Folytatódik a Cut the Rope

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 2.
  • Pletyka
Link másolása
Az IGN birtokába jutott képek alapján nagyon úgy néz ki, hogy teljes értékű folytatást kap az egyik legsikeresebb iPhone-játék, a Cut the Rope. A második részről egyelőre nem sokat tudunk, csak az új médiaanyagok alapján tudunk találgatni arról, hogy mi jóval készülnek nekünk az orosz fejlesztők.

Om Nomnak, a Cut the Rope szörnyecskéjének még nem értek véget a kalandjai, az IGN birtokába jutott látnivalók alapján szinte biztos, hogy készül a játék teljes értékű folytatása. Bár a ZeptoLab még nem közölt semmit hivatalosan, így a részletekben sem tobzódunk, a lap által szerzett képek egyikén az előző résszel ellentétben két kötél tartja azt a bizonyos csillagot, ez alapján feltételezhető, hogy az App Store-ban hamarosan felbukkan a Cut the Rope 2.

Ami szintén megállapítható, hogy az új részben sokkal komolyabb szerepet kap a történet, ami mondjuk nem meglepő azután, hogy a készítők a Comic-Conon bejelentették a Cut the Rope képregénysorozat készültét. Ahogy az a képeken is látható, Om Nom végre kiszabadult a dobozokból, ráadásul egy új karakter is felbukkant, akit egyszerűen csak Professzornak neveznek a készítők. A képeket a galériában találjátok, remélhetőleg hamarosan befut a hivatalos bejelentés is!

7.
7.
vaszika
Remelem lesz androidra is!
6.
6.
p.balou
#3: nagyon ügyes vagy, de szerintem tisztában voltam ezzel, de azért annyira nagyon sokan mégsem tolták ki...
5.
5.
Ecneb
#4: meg is tette, ahogy én is
4.
4.
lukaka
#3: Attol még megoszthatja,
3.
3.
Ecneb
#2: nagyon ügyes vagy, szerintem másnak is sikerült: pl nekem :D
2.
2.
p.balou
Kiszázszázalékoltam az egyet, és az összes kieget :D
1.
1.
Speper
Nagyon bírom az első részt, habár Androidon tolom nem iOS-en :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...