PS Vita trailer a cross-play és parti funkciókról

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 9.
  • Videó
Link másolása
Új kedvcsinálót tett közzé a Sony legfrissebb handheld gépének közösségi funkcióit taglalva. A PS Vita ügyes kis ketyerének néz ki, nem csupán a PS3-mal barátkozik egy gombnyomásra, hanem a parkban sétálva más Vita tulajokat is kereshetünk, és kihívhatjuk őket némi közös kaszabolásra.

A PS Vita egyik legalapvetőbb fícsöre lesz a cross-play funkció, melynek segítségével a PS3-mon elkezdett játékainkat akár Vitán is folytathatjuk másnap a melóba zötykölődve. A Sony masszív közösségi élményt is kínál a kézikonzol tulajdonosai számára: egy rövid délutáni séta közben kereshetünk magunknak új barátokat, akiket aztán kihívhatunk némi közös hadakozásra is. Kicsit blőd, túl tökéletes a videó, szép emberek szerepelnek benne, és még pattanásuk sincsen. Fiatalság, bolondság. Vita.

11.
11.
ZsupiDav
#10: Szerintem szélességre ugyan az, mint a PSP, viszont magasságra tényleg nőtt egy kicsit. Erre viszont a képernyő nagysága miatt szükség volt. Az PSP-t sem sűrűn hordtam zsebben, így ennél sem fog zavarni a méret, csak legyen annyira jó, mint annak idején az elődje.
10.
10.
randall13
Kisebbnek képzeltem el o.O
8.
8.
izomkukac
#6: igen, és megmutatná a szüleinek mikor hazajönnek a munkából.. :D
7.
7.
Speper
Minden happy, mindenki boldog, semmi gond nincs az életben... persze nélkülözhetetlen ezek mellől a PS Vita is! .... inkább dobnák ki 1-2 év múlva a ps4-et, azzal boldogabb lenne a nép!
6.
6.
T3te
#5: ...persze azért hogy ő is kipróbálása utána persze vissza adná és menne venni egy készüléket
5.
5.
T3te
azt vártam hogy mikor ugrik elő egy kisebbségi származású kiskölyök és kapja ki valamelyiknek a kezéből :)
4.
4.
Darox
Csak enyhén néznének hülyének ha ezt csinálnám az utcán.
3.
3.
p3ti
De kibasz**tt boldogok .. ezt csinálják utána a 8. kerületbe .
2.
2.
Manieec
De hülye a Sony, mért így csinálta meg a trailert, hisz minden klappol, a végén még megértik a felhasználók h mire jók ezek a szolgáltatások. Ehhh... :)
1.
1.
xXgoronikahunXx
Annyira nem bírom ezeket a megrendezett trailereket...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...