HWSW: Kipróbáltuk az LG Optimus 3D-t

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 25.
  • Hardver
Link másolása
Az LG az első kétmagos processzorral rendelkező okostelefon után elkészítette az egyik első 3D-s kijelzővel szerelt készüléket is, ez az Optimus 3D. Sajnos a technológia még nem érett meg a mindennapos tartalomfogyasztásra, szerencsére a telefon mást is tud felmutatni, írja a HWSW.

Az LG-re mostanában rájár a rúd, nem csoda, hogy újult erővel kapaszkodik az okostelefonos piacon. A koreaiak androidos portfóliója egyre teljesebb, az Optimus 2X és az Optimus Black mellett most megérkezett a "háromdésített" változat is. Az új telefont azonban vadonatúj rendszerchip hajtja, így a korábbi telefonokhoz képest érkezett néhány új funkció és változott a teljesítmény is.

A telefon hűen követi az Optimus 2X-szel beindított formavilágot, a távolról csak a hátlapon található dupla kamera árulja el, hogy nem a "mezei" kétmagos LG Optimus van a kezünkben. Az összeszerelési minőség és az anyagválasztás kitűnő, hozza a csúcstelefonok színvonalát. A hátlap szerencsére selymes tapintású műanyag, úgyhogy a Samsung telefonok kopogós-fényes borításától irtózók számára is van alternatíva. A telefon előlapján a négy Android-specifikus érintőgombon kívül más nem található - ezek egyetlen érdekessége, hogy csak érintésre kapnak háttérvilágítást, így sötétben csak megszokással kezelhetőek. A kijelző 4,3 hüvelykes IPS rendszerű, 800x480 pixel felbontású, napfényben is jól olvasható darab. Sem a színek élénkségével, sem a kontrasztaránnyal nem volt problémánk, az egyetlen gondot a relatíve alacsony fényerő jelentheti.

Érdekel, hogy mit tud az új LG Optimus 3D? Olvasd el a teljes cikket a HWSW-n!

