Gotham City Impostors - nincsenek osztályok

  • Írta: InGen
  • 2011. június 20.
  • Hír
Link másolása
Valószínűleg a következő évek egyik legkülönösebb játéka lesz a Gotham Cityben játszódó, csapatalapú taktikai shooter. Az ötlet körülbelül olyan, mintha egy játszótér lenne a Battlefield 3 fő multiplayer pályája. Mindegy is, mert a fejlesztők biztosak magukban: most elmondták, nem lesznek osztályok sem.

A Gotham City Impostors első látásra talán leginkább a Team Fortress 2-re hasonlít, így megkérdezték a fejlesztő Monolith Productionst, hogy mégis milyen karakterosztályokra számíthatunk a végleges anyagban. Lucas Myers válasza egészen meglepő volt: semmilyenre.


"A legnagyobb különbséget az fogja tenni, s ezt tartom a játék egyik legérdekesebb részének, hogy rengeteg munkát teszünk a testreszabhatóságba. Hatalmas tartalmat pakolunk erre a részre, főleg ha azt nézzük, hogy egy digitális terjesztésű játékról van szó" - mondta Myers.

Kissé jobban kifejtve ez azt jelenti, hogy ahogy karakterünk, vagy mondhatnám inkább, imposztorunk fejlődik, úgy kap hozzáférést egyre szélesebb fegyverarzenálhoz. Innentől pedig már szabadon dönhetünk majd, hogy mit viszünk magunkkal. Ez lehet akár a rakétavető, de lehet akár a gyógyítókészülék is.

6.
6.
Mortis
No. Érdekes, nem azt mondom, de ebben több a rizikó, mint ahogy elsőre gondolná az ember. Ilyen modellel elég kevés esély lesz a kiegyensúlyozott játékra.
5.
5.
martintoth
#1: azt nem mondanám, hogy rpg-szerűség csak azért mert a fejlődéssel új cuccok járnak. játszottál a black opssal vagy az mw2-vel? abban is ugyanilyen fejlődési szisztéma volt! egyszerű muliplayer játék lesz, DC atmoszférával. szeretettel várom. :D
4.
4.
MistaPriest
érdekes lesz majd biztos, majd meglátom mit hoznak össze, talán még tetszeni is fog. Most még nem merek mondani véleményt...
3.
3.
Garfartix
Hm. Én már első ránézésre is hülyeségnek gondoltam. Idézem magam: ha a DC témájában multis játékot akarnak, akkor pakolják tele szuperképességekkel, az kell a népnek (nép = Én?)
Mindenesetre nem temetem el a játékot, mindenképpen kipróbálom, remélem nem lesz az, hogy az újoncokat szétlövik a nagyobbak, mert nekik már van vigyorex-gránátjuk, robbanó batarangjuk és még sok más, amiről a "picik" csak álmodozhatnak....
2.
2.
giga321
Na ez tetszik nem is rossz.
1.
1.
SSJ Gábriel
Csóval ez egy ilyen fps-rpg szerűség?
(mondjátok ha nem így van)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...