Hack nélkül letölthető volt a Gears of War 3?

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 10.
  • Pletyka
Link másolása
Bár az Epic jelenleg is vizsgálja, miként szivároghatott ki hónapokkal a megjelenés előtt a Gears of War 3 egy játszható változata, mégis könnyen lehet, hogy az ő oldalukon, pontosabban a Microsoftnál kell keresni az okokat. Egy francia fejlesztő szerint a Gears 3-at gyakorlatilag bárki letölthette volna.

A Gears of War 3 múlt heti kiszivárgása óta nem sok hivatalos infót hallottunk, a szokásos, teljesen érthető fejlesztői felháborodáson kívül az Epic csak azt hajtogatta, hogy vizsgálják, miként kerülhetett a nyilvánosság elé a játék, illetve azt is kijelentették, hogy az egyébként csak fejlesztői Xboxon indítható verzió korántsem tükrözi a szeptemberben boltokba kerülő változat minőségét.

Az elmúlt hónapok hackertámadásai után természetesen mindenki arra gondolt, hogy valahogy betörtek a fejlesztői hálózatra, és úgy lopták el a játékot, egy francia szakember most mégis azt állítja, hogy akár a Deus Ex: Human Revolution esetében, úgy most sem volt szükség túl sok gógyira ahhoz, hogy valaki megszerezze a Gears 3-at, a kódot ugyanis mindenféle védelem nélkül őrízték egy szerveren.

A francia fejlesztő szerint az oldalon az ausztrál piacra szánt Xbox promociós anyagokat tárolták, ide került fel a Gears of War 3 utóbb kikerült változata is, ami tulajdonképpen még nem lenne meglepő: a külső cégek és az újságírók gyakran kapják meg így a tesztverziókat és a médiaanyagokat, igaz, a mostani történetnek volt annyi pikantériája, hogy a Gears 3 kódját egyáltalán nem védte semmi, még egy árva jelszó sem.

Ha ez igaz, a rejtélyes "betörőnek" elég volt ismernie a szerver URL-címét, onnantól kezdve játszi könnyedséggel letölthette a kódot, majd nyilvánossá tehette. Egyelőre nem tudni, mi igaz a történetből, de ha van valóságalapja a fent leírtaknak, ez az év végén díjat érdemel majd. Mi legyen a kategória neve?

16.
16.
SütiMester00
#15: egyedül is nagyon jó de párban még annál is jobban szórakoztatóbb :D
15.
15.
Ra1D3n
#11: Ez tipikusan az a játék amit tök mindegy, hogy egyedül vagy coopban játszasz, mert így is úgy is nagyon fasza... Ha valakinek nem jön be, annak szimplán nem tetszik, ennyi, nem kell túlspilázni. Én személy szerint rettenetesen imádom a az elsőt, de a második részt még jobban.
14.
14.
Mortician
#13: Egyik esetben sem a végleges verzió szivárgott ki.
13.
13.
vincze1211
#9: Jah.De akkor nem a kész verziót kellett volna kiszivárogtatni.Hanem valami nagyon kezdetleges verziót.Sztem.De ki tudja.Reklám szempontjából jó nekik, mert megint velük vannak tele a netes játék oldalak.
12.
12.
nincstelen
hm... én ezeknek nem adnék díjat. Illetve adnék nekik valamit, pontosabban csak lecserélnék nekik valamit valamire. Vagyis üdülési csekket cserelném le nekik, egy egyszer beválthatós "szerver védelem-re kezdő és haladóknak" cimű kuponra. :D
11.
11.
Killerbee
#10: Egyedül játszottad vagy coopban?
9.
9.
elite_hun
#7: A reklám. Én pl nem nagyon kisértem figyelemmel a Deus Ex-et de kiváncsiságból leszedtem a bétát és most nagyon úgy néz ki hogy meg fogom venni :D
8.
8.
mephi
Nem is tudom mit mondjak erre. Remélem tanulnak az esetből...
7.
7.
vincze1211
Ez de szar.Elég nagy költségvetéssel dolgozik a cég.És egy b*szott jelszót nem tudak odanyomni??? Vagy direktbe hagyták kiszivárogni.(bár nem tudom mi lenne az értelme, de megeshet ez is)
6.
6.
Kyuubi
Legepicebb Fail, talán.

maxgraham: Sokkal. Az első szerintem is nagyon unalmas volt, a második viszont az egyik legjobb TPS amivel Boxon játszottam (ha nem a legjobb).
4.
4.
K2 The Highest
#1: Csak a JTAG-os viszi el...
3.
3.
szogyenyi
Sose értettem ezeket a fejlesztőket, hogy az X%-ban elkészült játékokat miért nem tárolják egy olyan gépen, ami nem kapcsolódik az internethez?! Azután meg sírnak, hogy jajj ellopták a játékot X hónappal a megjelenés előtt...
2.
2.
dzsiádzsó
#1: Biztos hogy nem viszi el!
1.
1.
givi6
mintha nem is akarták volna védeni :?
meg amugy azt hallotam hogy a flashelt boxx elviszi a gow 3-t, de ez csak pletyka
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...