Jöhetnek az ingyenes játékok az Xbox Live-ra

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 25.
  • Pletyka
Link másolása
A korábbi pletykáknak megfelelően újra szóbeszéd tárgyát képezi az a lehetőség, hogy a Microsoft free-to-play játékokkal töltené fel az Xbox Live-ot. Hogy milyen címek tehetik így tiszteletüket az Xbox 360-on, arról csak találgatni lehet, de az biztos, hogy ütőképes lehetőség ez a felhasználók toborzásához.

Egy áprilisi pletyka szerint jövőre mutatkozhatnának be az Xbox Live-on a free-to-play játékok, azaz az olyan címek, amelyekért alapvetően nem kell fizetni, csak a különféle kiegészítőkért, fegyvereket és extra pályákért kell többek között kisebb összegeket kicsengetni.

A Develop magazin most több különböző forrásra hivatkozva állítja azt, hogy a Live valóban ilyen játékkokkal bővül majd, csak úgy, mint a Steam is nemrég. Az xboxos free-to-play címekhez állítólag még a játékon belül lehetne kiegészítőket vásárolni, azaz nem kell kilépni egy külön áruházba, azonnal hozzáférhetünk majd minden speckóhoz.

Hogy milyen játék jelenhetne így meg az Xbox 360-ra, arról csak találgatni lehet: bár a FarmVille-szerű Facebook-játékokat simán át lehetne ültetni a konzolra, a Zynga fejesének korábbi nyilatkozata szerint még ígysem költöznének át a gépre, mert a Live felhasználói bázisa ehhez relatíve kicsi. Más MMO-kat pedig nehéz irányítani kontrollerrel, noha egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az egyszerűbb kezelést igénylő Ghost Recon Online, Battlefield Heroes vagy Need for Speed World itt is tiszteletét tegye.

Kíváncsian várjuk a hivatalos infókat!

6.
6.
Alienji
Nem rossz ötlet. Egy ingyenes játékkal még nem volt bajom soha.
5.
5.
Mortis
Elvetélt ötlet, ha nem eleve konzolra fejlesztett játékokat adnak ki. A PC-re megjelenőket, legalábbis jelentős hányadukat, tényleg nehéz lenne átültetni Box-ra. Csak fölösleges pénzköltés lenne. Bár, a MS-ot ismerve...
4.
4.
Gubi
Az eddigiekből kiindulva szerintem képes lesz rá a Microsoft, hogy csak az Egyesült Államok, Egyesült Királyság és még néhány másik ország játékosai számára teszik elérhetővé... természetesen kint lesz az oldalon, hogy a "közeljövőben" több másik országban is elérhetővé válik.
3.
3.
problemchildren?
Na ezt kíváncsian várom,de ez a farmvilla v mi a csoda kell a fenének....
2.
2.
latyaa
Várom szeretettel :D jó lenne egy battlefield heroes vagy valami online akármi mert simán lehetne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...