon az, hogy hallgatok."
5.
5.
@darkking@
Én nagyon nagyon kíváncsi vagyok rá és nagyon várom!Imádom a 13.-részt!
Számomra kötelező darab!
2.
2.
Neo1989
Nos eddig csak egyetlen ff kapott folytatást tudtommal és az a X. volt .
Én kíváncsi lennék ez milyen lesz :)
1.
1.
waynerooney108
Ez nekem soha nem jött be...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...