Szeptemberben jön a The Gunstringer

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A Twisted Pixel bejelentette, hogy szeptemberben kerül boltokba legújabb játéka, a The Gunstringer. A marionettbábút középpontba állító lövöldét a tartalma miatt mindenképpen érdemes lehet megvenni, hiszen nemcsak nyomott áron kaphatjuk majd meg, de Fruit Ninja Kinect is ajándékba jár hozzá.

Alig, hogy megjelent a Twisted Pixel legújabb alkotása, a remekül sikerült Ms. 'Splosion Man, a srácok máris a következő projektjüket tolják előtérbe: bejelentették a kinectes The Gunstringer végleges megjelenési időpontját, ami egészen pontosan szeptember 13-ra esik majd.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a korábbi tervekkel ellentétben a Gunstringer mégsem letölthető játék lesz, hanem lemezen fog boltokba kerülni, de Kinect-játékról lévén szó, nem fognak elkérni érte hatvan dollárt, csak negyvenet, ahogy illik. Ráadásul a játékot duplán érdemes megvásárolni, a dobozban ugyanis egy vouchert is találunk, amit felhasználva ingyen tehetjük magunkévá a szintén hamarosan - augusztus 10-én - megjelenő Fruit Ninja Kinectet - ezt a címet valószínűleg nem sok embernek kell bemutatni, aki játszott már valamilyen okostelefonon. A Fruit Ninja Kinect egyébként 10 dollárba fáj majd.

A Gunstringer vásárlók emellett ingyen DLC-t kapnak, a The Wavy Tube Man Chronicles végigjátszása során a játékosoknak a cowboyok oldalán kell megvívnia egy háborút különféle jövőbeli lények ellen, akik a bolygónk elpusztítására pályáznak - enyhe Cowboys & Aliens párhuzamot érzünk, de pont ez a jó benne.

4.
4.
hegyomlás78
Commodor 64 YOYO Régi szép idök
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...