Új DLC-vel bővül a Homefront

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 20.
  • Letöltés
Link másolása
Bár a THQ bezárta a Homefront fejlesztőit, természetesen a Homefrontot nem hagyja parlagon heverni. Hamarosan újabb DLC-vel bővül a játék, amely a Microsofttal kötött megállapodás értelmében először Xbox 360-on fog bemutatkozni - a csomag csupán öt dollárba fáj majd.

A THQ az egyik legfontosabb címeként tartja számon a Homefrontot, ezért nem véletlen, hogy bár a játékot fejlesztő Kaos Studiost bezárta, a montreali stúdiója továbbra is folytatni fogja a cím támogatását. Kisebb szünet után egy DLC-bejelentéssel álltak elő a készítők: az új kiegészítő címe The Rock lesz.

A csomag a Microsofttal korábban kötött megállapodás értelmében először Xbox 360-ra fog megjelenni, és csak később - a korábbiakból kiindulva egy-másfél hónap múlva - mutatkozhat be PC-n és PlayStation 3-on, márha elkészül egyáltalán ezekre a platformokra. A megjelenési dátum egyébként egyáltalán nem ismert, erről a THQ később ad majd tájékoztatást.

A DLC 400 Microsoft Pontba (vagyis durván 5 dollárba) fáj majd, és két térképpel lepi meg a rajongókat: az Alcatraz nevű pálya San Francisco legendás szigetbörtönében játszódik majd, míg a Bridge a Golden Gate északi tornya körül húzódik végig. Mindemellett két Team Deathmatch területet is kapunk, ezek a Waterway és az Overpass neveket viselik.

4.
4.
K2 The Highest
#3: Nekem 4 pályának tűnik és nem tudom honnan veszed, hogy gagyi lesz....
3.
3.
Józsi_Doe
2 gagyi pálya 1000 forintnyi amcsi valutáért. A hülyének megéri.
2.
2.
Optimus Prime
A Fire Sale DL csak 2 euró, igaz az csak két pálya. Hála a Steam Summer Sale akciójának nekem ingyen volt. Már csak a játék kéne. :D
1.
1.
waynerooney108
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...