Másodjára is színfalak mögött a Rage-dzsel

  • Írta: InGen
  • 2011. július 8.
  • Videó
Link másolása
Az id Software és a Bethesda sikeresen elindították a Rage hátterét bemutató sorozatot, melynek első részét pár napja mi is bemutattuk nektek. Ennek örömére már meg is érkezett a második rész, amivel a rajongók tovább csillapíthatják éhségüket az októberi megjelenésig.

A hatrészes sorozat második epizódjában rengeteg érdekes dologra derül fény: szóba kerül a civilizáció elpusztulása, a vidéken fellelhető szörnyek, s a különböző karakterek is, akikkel találkozni lesz szerencsénk. Az id Software szerint a Rage-ben sikeresen megtartották a cégre jellemző FPS-harc jellemzőit, ám az eddigi játékaikkal ellentétben itt végre valami komoly történetet is raktak az anyag mögé.

14.
14.
Józsi_Doe
Nem trailerekből akarom megtudni a sztorit hanem magából a játékból. ha ott nem lesz kifejtve akkor az egész nem ér semmit.
13.
13.
herlius
Én még mindig nem tudom hova tenni ezt a játékot. A külső tereknél néha eláll a szavam, annyira jól néz ki, a közeli texturák viszont helyenként botrányosan elnagyoltnak tűnnek. A sztori egyelőre jónak ígérkezik, a több szálon futó történetvezetés akár egészen jól is elsülhet. A játék fizikája viszont sajnos továbbra sem győz meg. A mozgások, ütközések animálása kissé bénának, természetellenesnek hat. Azért remélem nem szúrták el nagyon.
12.
12.
kirschakos
11.
11.
Netsu
#9: Még jó, hogy a Borderlandset körülbelül egy időben jelentették be a Rage-el, és még jó, hogy a Borderlandsből már akkor láttunk képeket, mikor bejelentették. Nézz utána, az első képek 2007 augusztusiak. Ekkor a Rageből még semmit nem láttunk, csak annyit tudtunk, hogy poszt-apokaliptikus játék lesz.
10.
10.
AssaX
#9: Az egy dolog hogy bejelentetek !!!
Pl..: én is bejelenthetem hogy kiadok egy játékot mondjuk a BL előtt de nem adtam meg ki és megvárom meg kijön n egy játék amit le koppintok XD !!!
9.
9.
K/G.
Még jó, hogy ezt előbb bejelentették minthogy a Borderlands megfogant volna.
8.
8.
AssaX
Igen tényleg látszik hogy a Borderlands ihlete !!!
De azért jó GAME lesz !!!
7.
7.
juseppejoki
annyira látni hogy borderlands "koppintás", de ennek csak örülni tudok, mivel az egyik kedvenc játékom a bl :-) jó időtöltés lesz míg megérkezik a skyrim :P
6.
6.
DON GONDOCS
Nem várok sokat a játéktól, biztos jó lesz.
5.
5.
falselight
ha a sztori tényleg olyan jó lesz mint azt mondják, akkor remek játéknak nézünk elébe.
4.
4.
Cuppak
3.
3.
Killerbee
#2: Jelen állás szerint október 4.
2.
2.
adriano28
mikkor jön ez a radzse?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...