17.
17.
dareal
#16: plusz nagyobb és szebb kijelző (super amoled plus), gyorsabb grafikus mag, több memória, dlna és számtalan egyéb plusz szabvány támogatása, stb. nem elhanyagolható.
16.
16.
Toma111
#7: Szerintem elsőnek ki kellene próbálnod és utánna véleményezni!
Nekem egy hete van meg és tényleg nagyon franyák!
Ha árban nézzük akkor nem sokkal drágább mint egy optimus 2× és tudásra megegyezik csak +3d.
A S II mivel tud többet?? Egy átlag android felület és hogy nem 1 hanem 1.2 proci van benne!
15.
15.
hakydakillah
14. Egyik kollégám már feltette ezt a rom-ot, és halálra dicséri :-) Csak hát én ehhez egyáltalán nem értek, és nem szeretném elcseszni a mobilt.
14.
14.
dareal
#13: desire-re javaslom, hogy tegyél custom romot. megéri. jóval többet tud és már jó ideje 2.3.4-es android elérhető így! :)
ha sense-es rom kell, akkor insertcoin (tartalmazza az új sense egyes részeit), ha nem sense rom kell, akkor meg miui_au rom. szerintem jóval jobb, mint a sense romok ;)
ha kell segítség, akkor szólj.
13.
13.
hakydakillah
4. Mánia… Az emberek agyába, főleg a fiatalokéba, kezd az berögződni, hogy csak a legújabb, legdrágább telefon a legjobb választás nekik. Aztán ilyen 12 éves taknyosokat látok egy vagyont érő telókkal, és a funkciók feléről lövésük sincs.
Mondjuk én tavaly vettem HTC Desire-t, és ma már úgy beszél a cég róla, mint egy vén termékükről, amire még a 2.3-as update is kétséges. Ha tönkre nem megy, akkor bizony én évekig le nem cserélem, mert nem tudnak ennél újabb funkciókat berakni, amelyek engem érdekelnének. Telefonálás mellett nekem jó, hogy ha bárhol unatkozom, akkor játszhatok, netezhetek, filmeket nézhetek, zenét hallgathatok, olvashatok, intézhetem a céges ügyeimet, levelezéseket, dokumentumokat + GPS-t is aktívan használom rajta. Ha meg valamilyen váratlanul ért eseményt akarok hirtelen lefotózni, akkor a kamera minősége ilyen célra maximálisan elég.
Az, hogy a legújabb játékok most már nem nagyon fognak menni, az hidegen hagy, mivel ez a képernyő tapogatósdi(játékokban) nekem rohadtul nem jön be. Óriási kényelmet ad, hogy ha éjjel mondjuk nem tudok aludni, nem kell felfuttatni a számítógépet, hanem kényelmesen böngészek ezen. :-)
12.
12.
kebi90
#5: Köszi az ötletet, megvan a következő telefon amire gyűjtök :)
11.
11.
ZERO88
10.
10.
ZERO88
Hát inkább LG optimus x2 az erősebb meg gyorsabb is ráadásul olcsóbb is csak annyi hogy nem 3D de az meg kit érdekel :D
9.
9.
giga321
Hát köszönöm a válaszokat még gondolkodok rajta.
8.
8.
thernielle
Jó nagy marha az aki ilyen telefont vesz. A 3D-technológia jelen pillanatban olyan szinten jár gyerekcipőben, hogy komoly szellemi defektus kell hozzá, hogy egyáltalán bárki elgondolkodjon egy hasonló baromságon. Olyan ez, mint a jelenleg kapható 3D TV-k. Tökéletesen zéró élményt nyújtanak horror áron. Ha "háromdé" kell, menj IMAX-be, máskülönben inkább várnék pár évet, amíg tökéletesednek a kijelzők.
Ja, a #3-as kollégának üzenem, hogy ha jó telefont akar, akkor mélyen a zsebbe kell nyúlni, a Galaxy S II pl. egy elég jó választásnak tűnne. De erre is inkább azt mondom, hogy várjuk meg a karácsony körüli időszakot, amikor a legtöbb gyártó elkezdi majd előhúzkodni az ingujjban dugdosott ászokat! Áve!
7.
7.
izomkukac
#4: jó, az autó meg arra kell, hogy guruljon. nem is értem miért nem jár mindenki ladával.
6.
6.
Garfartix
#4: A telefon definíciója az idő során megváltozott. Régen egy féltéglát cipeltél magaddal, amivel telefonálni kellett, ma meg már akkora egy teló, mint a tenyerem, és nem telefonálásra használom, hanem e-könyvet olvasok rajta, zenét hallgatok, filmet nézek, és ha pédául unatkozom a buszon simán lehet netezni :D
Ez egyébként mennyibe kerül?
5.
5.
lukaka
#3: legjobb árérték arány= Motorola defy
4.
4.
Necreon
Én sosem értettem meg azokat akik iszonyatos pénzeket adnak ki egy telefonra. Mire kell? Telefonálni. Nagyjából fél évvel ezelőttig egy olyan telefonom volt amiben az volt a pláne hogy színes a kijelző. Csak azért cseréltem le mert az idő vasfogának szegénykém sem tudott ellenállni a végtelenségig.
3.
3.
giga321
Napokban/hetekben/hónapokban akarok új telót venni csak nem tudom eldönteni mi legyen. Mert én nem vagyok túl jó ezekben nem nézem napi szinten mi mit tud. Neke egy ku..a jó teló kell ami tud mindent érintőképernyős stb. Előszőr Samsung galaxy s 2 akartam de pöppet drága. Ez a cuccos mennyibe fáj?
2.
2.
TryGun
ja de az ilyen teló 100ezer felett van majd ha már nem lesz olyan új akkor lesz olcsóbb csak de az meg vagy fél év mire olyan olcsó lesz hogy bárki megutdja venni :(
1.
1.
ati_gal19
Kiraly telo muszaj egyet beszereznem!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...