Februárra csúszik a The Darkness II

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 20.
  • Csúszás
Link másolása
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenhet meg az ősszel a The Darkness folytatása, a 2K Games szerint jövő februárig biztosan várni kell a boltokba kerülésre. A csúszás okát nem ismerjük, de remélhetőleg nem lesz hiába: kár lenne alulmúlni az első játék teljesítményét.

A játék PC-s, PS3-as és Xbox 360-as változata az eredeti tervek szerint október 4-én jelent volna meg (lesz elvileg egy Wii U-s változat is, de arra nyilvánvalóan várni kell a konzol bemutatkozásáig), azonban a 2K Games szerint erre mégsem kerül majd sor, egészen februárig: az amerikai játékosok egészen pontosan február 7-én, mi pedig február 10-én számolhatunk a premierrel.

A The Darkness II néhány évvel az első rész története után veszi kezdetét, a főszereplője újfent Jackie Estacado lesz, aki immár a Franchetti klán feje. Bár hősünk azóta megtanulta kezelni a sötétség erőit, egy általa irányult gyilkossági kísérlet és az amiatt kirobbant New York-i maffiaháború miatt újra elszabadítja legendás csápjait.

A játék fejlesztését immár nem a Starbreeze, hanem a kanadai Digital Extremes viszi: ők fejlesztették többek között a Dark Sectort, illetve a Homefront PC-s változatát és a BioShock 2 multiplayer részét. A The Darkness II játszható állapotban képviselteti magát az idei Comic-Conon.

9.
9.
aRkye
Jó volt az első, nálam nagyon bejött!
Félek a cellshaded megoldástól... az már nem lesz az, mint régen. De egy esélyt adok neki mindenkép.
8.
8.
givi6
#5: tommy éppena 21 szülinapját ünnepelné, miközben a gangszter haverjaival menekülnek rendőrök elöl, karanboloznak, csak ő éli túl, de ő is meghal(na) egy bomba robbanása miatt, de a gonosz nem ezt akarta, hanem megajándékozta egy hatalmas erővel, ... de ennek ára van, mert be kell töltenie egyféle "kötelességet", vagyis kárhozatra itélni a bűnösöket, (ezért lehet kitépni a bűnösök szívét),
de ez nagyon is keresztbe tesz az életének ....amiért a csaja is meghal
nagyon tuti volt az első rész, remélem a 2 már csak jobb lesz !!!
7.
7.
adriano28
#4: háát ötletes játék, én amikor beszereztem csak egy nagy sötétséget láttam végig, de lehet a 2. része még sötétebb lesz
6.
6.
Glek
Csak szerintem szánalmas az elgondolás, hogy ha nem képesek normális grafikát összehozni akkor átváltanak cellshadedre? Szerintem iszonyat hangulatromboló, de az előző rész miatt kap egy esélyt nálam.
5.
5.
izomkukac
#4: mármint az első résznek
4.
4.
izomkukac
ennek a játéknak mi a története?
3.
3.
DON GONDOCS
#2: Inkább csússzon, minthogy tele legyen bugal. béke
2.
2.
leszter
Újabb csúszás télleg ez kell a népnek fa*om a csúszásokba már jelenne meg előbb egy játék egyszer...!!!!!!!!!!!!!!!!!:@
1.
1.
DON GONDOCS
Ez kell a népnek, tuti siker lesz. Digital Extremes respect
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...