Kinect és Crytek, tökéletes párosítás

  • Írta: InGen
  • 2011. július 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Legalábbis a Microsoft szerint, ahol végre fellélegezhetnek, hiszen legalább egy olyan cég rákapott a Kinectre, akik hardcore játékokat fejlesztenek. A konzolgyártó nagyon jó kapcsolatot ápol a német Crytekkel, s úgy gondolják, tökéletes párosítást alkotnak a Kinecttel együtt.

Tudtátok, hogy a Microsoft egykor meg szerette volna venni a Cryteket first party stúdiónak? Tudjátok, a first party az a fejlesztő, aki a konzolgyártó tulajdonában van, s általában a legjobb játékokat készíti az adott gépre. Nos, a Microsoft szerint ez is egy lehetőség lett volna, de végülis hagyták a németeket a saját útjukon járni.

 
Erről a Microsoft Game Studios nagyfőnöke, Phil Spencer beszélt: "Amikor először találkoztunk a Crytek ügyvezetőjével, Cevat Yerlivel és a csapatával olyan hét-nyolc éve, beszélgettünk arról, hogy mit jelentene számukra, ha first party stúdió lehetnének:"

Aztán Spencer szerint végül azért nem jött össze a dolog, mert a srácok a Far Cry után rögtön a Crysis készítésébe fogtak bele, s a Microsoft akkor úgy gondolta, van már elég katonai FPS az Xboxon, így végülis a Crytek megmaradt független stúdiónak.

Most persze úgy hozta a sors, hogy a Kinect által mégis visszataláltak valamennyire a Microsofthoz: "Előjöttek ezzel az ötlettel a Ryse fejlesztésének elején, s mostanra teljesen beleszerettek a Kinectbe. Számunkra pedig ez egy tökéletes házasság."

5.
5.
kebi90
#4: Jah Crysis 3 xbox exklúzív, elég érdekes lenne, de szerintem nem tartom valószínűnek. :)
4.
4.
l4cyk4
jah a következő crytek fps meg xbox exkluzív lesz! kinek jó ez??
3.
3.
ZsupiDav
A címen csodálkoztam, de az első mondat magyarázatot adott: "a Microsoft szerint". Majd ha a Crytek is így gondolja, akkor talán hihetőbb lesz, de egyenlőre nem a Microsoftnak okoz fejtörést a mozgásérzékelő használatának gond nélküli beépítése a játékmenetbe (meg az eladási adatok sem az ő fejüket fogja fájdítani).
2.
2.
huszti
a ryse tényleg jónak ígérkezik. olyan kipróbálnám-játék
1.
1.
Mortis
Úristen...Ez a szóhasználat. x)
Jól nézett ki ez a Ryse, még lehet belőle valami, de nekem a Kinect még jó ideig mostohagyerek marad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...