Hamarosan bejelentik a Borderlands 2-t?

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 2.
  • Pletyka
Link másolása
A Eurogamer magazin szerint már csak idő kérdése, és a Gearbox Software hivatalosan is bejelenti a posztapokaliptikus co-op FPS-ük újabb részét. Mire is alapozzák mindezt? Hát arra, hogy a cím viszonylag jól fogyott, egyedi stílust képvisel és úgy általában hülyék lennének nem folytatni a Borderlandset.

A folytatás készültéről már számos pletyka született a közelmúltban, s mivel az első játék már két éve a boltok polcain porosodik, időszerű lesz a folytatás elkészítése a Gearbox számára. A Eurogamer legalábbis megalapozott híresztelésekre alapozva azt állítja, hogy a Borderlands 2 már jövőre meg fog jelenni PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

Bár a Duke Nukem Forever júniusban 14 év után jelent meg, ami nem csupán játéktörténelmi pillanat, hanem azt is jelenti, hogy a texasi stúdió egy része felszabadult a rabiga alól, és csupán a játékhoz érkező DLC-ken munkálkodik, így nagyon is elképzelhető, hogy már egy ideje a Borderlands 2-t kalapálgatják nagy csendben. Bár némileg kétségre ad okot az a tudat, hogy a Gearbox párhuzamosan készíti az Aliens: Colonial Marinest a Sega és a Brothers in Arms: Furioust a Ubisoft számára - kérdés, hogy e két cím mellé a kooperatív játékra kihegyezett, képregényes látványvilággal kecsegető FPS befér-e vajon.

Már az eredeti játék megjelenésekkor is beszéltek a fejlesztők az esetleges folytatásról, akkor Mikey Neumann azt nyilatkozta, hogy az agyunkat eldobjuk tőle. Reméljük is.

15.
15.
ravi
Hivatalos: Készül a Borderlands 2. :)
14.
14.
Mathia$
#8: dehogy nem! kaptál egy Destroyer-t a pofádba.
Am a helyesírásod nagyon ott van...

A Borderlands az utóbbi évek egyik legjobb játéka, előszeretettel várhatjuk a folytatást!
13.
13.
Józsi_Doe
INkább Borderlands2 mind Duke aggyi vagy BiA paródia.
12.
12.
miki1105
Én még az 1 se vittem végig pedig kíváncsi vagyok mi van a vaultban.
11.
11.
nero66
Az 1 az valami zseniális volt, remélem a 2 is ugyan ilyen jó lesz és én is nagyon remélem, hogy meglepnek minket valami jó kis extra újdonsággal a fejlesztők(mondjuk repülővel, esetleg motorral :$)!!! :D

OFF: ÁÁÁÁ ne csinálják már ezt... Egyre jobb játékokat jelentenek be és az a baj h a mostani gépem alig visz valamit tehát a 2011-es fasza gamekkal se tudtam játszani MÉG... Most veszünk majd új gépet és az eddigi listámon most már ezzel együtt 18 játék van amit ki kell tolom szépen sorjában!!!!! xD
10.
10.
xICEMANx
Csipem hogy első képnek ezt tettétek be :)) Emlékszem is mikor a tesztben megvolt emlitve a kerek popó :)) xD
9.
9.
LiMiT
#8: Viszont a General Knox os DLC vége után van ám mit tenni. Például vért izzadhatsz amíg levered Crawmeraxot, aztán imádkozhatsz hogy pearlescent cuccost dobjon. Jókat anyáztunk a haverral amikor kismillióhatszázezerszer bedarált minket. :)
8.
8.
Alienji
Óóó, Ezaz! Az első rész is nagyon jó volt főleg coop-ban. Egyetlen hibálya hogy kicsit befelyezetlennek tűnt, hogy amikor a Vaultot "kinyitottam" nem kaptam semmit.. Ezen kívül egy szuper játék!
7.
7.
NECROSMOKE
Ez igen.Még az 1el sem toltam, és már a 2 is jön.Lesz it bepotolni :)
6.
6.
bali182
Az első rész a kedvenc játékom, 100+ órát töltöttem vele el. A Gearbox hogy is mondjam... "közepes minőségű" termékei között a Borderlands egy hihetetlenül fényesen tündöklő gyöngyszem. Remélem a második rész legalább olyan jó lesz mint az elődje, és valami újdonsággal meg is lep minket. (és nem a kötelező online játékra gondolok, amivel a Diablo 3 lepett meg ma...)
4.
4.
giga321
#1: Pont ugyanezt akartam írni :D Na mind 1 én is várom.
3.
3.
wolfwarrior
Király imádom ezt a játékot alig várom a folytatást.(csak el ne csesszék)
2.
2.
danez11
Neh.. hát ez kötelező lesz! :D Most tolom az 1-et és a plusz dlc-ket, és .... isteni! :D
1.
1.
LiMiT
Na nem is jön sokára. Az egyet is imádtam, hosszú időre le tudta kötni az embert, remélem a 2 is legalább annyira jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...