Hét perc a Call of Juarez: The Cartel társaságában

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 7.
  • Videó
Link másolása
Lássuk akkor a medvét! Illetve a tömény játékmeneti felvételeket, elvégre a Ubisoft végre hosszabban is kedveskedett nekünk és főleg a Call of Juarez fanoknak. A vadnyugat szellemisége a mexikói határt is elérte, igaz, száz évvel járunk később - de lesz itt káromkodás, fegyverropogás és drog.

A Techland határozott tollvonással iktatta ki a régivonalas vadnyugati környzetet, mogorva büdös és szőrös cowboyok helyett kapunk mogorva, szőros kapucnis pulcsis drogcsempészeket a nyakunkba. Átlagosan félpercenként hagyja el a szánkat egy-egy ízes káromkodás, koszos ivók helyett nightclubokban fordulunk meg, autós üldözéseket folytatunk a sivatagban. A közös cél érdekében másik két társunkkal osztozunk a diadalon. A játék elfogadhatóra sikerült mozgásban, van egy kellemes B-érzete, de lehet ezért lesz kiemelkedő.

26.
26.
ATi0021
Na leszedték a videót, sebaj megkeresem. :\
24.
24.
Urgod
3:30-tól az a pályarész tök ugyan olyan mint a Kane and Lynch egyik pályája. Talán a börtönös, de nem igazán emlékszek.
20.
20.
bali182
OFF: Srácok akik CoD-ot nemhogy szidják, de a nevet káromkodásként, negatív mérceként, "Justin Bieber-ként" használják. Ez teljesen értelmetlen, magatokból csináltok majmot. Az, hogy az utóbbi időben az Activision futószalagra helyezte a sorozat gyártását, nem jelenti azt hogy a CoD játékok rosszak. A maga nemében az összes minőségi egyjátékos, és még minőségibb többjátékos módot tartalmaz. Ha minden egyes FPS-t a CoD-hoz hasonlítotok (egy szaftos sértéssel egybekötve), akkor valószínűnek tartom hogy az FPS műfajjal van bajotok, ebben az esetben ne is fáradjatok a negatív megjegyzéssel, én sem kommentelem például a Kinect-es játékokat.

ON: Amit láttam, az mind grafikailag, mind játékmenetileg elég gyengének tűnik. Tényleg kár, hogy megváltak a vadnyugati tereptől.
19.
19.
FrankBlack
Én személy szerint örülni fogok ennek játéknak, és tetszik amit látok a videón egy bizonyos szempontból.
IGEN: kár, hogy nem western, mert abból olyan kevés volt eddig is, és IGEN: nagyon tucat FPS-nek néz ki. IGEN: lehetne szebb is a grafika, de ennek ellenére:

Lehet, hogy tucat FPS, de attól még elég szórakoztatónak néz ki. Néha, vagy talán sokszor nekem legalábbis jól esik agyatlanul lövöldözni, jól esik a tömény akció, ahol rengeteg ember jön, és én meg halomra lövöm őket, és van benne bullet-time! Nem tudom miért olyan nagy baj az, ha egy játék tucat FPS, mert engem sokszor szórakoztat. Amúgy soroljatok már fel nekem egy tucat FPS-t (tehát 12 db-ot), ami jobb ennél, vagy legalább ilyen jó, és még nem játszottuk végig akár többször is. Na igen...erről beszélek.

A grafika pedig olyan amilyen: tudjuk nagyon jól, hogy minden játéknál az elsődleges platform az a konzol, és a pc-s átirat pedig általában silány szokott lenni, de legalábbis ugyanazzal a csúnya, elavult grafikával, ahogy konzolra is megjelenik, mert a konzolokban lévő hardware messze elmarad a mai pc hardverétől, és sajnos csak a mai szemmel már gyenge, elavult grafikára képes csak. A pc-s verziót külön, sokkal szebb grafikára felturbózni, és optimalizálni meg nem éri meg a játék kiadóknak, mert úgysem fogy a pc-s verzióból annyi, hogy megérje. Persze ez nem azért van, mert kevesen játszanak pc-n, hanem azért, mert sajnos nagyon sokan a kalózverzióval játszanak, és nem fizetnek a játékért. Akkor a fejlesztőkön miért is kérjük számon, hogy milyen a grafika?

