Szeptemberben jelenthetik be a Resident Evil 6-ot

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 24.
  • Pletyka
Link másolása
Ha nem tetszik az Operation Raccon City, a felújított változatok nem érdekelnek, és 3DS-ed sincsen, akkor valószínűleg örülni fogsz a hírnek, hogy "igazi" folytatást is kap majd a Resident Evil-sorozat. A kérdés persze csak az: mégis mikor fogják bejelenteni az új részt?

Bár az Operation Raccoon City-vel alaposan meglepte a közönséget a Capcom, a rajongók nem véletlenül voltak csalódottak: az egy dolog, hogy a játékmenetnek nem sok köze lesz a korábbi részekhez, az már viszont annál inkább kiábrándító, hogy nyoma sincsen a fejlesztők által korábban ecsetelt "nagy visszatérésnek".

Nem véletlenül. Ahogy azóta világossá vált, az Operation Raccoon City nem igazi folytatás lesz, a játékkal párhuzamosan készül majd egy "rendes" hatodik rész is, amivel talán egyöntetűen elégedett lesz a közvélemény. A kérdés az, hogy mikor érkezik meg a Resident Evil 6?

Egy meg nem nevezett személy szerint az első infómorzsákra nem is kell olyan sokat várni. A fenti fotót állítólag a Comic-Conon lőtte, egy zárt ajtók mögött tartott sajtótájékoztatón (természetesen nem lehetett fényképezni, de hát azért vannak szabályok, hogy megszegjék őket), ahol a játék feltételezett logója mellett egy dátum is szerepel: eszerint a nagy bejelentésre 2011. szeptember 15-én kerülhet sor, vagyis nagy valószínűséggel a Tokyo Game Show alatt láthatjuk majd az első képkockákat a játékból.

A Capcom nem erősítette meg a híreket, de reméljük, nem csalódunk majd!

19.
19.
p3ti
Legyen Resident 5 féle Coop és gameplay , legyen benne a gamecubeos Resi Remake rettegése , legyne olyan hosszú mint a resi 4 és természetesen Raccoon Citybe játszódjon . Hogy a kamera fix vagy nem.. engem nem izgat :) Jó lenne kicsit vissza találnának a hagyományos resihez , kombinálva az 5. részével . Ezek csak az én személyes kívánságaim , remélem a capcom vmi ilyesmit terverz ;)
18.
18.
ReNegAdE
#9: Teljesen igazad van!A zero volt nekem is a kedvenc részem és szerintem a legjobb!Ha egy olyan játékmenetet ötvöznének az 5.grafikájával akkor egy igazi Resident folytatást kapnánk!
17.
17.
shatterhand
#15: Nem azt mondom,hogy jó volt (mármint,hogy praktikus) az a nézet. Csak úgy nosztalgiából jó lenne eg yolyan verzió is feltúrbózva.
Végülis most is jelennek meg shoot'em up játékok mai feldolgozásban.

De pl ps2es onimushánál engem nem zavart amíg volt. De mind1, egyénfüggő.
Nagyobb bajom nekem a RE5 helyszinével volt.A RE4 a tartalma miatt jó volt (szavatosság, hosszúság, merc,separeta ways,ada mellékküldik,fegyverek,tuning,stb), meg az akkori válmögötti kameranézet. Maradjon racoon cityben és zombis legyen, ez a lényeg.
16.
16.
arhatati
Akkor nekem már a Gamecube-os Resi 1 egy ütött a legjobban, valami hasonló, szerintem komoly lenne!:)
15.
15.
DeNzNlPt
#12: A rogzitett kamera nezet mar az RE2 alatt is sokat volt kritizalva, tehat a hianya nem teljesen mai igeny. Nem veletlenul. Nem tudom hogy emlekszel-e a kutyas reszre Ada-val, de szamomra az volt az egyik legidegesitobb resz mivel csak a kamera nezet miatt volt nehez. Szerencsere ennek mostmar vege.
14.
14.
K2 The Highest
#9: RE0 tényleg nagyon jó volt:) Az intro...A Vonat...És miután kisiklik:D Jájj, de jó játék volt:)
13.
13.
shatterhand
Most néztem a legújabb a videókat a silent hillből. Na itt már befigyel egy-két klasszikus rögzített kamera (bár a SH-ben a kezdetektől több volt a mozgó kamera, de mind1).
Viszont a játék meglepett. Nagyon jól néz ki és úgy néz ki visszatérnek az ijesztős részekhez. Kicsit a SH3 sötét vidámparkja ugrott be, meg az Alan Wake erdős része (itt brutálhangulatosan nézett ki az erdős rész). A házban meg úgy mint a SH filmben elöttem változik át a folyosó, álomszerűen nyúlik a folyosó ahogy ment előre az ürge.
Jól néz ki,na.

Ilyet kéne resi6ba is.
12.
12.
shatterhand
#8: örülnék egy olyan játékmenetnek is mint az első3 resi vagy onimushák
Azért a rögzített kameráknál milyen szép képeket lehetne most már csinálni. Megfejelve élettel.
Bár ilyet már 100%,hogy nem csinálnak. Mai "igényeknek" ez már nem lenne piacképes.
11.
11.
Slik
10.
10.
Cuppak
Resi 4+5 keveréke megfelelne, Resi 4 rohadt jó volt, 5-be több volt az akció de nagyon nem volt félelmetes.
9.
9.
Sokaknak a "rendes" ResEvil a 4-5 összekeverését jelenti, ahogy látom itt...hát...akkor én nem várok semmi jóra, nekem ugyanis az uccsó igazi ResEvil a Zero volt :(
8.
8.
Mortis
#7: :)

Igen, vicces helyzet. A regi reszekhez ennek sem lesz koze, a legnagyobb valoszinuseg szerint, bar ne legyen igazam s terjunk vissza a horrorhoz. :D
7.
7.
shatterhand
racoon cityben legyen zombik közt
A többi úgyis tps lesz,fedezékharcban sok lövöldében.......hopp, ez már akkor olyan mint az operation racoon city
6.
6.
DON GONDOCS
Remélem hozzák a RE5 színvonalát mert nagyon bejött az a stílus, persze a régit is imádtam, de az 5 epikus csatái nagyon megmaradtak bennem.
4.
4.
ResidentGabor
#3 Remélem igazad lesz, én is olyanra számítok.Nekem a kedvenc a Resident Evil 4 volt...hosszu és jó sztorival
3.
3.
strike19
Én várom a folytatást olyat kérünk szépen mint amilyen volt Resi4.Az 5-ben a Coop tetszett de már nem volt annyira horror.Remélem Leon Scott Kennedy lesz a főszereplő.
2.
2.
AnimeWarlord
1.
1.
krisztian66666
Na végre egy rendes resident evil nagyon jó lenne....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...