Dishonored - az első kép és infók

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 12.
  • Hír
Link másolása
A Game Informer elsőként közölt részleteket az Arkane Studios új játékából, mely a beszédes Dishonored névre hallgat. A Dark Messiahból már ismerős markáns képességek használata és a környezettel való interakció itt is fontos szerepet tölt be, a lopakodás pedig mindennél fontosabb lesz.

A francia csapat mindig is híres volt arról, hogy szokatlan és egyedi játékokat készített, gondoljunk csak az Arx Fatalis földalatti világára, vagy a Dark Messiah azon harcaira, ahol a környezetet kihasználva nyírtuk ki a gaz orkokat. A Dishonored szintén érdekes alapötletre épül majd - tudtuk meg a Game Informer nyomtatott előzetesének beharangozójából.

A játék főhőse Corvo, a császárné legendás testőre, akit hamisan börtönbe vetettek a korrupt Lord Regent meggyilkolása ürügyén. Corvo nem csak hallatlanul ügyes, hanem természetfeletti erőknek is parancsol, aki így az egyik legveszélyesebb személyek egyike a planétán. Számos gadgetet használ fel a cél érdekében, s egyben tökéletesen lopakodik is.

A Dishonored fő elemei a lopakodás, a természetfeletti képességek, a kütyük használata, valamint a mesterséges intelligencia. Ezek kombinációval érdekes hatásokat hozhatunk létre, például amikor leállítjük az időt, és egy könyvet eldugunk az őrök elől, akik azt rossz helyen fogják keresni.

A Dishonored jövőre érkezik PS3-ra, PC-re és Xbox 360-ra - bővebb előzetest a magazin következő száma közöl.

10.
10.
Jhonyy24
nem rosz...majd varjunk a tobbi infokat..erdekesnek tunik
9.
9.
dean winchester
#8: atyaég, nem így értette.
6.
6.
KENKILL
Jó látni hogy még mindig születnek egyedi ötletek, ha nem is túl sok. Várós.
5.
5.
Gurren
jó, engem ezzel a képpel megvettek.
4.
4.
Mortis
Szóval tényleg steampunk lesz...Az érdeklődésem már fellángolt. :)
2.
2.
mdr88
#1: a leírás alapján ez is legalább olyan zsír gamma lesz :D
1.
1.
Skyer
Inkább új Dark Messiaht kellene csinálniuk.. Mekkora game volt..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...