Persze ez csak én véleményem, amiért ha lehet ne kövezettek meg....vagy ha az esik jól, akkor tessék...
18.
18.
felegyi
Már nem azért de ez az egész nagyon gagyi... de tényleg, még dolgozniuk kellene rajta fél évet... az előzőeknek volt stílusa, nos az ebből eltűnt... sőt, minden eltűnt! Nagyon hasonlít arra a retek CoD-ra...
17.
17.
Józsi_Doe
Nem egy nagy durranás, nem véletlenül adják ki pont júliusban
16.
16.
Playstation3_GameR
Így kell egy élvezetes és stílusát tekintve ritkaságnak számító sorozatot (hol volt még akkor a Red Dead Redemption...) elszabni. Tucatshooternek néz ki a videó alapján.
15.
15.
attila 999
Az elozo resze vigan viritt a polcomon.nagyon szerettem.de nem ertem hogy mi a lo....ert kellett mas helyszinre tenni,illetve a grafikan en is lestem.nem ertem komolyan.elozo jobban nezett ki
13.
13.
kebi90
A western környezet megmarad az igaz de szerintem nem lesz olyan mint az előző két részének bármelyike. :(
12.
12.
Garfartix
#8: Őőő, nem, a Gun is kijött PC-re, és a Lead and Gold is PC-játék.

De egyébként a második mondattal egyetértek. Ugyan azt művelik, mint a CAPCOM a Devil May Cry-al: lehet, hogy csinálnak egy tök jó játékot, de mindkettőből kiszedték azt, amiért szerettük. A Capcom a mindenki által imádott főhöst, a Techland meg a vadnyugati hangulatot dobta a kukába. Bekaphatják mindketten :D
11.
11.
Anti4730
Szerintem pedig nagyon jo a hangulata, egyes palyak meg olyanok mintha a kettovel jastzanek, szoval megmarad nyomokban a western kornyezet is, ezek a kocsis uldozos jelentek meg nagyon porgosek . Szerintem egy jo kis konnyed jatek lessz ez, amivel multizni is jo moka lesz.
10.
10.
waynerooney108
Én még mindig kitartok mellette!
Az a kérdésem lenne, hogy melyik platformokra lesz, mert olvastam ezt is, azt is, szóval?
9.
9.
n1m
nem vagyok grafikab*zi de ez csúnya...
a CoJ:BiB-nak nagyon szép volt ez meg hááát, izlések és pofonok
8.
8.
Macifasz
Az egyetlen western cím, ami kijött PC-re, és ezt is át kellett variálni. Köszönjük szépen Techland.:-/
7.
7.
Cuppak
Nekem nagyon nem jön be, a régi CoJ-kat nagyon szerettem.
5.
5.
xXgoronikahunXx
#4: Sajnos én is így vagyok vele...
4.
4.
Hubert Cumberdale
Az elején nagyon tetszett, de minél többet látok belőle annál kevésbé tűnik jó játéknak.
3.
3.
hakydakillah
Az a bulis rész az elején tiszta jól nézett ki :-) Én személy szerint minden FPS-nek örülni tudok, főleg olyanoknak, amik nem COD néven futnak, mert legalább látok bennük valami újat is.

Amúgy mi ez az új divat, hogy egy játékból 7-30 perceket mutogatnak? Sokkal hangulatosabb egy jól összevágott előzetes.
2.
2.
hali74
Hát lehet hogy ez jó játék lessz de pont az a western hangulat hiányzik ami megkülömböztette a többi lövöldözös játékoktol nem akarom lehuzni de kiváncsi lennék a játékidöre mert ha 5-6 órás story val rendelkezik akkor ez is egy tucat fps lessz multis vérpistikéknek!!!
1.
1.
Gurren
ez már csak címében CoJ :( az előző részek pont azért voltak jók, mert nagyon ritka mostanában a jó vadnyugatos játék. ez így már nem az igazi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...