BioShock Infinite - negyedórás körséta

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 9.
  • Videó
Link másolása
A BioShock Infinite számára már most borítékolható a siker, kétségtelen, hogy a jövő év egyik legmegbízhatóbb FPS-élményével van dolgunk. Az idei E3-on látott, zárt ajtók mögött vetített felvételek immáron bárki számára, jó minőségben megtekinthetőek. Nem semmi látványban lehet részünk.

A GameTrailers TV olyannyira megbízik a hype-ban, hogy kikiálltották a show legjobb játékának a BioShock Infinite-t, és hogy mire alapozták mindezt? Hát erre a 15 perces tömény gameplay jelenetre, melytől mi is letettük a hajunkat konkrétan. A demó szépen, simán futott, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Hősünk Booker és bájos segítője, Elizabeth éppen azon szorgoskodik, hogy elmeneküljenek Songbirdből - a város képe hívogató, ámde veszélyes is, az biztos, hogy zseniális képsorokkal lehetünk gazdagabbak, csak itt, csak most:

Ken Levine egyébként megerősítette egy interjú során, hogy a játékban nem lesz multiplayer komponens. Ami nem ment, miért kell erőltetni? Ez így van jól, 2012-ben minden kiderül PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

Köszönjük, PcSanyko!

24.
24.
herlius
#23: Azon kívül, hogy mindkettő FPS és lőnek benne, mégis miben hasonlítanak olyan nagyon? Mert ennyi erővel szinte minden FPS-re hajaz.
23.
23.
hegyomlás78
Nekem ez aDEMO erösen hajaz a Buletstormra''''
22.
22.
Norbi-wan
Csak nekem tűnt fel a Revenge of the Jedi kiírás, amikor úgymond a "jövőbe mentek" egy pillanat erejéig.
21.
21.
BloodyDeath
Nagyon durva volt ez a demo. Az biztos, hogy a hangulata egyszerüen fenomenális. Ezt is mindenképp megkell venni.
20.
20.
herlius
Véééégre!!! Egy ilyen demóra vártam már hónapok óta. Az eddig csepegtetett képsorok nem igazán hoztak lázba, de ez valódi, tömény játékélmény volt. Ha az egész játék ilyen szinvonalú lesz, akkor nagy eséllyel egy újabb klasszikus születik.
19.
19.
Yagami Light
#18: Valójában ezek vélemény nyilvánítások voltak arra a tényre nézve, hogy még ha xboxon is megy a játék vagy mehetne akár PC-n is, akkor is a PS3-at írják oda mert annyira elfogult rajongó valaki. Ha úgy is lett volna, akkor nincs "gond" belőle, de fordított esetben a PS3-as tulajok is felkapták volna rá a fejüket, ha PS3-on ment volna a játék, de XBOX360-at írták volna oda. Ilyen esetben akit kellemetlenül érint a dolog, az bizony ki szeretné nyilvánítani a véleményét még akkor is, ha előtte vagy 10-en leírták ugyanazt.
Na mind1 azóta már javítva lett, úgyhogy béke van. (Igaz az xbox360 már nem lett kiírva) XD
18.
18.
Hubert Cumberdale
hmm.. a szemfülesek. Azt észreveszik, hogy a videóban x-box kontroller van, de azt nem, hogy ezt már 30-an megemlítették kommentben előttük... ami azért is fura mert 17 komment van xD
17.
17.
fojesz
Sorry, fail. Javítottuk.
16.
16.
Falcon
És mióta van box joy ps3-ra?
12.
12.
Yagami Light
BioShock Infinite - negyedórás körséta PS3-on

"A technikai hátteret egy PS3 konzol biztosította"

Ha már feltétlenül fontos megemlíteni, hogy milyen konzolon futott a demo, akkor azt a PS3-at javítsátok ki XBOX360-ra. B betű ugyanis biztosan nincs a PS3 kontrollerén.

11.
11.
Hubert Cumberdale
10.
10.
Cuppak
Nagyon jó lesz, MUST HAVE!
9.
9.
dzsiádzsó
Hát igen ez a gamekapocs szintje, ps3-mon, tudjuk ps homokszexualitásuk messze ismert, de azért ne portolják már át híreikbe rögtön a játékot hűn szeretett konzoljukra, amúgy az esetek 80% boxos verzát mutatják, (azt már csak halkan vajon miért?) a játékokból.
8.
8.
nero66
De most attól még h nem lesz multi, lehet még benne co-op, nem?
7.
7.
nero66
Gyönyörűen kidolgozott világ, pörgős harcok, jól kihasználható képességek, Elizabeth tényleg hasznos segítő nem csak jön utánnuk... Elképesztő egy játék lesz ez!!! :P VÁRÓÓÓS!!!!!!!44 :D
6.
6.
PcSanyko
Áájjj pedig ez akkor játék lesz...Mér nem raknak multit bele(már csak azért is,hogy haverokkal együtt lehessünk)
5.
5.
Slik
bírom a hozzászólásait a tárgyakhoz :D b@szott nagyon játék lesz
3.
3.
Gt17
#2: És tényleg..Lehet hogy PS3 ra xbox port készül?:D.
2.
2.
zoldmanoka
PS3 ???? Elég érdekes, mert akkor feltalálták a vegyes konzolt, ugyanis a demo-ban
egy xbox 360 kontrollert használnak ( lásd pl 5.04-5-nél ) LOL,
1.
1.
pjoco
Azt a paszta! Ez játék a javából!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...