WWE Brawls - pankráció a reggeli rajzfilm mellé

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár az alcím kétségkívül hangzatos, valójában nem mi találtuk ki, hanem a THQ hirdeti így a legújabb WWE-játékot. A WWE Brawls egy mellékszála lesz a pankrátoros sorozatnak, jóval komolytalanabbra veszi a figurát, így többek között mindenféle szuperképességet is bevethetünk majd a harcok során.

A játékot még áprilisban, a WWE Global Business Partners Summiton jelentették be, és szellemiségében sokkal inkább az év elején boltokba került WWE All-Stars nyomdokaiba lép, mint a hagyományos, számozott epizódokéba. Eltúlzott környezetek, eltúlzott mozdulatok: ez a játék a lehető legkomolytalanabb módon dolgozza fel a pankrációt.

Megjelenése jövőre várható PS3-ra, Wii-re és Xbox 360-ra, a THQ leírása szerint olyan érzésünk lesz tőle, mintha egy "szombat reggeli rajzfilmet" néznénk - igaz, ennek a rajzfilmnek a WWE pankrátorai lesznek a főszereplői. A harcosok a szokványos mozdulataik mellett mindenféle szuperképességgel rendelkeznek majd, számos érdekességet tudhatunk meg a háttértörténetükről, maga a grafika pedig rajzfilmes, a környezet rombolható.

A WWE egyébként komplett brandet építene ki a Brawl alapján, a szövetség jelenleg is tárgyal a Mattellel egy esetleges játékfigura-kollekcióról, és az sem kizárt, hogy a jövőben animét is láthatunk a cím alatt.

5.
5.
Berencsit
4.
4.
Mortis
Anime? Inkább a japán mintát majmoló amerikai rajzfilm...

Inkább vennének ciánt a fejlesztésre szánt pénzből s követnének el tömeges, rituális öngyilkosságot.
2.
2.
Vurgi
úristen, úgy őszintén, ki akarja megvenni ezt a lótrágyát? pfff..
1.
1.
Slik
remélem a világ vége után jön ki és meg sem jelenik ez a sz@r
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...