Hulk Hogan is a hangját adja a Saints Row 3-hoz

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ bejelentette, hogy többek között Hulk Hogan is a hangját adja majd a Saints Row: The Third egyik karakterének, de mellette egy pornószínésznőből egyszerű színésznővé avanzsált hölgyemény és a Lost koreai szigetlakója is dolgozni fog a játékon. Új fejlesztői naplónk is van.

A THQ minden eddiginél erősebben tolja előre a Saints Row: The Thirdöt, nem elég, hogy meglehetősen komoly gyűjtői csomagot csap a standard kiadás mellé, de a szinkronszínészi gárdára is többet fog költeni. A kiadó a minap bejelentette, hogy a november 15-én PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő játék munkálataiban többek között Hulk Hogan, Sasha Grey és Daniel Dae Kim is közreműködik majd.

Hulk Hogan, korábbi profi pankrátor Angel De LaMuerte bőrébe bújik majd, aki mellesleg szintén bunyós, csak őt éppen a csapattársa elárulta, hogy a Saintscel szövetkezzen a Steelportért folyó háborúban. Sasha Grey pornószínésznőként kezdte a pályafutását, manapság pedig olyan filmekben és sorozatokban játszik, mint a Barátnő rendelésre és a Törtetők, legközelebb pedig a Saints Rowban alakítja majd Viola DeWyntert, a Syndicate egyik agytrösztjét. Daniel Dae Kim a Lost és a Hawaii Five-O sztárja már a korábbi Saints Row- játékokban is játszott: ő újra Johnny Gatet fogja alakítani, aki nem mellesleg a sztori szerint igazi sztár lett az előző rész óta.

A THQ egyébként megerősítette, hogy a napokban megrendezendő Comic-Conon Hulk Hogan és Sasha Grey is részt vesznek majd, és aláírásokat fognak osztogatni a rajongóknak. Ha mindez nem lenne elég, nézzétek meg az új fejlesztői naplót, amelyik a játék E3-as trailerének készültéről szól:

11.
11.
MaxiJets
jó látni h az új részre nem sajnálják a pénzt, jól is néz ki a játék és még mindig ugyanolyan komolytalan mint eddig.:D
10.
10.
IceColdKillah
Az SR2 máig kedvenc játékom, nagyon remélem hogy a karakter készítést nem butították le a grafika miatt mint a Soul Calibur 4 esetében....:P
9.
9.
adriano28
meg könnyebbültem.. már 3 napja rosszul aluttam emiatt...
8.
8.
venoom
musthave instantget kategoria
7.
7.
xboxman
http://www.youtube.com/watch?v=eN2-WSyRuO0

akit érdkel ez a játék annak kötelezőő meg nézni. :D (végig) :D
6.
6.
vytros
#2: http://www.youtube.com/watch?v=7rE0-ek6MZA

Ez majd segít :D
4.
4.
Slik
#2: egy híres pankrátor... mtv-n neki és a lányának is saját műsora van
3.
3.
M3rcy
2.
2.
reptile110
1.
1.
Danidius
az jó ha az Ő hangját használják!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...