Augusztusban jön a Burnout Crash!

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Az előző bejelentéssel ellentétben mégsem kell őszig várni a Burnout Crash! megjelenésére, az Electronic Arts már augusztusban a letöltő piacokra dobja a játékot. Az ár még mindig nem ismert természetesen, de valószínűleg nem kell túlzottan borsos összeget kifizetnünk majd az új Burnoutért.

A Burnout Crash! - ami talán afféle időhúzás a Burnout 5 megjelenéséig - egészen sajátos módon dolgozza fel a sorozat egyik legnépszerűbb játékmódját, a Crasht: a szétzúzandó kereszteződést felülnézetből látjuk, a játék sokkal inkább emlékeztet valami mobiltelefonos címre, mint vérbeli konzolos anyagra - majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

A fejlesztést először Wii-re kezdte meg a Criterion, majd végül az önmegvalósítás jegyében úgy döntött, hogy inkább átmenti PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra a játékot, és a PlayStation Networkön, illetve az Xbox Live-on teszi letölthetővé. Az Electronic Arts a minap bejelentette, hogy a beharangó trailerrel ellentétben a játék nem ősszel, hanem augusztusban fog megjelenni - végülis, ha augusztus végén jön, az már majdnem ősz...

A Burnout Crash!-ben három játékmód, hat helyszín és tizennyolc kereszteződés várja a játékosokat, lesz Autolog és online rész, továbbá az Xbox 360-as játékot Kinecttel is irányíthatjuk majd. A program ára egyelőre nem ismert.

8.
8.
koffein
kell a fasznak ez a flashjáték
6.
6.
Slik
ez nem is burnout b@ssz.... meg
5.
5.
BloodyDeath
#4: Hát ez kurva jó. XD XD
Még most is szakadok a röhögéstől.
Amondó vagyok, ha ingyen lenne, még akkor is sokba kerülne ez a khm......... inkább hadjuk, me' gyűn a bannolóó bácsi oszt lesz kapsz.
4.
4.
waynerooney108
Augusztusban?... NA CSAK JÖJJÖN! Szarok rá!
3.
3.
Mortis
2.
2.
HATRED
remélem az 5 majd pc re is kijön és nem lesz túl nagy a gépigénye
1.
1.
Wrangler
Ez az a játék, ami ha 500 Ft-ba is kerül, akkor sem adnék ki érte pénzt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...