Októberben jön a konzolos The King of Fighters XIII

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Először az amerikaiak juthatnak hozzá a játéktermekben már hónapok óta játszható The King of Fighters legutóbbi részéhez. A konzolos változatokba exkluzív karakter és helyszínek kerültek: Billy Kane feltűnésének valószínűleg a Fatal Fury rajongói fognak örülni elsősorban.

A The King of Fighters XIII játéktermi változata tavaly mutatkozott be, október 25-én pedig boltokba kerül a PS3-as és az Xbox 360-as játék a legutóbbi rész után nem kis valószínűséggel kiábrándult rajongók legnagyobb örömére. Az SNK Playmore az új részbe 31 harcost ígért alapból az átalakított játékmenet mellett, de az otthoni gépekre szánt kiadás valamivel többet nyújt majd ennél.

Főleg a Fatal Fury rajongók örülhetnek, a The King of Fighters XIII vendégszereplője ugyanis nem más lesz, mint Billy Kane. Egyelőre nem sokat tudunk arról, hogy a kolléga képességeiből mit emeltek át a készítők, de ahogy azt a fenti kép is mutatja, ebben-abban biztosan lesz hasonlóság.

Mindemellett három új helyszínt is kapunk: az egyik a Big Bennél játszódik, itt a háttérben Lily Kane, Wolfgang Krauser és Laurence Blood is feltűnik majd. A második a Fatal Fury-ból ismert Pao Pao Café nevű nightclub feldolgozása lesz, végül a harmadik egy romokkal teli mezőt elevenít meg - a szabad ég alatt, a friss levegőn úgyis sokkal jobban esik a csetepaté.

3.
3.
KIM666
Hát pálya felhozatal még így is szegényes,a XII-vel együtt,remélem még 1-2 art of fighting karit is beletesznek.
2.
2.
Lordnekroseth
HA ez a játékból való kép akkor egy fos....egyetlen kivétellel, ha a játékmenet extrém über jó lessz....amit az elmúlt 2 év felhozatalából itélve....nem túl valószínű
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...