Visszatér a játékokhoz az Uncharted mozi

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Ahogy arról nem sokkal ezelőtt beszámoltunk, az Uncharted filmadaptációja új rendezőt kapott, miután David O. Russel nem tudta összeegyeztetni az elképzeléseit a producerekkel. Neil Burger most szólalt meg először a bejelentés óta, neki látszólag szerencsére megjött az esze.

David O. Russel eredetileg úgy képzelte, az Uncharted film nemcsak Nathan Drake-ről szól majd, a rendező ugyanis a Mark Wahlberg által alakított főszereplő családját is be akarta vonni a történésekbe. Russel távozásával ebből szerencsére semmi nem maradt: Neil Burger, az új rendező először nyilatkozott a nagy bejelentés óta, és eddig kifejezetten szimpatikus kijelentéseket ejtett meg.

Burger a Crave Online-nak adott nyilatkozatában árulta el, hogy ugyan még nem olvasta át a korábbi forgatókönyvet, de azt valószínűleg teljesen újraírják majd, és a koncepciót sokkal inkább a játékokhoz fogják közelíteni: "A legfilmszerűbb játékok közé tartozik a sorozat a legkidolgozottabb karakterekkel, szóval van benne egy csomó király, igazán erős dolog, amelyek ha működnének a film történetében, akkor használni is akarom őket."

Burger egyébként a Bradley Cooper főszereplésével készült Csúcshatás című film sikerének tulajdonítja a felkérést, de ő készítette A mágus és a The Lucky Ones című mozikat is. Ő maga egyébként az Uncharted sorozatot az Indiana Joneshoz hasonlítja, csak míg éppen az kissé nosztalgikus, az Uncharted abszolút kortárs környezetben és szituációkban játszódik.

Szintén kérdéses a főszereplő kiléte: Russel távozásával Mark Wahlberg is kiesett, ezért természetesen Burgertől azonnal arra kérdeztek rá az újságírók, hogy odaadná-e az ezért petíciót is indító Nathan Fillionnak a szerepet. Burger elmondása szerint bármi lehetséges, a Firefly és a Castle sztárja jó színész, de ő is ismer rengeteg olyan szakmabelit, aki annak ellenére is kiválóan alakítaná Drake-et, hogy nem is hasonlít rá. A rendező egyébként akkor fog foglalkozni ezzel a kérdéssel, ha befejezték a forgatókönyvet.

12.
12.
Dragonborn
Jó, hogy elhúzott Russel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10.
10.
Giggsy
#4: A Firefly-ban nem volt épp az az arisztokratikus figura. Jó színész, és elég szerencsés abból a szempontból, hogy alkatilag is sok szerepre alkalmas. Mondjuk nekem Whalberg-gel sem lett volna semmi bajom, őt is bírom, a sokat emlegetett játékadaptációs bukása meg nem az ő sara volt, még akkor sem, ha Max Payne-nek valóban nem volt igazán jó választás.
9.
9.
giga321
#6: Mondjuk szó mi szó kicsit pocakos ha az ember jobban megnézi vagy leeht a tv torzít annyira , de az a rész jó volt:D
8.
8.
LtK
-már. Miért nem lehet itt szerkeszteni ?=D
7.
7.
LtK
Végülis játékadaptáció.. Nehogy már hasonlítson már a főszereplőre minek az.... Majd a végén ebbe is feka lesz mint a Kane and Lynch-be... =DFélreértés ne essék nem a fekákkal van problémám csak ha már egy játékot filmesítünk meg akkor próbáljuk már úgy, hogy a kecske is jól lakjon meg a káposzta is megmaradjon. Magyarul hasonlítson az a főszereplő Drake-re és a személyisége is legyen olyan.
6.
6.
ZsupiDav
#3: Ha befejezi az esténkénti tejszínhab evést, akkor elérheti, hogy ne csak a feje hasonlítson Drakere. Én örülnék neki, ha ő kapná a szerepet. Szerintem még a Castleben játszott figura sem olyan távoli, csak még több akció és kész. A humor sem áll túl messze a figurájától.
5.
5.
NECROSMOKE
Pedig el fogják basszni, mint szokás szerint.
4.
4.
mamgu
A fene tudja Mark nem elég laza túl merev ez a Fillion meg túl arisztokratikus nem elég belevaló . Talán jobb lenne egy harmadik, de nem tudnám kire illik a szerep .
3.
3.
giga321
Nathan Fillion mint Nathan Drake. Hát kíváncsi leszek , a Castle-t még szeretem is mert korrekt kis sorozat és a színészek is szimpatikusak. Ha rá esik a választás akkor örülök majd.
2.
2.
metercsiken
Azért valamennyire csak kéne hasonlítania a szinésznek Drake-re!
Elég mókás lenne mondjuk egy vörös szeplős csávó! : )

De az jó, hogy a játék vonalát akarják követni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...