Nem szakít a MotionScannel a Rockstar

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár az elmúlt hónapokban minden konkurens játékfejlesztő leszólta a Team Bondi arcmimikáért felelős technológiáját, a Rockstar Games minden körülmények között kitart mellette a soron következő játékai esetében is - a GTA 5 is ezt használja majd, ez könnyen elképzelhető.

A Team Bondi fejese, Brendan McNamara azt nyilatkozta a PSM3 magazinnak, hogy a Rockstar erősen vizsgálja annak a lehetőségét, hogy az L.A. Noire-ban látott, megdöbbentő arcmozgásért felelős MotionScan technológia a stúdió következő játékaiban is helyet kaphat-e, beleértve a Grand Theft Auto 5-öt is. Nagyon úgy fest a helyzet, hogy valóban így lesz.

"Igen, azt hiszem, hogy ők minden játékukban szeretnék ezt" - mondta McNamara. Hatalmas játék az L.A. Noire, de a Grand Theft Auto hihetetlenül nagy, így minden felmerülő probléma is nagy gond lehet, figyelembe kell venni, hogy hány sor szöveg van benne és mennyi dialógust rögzítenek, valamint minden ehhez hasonló dolgot. Természetesen mi is szeretnénk, hogy igénybe vegyék a MotionScant, de ha úgy döntenek, hogy nem, mi mindenképp elfogadjuk a döntésüket."

Hozzáteszi: "A Rockstar hozza ezeket a határozatokat. A játékok szempontjából mindenképpen helyes döntésnek számítanak."

Bár mostanában nem volt eléggé rózsás a helyzet a Team Bondi és az anyacég között, ők is fejet hajtanak kenyéradójuk előtt.

Az a pletyka járja, hogy a nyári GamesComon nagy csinnadratta közepette bejelentik majd a GTA 5-öt, reméljük, tényleg fedik a valóságot a szóbeszédek. És mely játékokban valószínű a MotionScan még? A Max Payne 3-ban és a The Agentben.

21.
21.
pucu9011
#14: hát nekem egyik sem. szomszédba szoktam függni boxon.
20.
20.
Quent1n
#19: No igen :D

Amúgy én is Vice City 2- re voksolnék. San Andreas 2 csak ha nem lenne tele sims elemekkel, de tőlem az alap GTA3 sztoriját is lehetne folytatni.. :)
19.
19.
Hamlet
Gondoltam megkérdezem: létezik más mimika is, mint arc-mimika? Esetleg fenék-mimika? Kéz-mimika stb.? A mimika jelentése arcjáték. Az arcmimika jelentése tehát: arc-arcjáték.
18.
18.
süti! Max payne 3 ez jóság lesz
17.
17.
ATi0021
16. - Igen várhatóan kb. 1 év után jöhet ki PC-re is. Mondjuk nem bánnám, ha egyszerre jönne PC-re is. :)
16.
16.
gta5
#15: Meg Pc-re is jön nem? ,de szerintem a Gta 5 megjelenése után 1 év múlva jön Pc-re a Gta 5 nem?
15.
15.
ATi0021
10 A GTA3 trilógia idején hülyeség lett volna olyat mondani, hogy a 4 majd nem ps3 only lesz. Sőt az MS vett még két DLC-t is, ami x360 only volt. Az is előfordulhat hogy egy időre kivásárolják az új részt és máris nem hülyeség. Sőt elég megnézni, milyen előnybe vannak címek terén az MSnél. Elég sok PS címet vettek már meg. És egy GTA nagyon jó tesz az eladásoknak.

De ne legyen vita, csak egy ötlet volt részemről. Persze jelenleg várhatóan jön mind a két konzolra. :)
14.
14.
gta5
#13: Hát nekem jobban tetszik mint a Xbox Pl: Ingyen internet van a Ps3-mon,stbbbbbbb.... Jó mindenkinek más a véleménye másnak a Xbox tetszik meg másnak a Ps3-rom amúgy neked mid van Ps3-rom vagy Xbox?
13.
13.
pucu9011
#12: És mitől jobb ezerszer, mint az Xbox nem kötekedésből, de kiváncsi vagyok?
12.
12.
gta5
#9: Hát akkor nem tudom ,hogy mi lesz ,de nem fogok neki örülni ha Xbox exkluzív lesz ,de biztos ,hogy Ps3 exkluzív lesz ,de nekem már egyszer volt Xboxom sajnos elromlót és vettem egy Ps3-mat és a Ps3 meg tetszett a Ps3 ezerszer jobb mint a Xbox na mindegy én már várom a Gta 5-öt.
11.
11.
pucu9011
#9: Az kizárt szerintem.
10.
10.
HipCross
#9: Ez hülyeség.. :D Amugy abba azért reméle belegondoltatok, hogyha benne lesz a GTA V-ben ez a technológia akkor Xbox360-ra megint várhajtuk a 4DVD-s játékot :D
9.
9.
ATi0021
8. - És mi van, ha XBox exkluzív lesz? :)
8.
8.
gta5
#6: Igen én is Vice citynek örülnék ,San Andreas az majd jöhet utána csak jelentsék már be a Gta 5-öt mert már nem birok ennyit várni ,ha meg jelenik a Gta 5 akkor az lesz az első ,hogy meg veszem Ps3-ra azt szerzem a jó Trophikat Vukk18-al:).
7.
7.
#4: hogy rontana egy élethűbb arcmimika egy játékon?:D
6.
6.
ATi0021
Tekintve, hogy nem volt szerencsém még az LA Noirehoz így nem igazán ismerem a technológiát. Videókkal meg nem akarom lelőni a játékot, így várom a PC-s megjelentést. De eddig elég sok jót hallottam róla, így részemről jöhet a GTA V-be.

Nagyon jó lenne már egy GTA V bejelentés. Folyton csak az olvasni, hogy jön és Los Santosba, Londonba, Vice Citybe, Hawaii-n stb helyen lesz. Jó lenne ha a Rockstar végre tiszta vizet öntene abba a bizonyos pohárba. Mondjuk erre meg van az esély, hiszen ott van a Rockstar a GC kiállítók listáján. Bár az is lehet szimplán csak szórakoznak, és a végén mégse mennek el és megint néz mindenki, hogy hol is a bejelentés. Nem ez lenne tőlük az első ilyen. :\

(megjegyzem én Vice Citynek örülnék a legjobban)
5.
5.
huszti
ez a technológia csak dobna a dialógusokon. bár én már a 4ben is meg voltam elégedve a mimikákkal
4.
4.
Vukk18
csak jönne már a GTA V engem nem zavarna hogy ezt technológiát használnák szerintem rontani nem rontana rajta.
3.
3.
FriendlyTarget
én egy free-to-play rockstar játékra várok! az lesz a forradalom..
2.
2.
pucu9011
Kiváncsi leszek rá, de ha megint MotionScannel fognak dolgozni akkor azokhoz kellenek húsvér szereplők, nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...