Egy éves a PlayStation Plus

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Több mint egy éve már annak, hogy a PlayStation 3-tulajdonosok körmöt rágva rettegtek attól, hogy akkor a Sony a Microsofthoz hasonlóan jól fizetőssé teszi a PlayStation Networköt. Mint kiderült, a PlayStation Plus hűségszolgáltatással csak nyerni lehetett, méghozzá nem is keveset.

A PlayStation Plus ugyanis a korábbi hírekkel ellentétben nem előfizetésessé tette a PlayStation Networköt, hanem afféle prémium szolgáltatással egészítette ki: aki rááldozza a havidíjat, exkluzív ajánlatokhoz, különféle akciókhoz és ingyenes letöltésekhez, köztük teljes játékokhoz juthat hozzá többek között. Azt, hogy a PlayStation Plus mennyire sikeres, nem tudni, de a Sony az első születésnap alkalmából közölt néhány meggyőző számot a biztonság kedvéért.

Például a szétosztott javak értékéről. A marketingszagú közlemény szerint az első év során 200 fontnyi tartalmat szerezhettek be az előfizetők, míg az utolsó avatart is ideszámolva 700 fontot tudhatnak magukénak a srácok - mindezt 3,5 fontos havidíjért. Persze mindez csak becslés, az akciókat nem vették ide, a havidíj az éves előfizetés havi lebontása szerint került megadásra, és a valutaátváltás is a júniusi árfolyamok szerint történt - de akkor is, ez nem olyan rossz végeredmény!

Az ünnep alkalmából július 6. és augusztus 3. között két új akció keretében lehet regisztrálni a Plusra: aki vásárol 12 hónapot, választhat mellé ajándék három hónap előfizetést vagy egy Sega Rally Online Arcade játékot - a tehetősebbek mindkettőt megkaphatják, ha kétszer fizetnek elő egy évre. Szintén ebben az időszakban olyan címekhez juthatnak hozzá az előfizetők, mint a Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars vagy a Golden Axe, a Legacy of Kain: Soul Reaver, valamint a Dr. Maybe and the Adventures of Scarygirl és a JellyCar 2.

Boldog születésnapot!

12.
12.
gta5
#9: Hát jó hogy Magyarországról rendelem ,de én már nem csinálok új PSN-es profilt szóval mindegy.
9.
9.
NECROSMOKE
#6: Talán 50 doolár, de ha csinálsz akkor az Angolra csinálj mert azok PAL-os gémek, mint amik vannak neked is.Gondolom a játékokat Magyarországon szoktad venni és nem Amerikából vagy Japánból rendeled ?
8.
8.
NECROSMOKE
#7: Én július vagy juniust tudom.Én júliusban lettem tag, atavaly.
7.
7.
D4nny
Ne csináljátok már, hogy egy éves! Olyan, mintha Áprilisban jött volna ki... öregszem... :(
6.
6.
gta5
De mikor fog le járni a PlayStation Plus? Amúgy én US-ra regisztráltam akor mennyibe kerül az előfizetés?
5.
5.
Vukk18
#4: naná persze úgy gondoltam csak is :P
4.
4.
NECROSMOKE
#3: Csak ha fizetsz is a PS+ :P
3.
3.
Vukk18
sziasztok nem tudjátok hogy ha osztrák cimre csinalok új ID cimet akor fogom tudni használni a playstation pluszt ?
2.
2.
NECROSMOKE
Nekem már megvannak :D Én is 1 éve már, hogy PlayStation Plus tag vagyok :) a UK useremmel.Szerintem megéri, mert rengeteg játékot kaptam és ha azokat kiszámitanám fontban akkor több lenne mint amennyit fizettem 1 évre(40 font) és kaptam még 3 hónap ingyient :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...