Batman: Arkham City - bemutatkozik Rébusz

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 12.
  • Videó
Link másolása
Új trailert kapott a Batman: Arkham City, melyben nem más, mint régi ismerősünk, Rébusz mutatkozik be. A másfél perces trailer bár kevesebb gameplay jelenetet mutat - legalábbis nem azok vannak előtérben -, mégis pazarul van megvágva, és a hangulat terén is nagyon meggyőző. Legyen már október!

Ha emlékeim nem csalnak, az Arkham Asylumban sosem láttuk Rébuszt, a kolléga mindig csak a rejtvényeivel és a hangfelvételeivel bosszantott minket, mígnem egy alkalommal ráuszítottuk a rendőrséget a rejtekhelyén. Most láthatóan sokkal virgoncabb az egykor Jim Carrey által is eljátszott gonosz, állandóan szem előtt lesz, mi pedig annál jobban vágyunk majd arra, hogy lecsapjuk.

A Batman: Arkham City október 21-én fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Bár a Warner nem erősítette meg hivatalosan, a Best Buynál konzolokra már előrendelhető a játék gyűjtői változata. A csomag tartalma egyelőre szintén nem ismert, de 100 dollárba fáj, ezért joggal bízunk abban, nem kevés extra jár majd hozzá.

23.
23.
drakecsaj
Ha Jim Carrey a hangját adná Rébusznak akkor még jobb lenne, de persze így is nagyon várós cím. Nem lesz hosszú az a 3 hónap, lesznek még játékok közben. Egyet pislogunk aztán már október lesz :)
22.
22.
Visor01
Lehet hogy a fordítás szörnyű,de sokkal jobban hangzik és ez az eredeti,csak a filmben hívták "rébusznak"
21.
21.
demon68
Hangulatos, de tényleg alaposan nyúltak a Fűrész-trailerekből. A "Megfejtő" pedig szörnyű fordítás, Riddler feladja a rejtvényeket, nem jótékonyságból fejtegeti őket.
20.
20.
Visor01
Miért hívja mindenki "Rébusznak"?,a képregénybe Megfejtő a neve
19.
19.
donkutyafasz
fú, elég ütős, lehet hogy az eddigi legjobb képregényjátékot kapjuk meg. Remélem azért hogy nem lesz azért annyira "sötét" hogy az a játék rovására menjen.
18.
18.
nero66
WÁÁÁÁÁÁ!!! *,* Csak legyen meg addigra az új vas... úgy rá kockulok erre a gamera, hogy ki nem mozdítanak a gép elől!!!! :P
17.
17.
metercsiken
Hosszú lesz ez a 3 hónap! : )
16.
16.
giga321
#9: Rébusz kicsit előbb volt mint Jigsaw -.-
15.
15.
ReNegAdE
#12: Pontosan ezt éltem át én is!Hála istennek engedtem egy barátom unszolásának hogy tegyek vele egy próbát!:)
14.
14.
smash
#12: A legjobb megfogalmazás ami velem is történt. :) kb. a játék első részéig utáltam Batman-t. De most már annyira "elburjánzott" ez hogy már az év játéka nálam! :)
13.
13.
ReNegAdE
Ez az igazi Batman!Sötét,komor mint a képregény!Az első rész után nekem ez már a legjobban várt játékok között van!
12.
12.
p3ti
Anno mikor meg vettem az első részt azt gondoltam magamba .. Batman..? Ne hogy már 1 ilyen baromság jó játék legyen . De a Reviewok nagyon meggyőzőek voltak , aztán a játék olyan szinten ütött nálam hogy tisztára rajongója lettem a "sorozatnak" . :)
9.
9.
Kerik
csak nekem tűnik úgy hogy Rébusz kicsit átment Jigsawba? amugy nagyon faja, az a Rébusz tetszett amit Jim Carrey alakított xd nagyon nagy a csávó
8.
8.
Slik
egyre jobbnak tűnik a játék
7.
7.
Menrich Brother
Egész jó kedv csináló! Jó sötét és beteg. Ez kell a jó népnek!
5.
5.
Garfartix
#1: Tényleg olyan :D

Egyébként elég sokat változtattak a karakteren, ő nem szokott ilyen agresszív módszereket alkalmazni (mint :46-nál az a szerkezet pl) , de szerintem ez tök oké, mert uncsi lenne, ha csak simán meg kellene oldani a feladványait, és semmi izgalom nem lenne közben.
4.
4.
wildláma
kb az új batman film trailere is lehetne
3.
3.
hakydakillah
Már türelmetlenül várom. Nálam még friss a játék, mivel valahogy lemaradtam róla, és csak múlt héten pótoltam ki ezt a hiányosságot. :-) Nagyon tetszett, kíváncsian várom a folytatást.
2.
2.
g.man580
Bár csak más képregényhős játékadaptációjának a trailere is így fel tudna csigázni mint ez! Látom a Rocksteady nagyon ott van Batman téren!
1.
1.
mdr88
Kicsit olyan lett ez a trailer mintha a Fűrészt reklámoznák :D elég pszicho :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...