Saját konferenciát kap a Minecraft Las Vegasban

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A Minecraft minden idők legsikeresebb indie játéka, ez nem kérdés: mi sem példázza jobban mindezt, hogy a programnak saját konferenciát szerveznek az ősszel, Las Vegasban. A bulit a QuakeConhoz és a BlizzConhoz hasonlóan, rendkívül fantáziadús módon MineConnak nevezték el.

A Minecraftet két éve kezdte el fejleszteni a Notch becenevet viselő úriember, Markus Persson, és a játék azóta töretlen népszerűségnek örvend: még el sem hagyta a bétafázist, de már 10 millióan játszanak vele, hamarosan pedig egy Xbox 360-as verzió is érkezik belőle Kinect-támogatással.

Bár nagy változásokra a folyamatos fejlesztés miatt valószínűleg nem kell számítani, Notch és csapata, a Mojang novemberre időzítik a végleges verzió megjelenését, amit egy saját konferenciával terveznek megünnepelni Las Vegasban, a Mandalay Bay Hotelben. A MineCont november 18-19-én rendezik meg, jegyeket venni már a jövő héttől lehet - ekkor derül ki egyébként a buli végleges programterve is.

A MineCon és a Minecraft megjelenése mindenképpen mérföldkövet jelent majd a készítőknek, Notch egy, a PC Gamernek adott interjúban azt is elárulta, már tervezgeti, hogy miként áll ki a színpadra, és nyomja meg a végleges játék kódjának feltöltését indító gombot. Mindemellett természetesen a Minecraft fejlesztése nem ér véget, a srácok folyamatosan dolgoznak majd a további újdonságokon.

23.
23.
Predyy
#22. Én is pont ezt akartam kérdezni LtK-tól :)
22.
22.
TrojaiPF
#20: játszottál már a játékkal?
21.
21.
vetusko
#16: Kedves Gábriel!
A mostani legjobb lehetőség, ha megveszed az alábbi játék csomagot:
http://www.humblebundle.com/#contribute
Az a lényege, hogy kapsz 5 játékot olyan áron, amit Te meghatározol (Custom amountba akár beírható 1 USD is), majd ezzel a csomaggal ajándékba kapsz egy aug. 14.-ig érvényes Minecraft kódot is (vagyis aug. 14.-ig lehet azzal a kóddal játszani), így 1$ = 190 Ft-ért ki tudod próbálni, és amúgy meg kapsz 5 teljes értékű játékot is...
20.
20.
LtK
Ez 1 forintot nem ér... sőt... még nekik kéne pénzt adni, hogy játszak vele :ASD De tényleg, valamelyik van magyarázza el mi a jó benne =D tudsz barkácsolni?=D akkor már inkább valamit élőbe, annak még haszna is van.
19.
19.
TrojaiPF
Ha ez nem működik akkor, csak a letöltést tudom ajánlani, de szerintem nem kell azt a 4000 Ft-ot sajnálni ezért a játékért!
18.
18.
TrojaiPF
#16: Nem biztos, hogy működik, amiz most mondok: regisztrálj a minecraft.net -en és a kezdőlapon találsz egy olyan linket, hogy In browser. Ott a böngészőben is tudsz játszani.
17.
17.
TrojaiPF
#5: Szerintem pont hogy élvezetesebb lett a játék az utóbbi frissítések óta.
Sőt a következő update fog a legnagyobbat ütni a játékmenetben, hiszen bevezetik az éhséget, NPC falvakat, állattenyésztést, tök- és dinnyetermesztést, lesz újfajta harcrendszer, egy új mob, és a lehet majd sprintelni is. És még sorolhatnám.
16.
16.
SSJ Gábriel
A MC single módját valamilyen úton-módon nem lehet ingyen játszani?
Valami crack-elt módon vagy tört szerveren?
Ha igen valaki magyarázza már el hogy hogy mert nekem nagyon tetszik és érdekelne is csak sajnálok rá pénzt kiadni...
15.
15.
TrojaiPF
Nekem is ez a kedvenc játékom, kb. fél éve játszok vele!
Komolyan: a VILÁG LEGJOBB JÁTÉKA (szerintem)
14.
14.
Predyy
Nálam is ez volt. Alig tudtak rábeszélni, össze vissza fikáztam hogy milyen játék lehet ilyen kinézettel, aztán kipróbáltam. Azóta is tolom. Nagyon nagy játék :)
13.
13.
turleysqt
#5: #8 atyaég... facepalm
10.
10.
johnnydick
#9: Mivan dagika ? :D Még mindíg sírsz a multkori miatt ?:D
Haha
9.
9.
goblinfing
#8: Hülye vagy és az is maradsz.
8.
8.
johnnydick
#7: például az olló ... pont az volt a jó a MC -be anno , hogy : egyszerű de nagyszerű
most meg : bonyolult és jó (?)
7.
7.
RECh
#5: Mond már meg mi a faszság benne... ha meg nem tetszik nem kell ki craftolni...
6.
6.
szcsaba1994
#5: Egyszerű a megoldás: privát szerver. Mi is most csináltunk haverokkla, és nagyon jól el lehet vele lenni.
#1 CoD-os haverom is többet játszik ezzel, mint a Cod 2-vel :D Pedig őt is alig bírtam rávenni, hogy játszon vele
5.
5.
johnnydick
Én anno még az alpha fázisba vásároltam meg, és nagyon tetszett... még a beta fázis 1.4 ig is remek volt... de most már... annyi baromságot beletettek + a multi annyira élvezhetetlen már , hála a trolloknak , akik feltörik az egész játékot és azt csinálnak amit akarnak , persze vannak pluginok erre meg minden... de azt is feltörik.
Szóval a Minecraft régen volt jó, most már... áhh.. Látszik hogy Mojangékat is a pénz hajtja csak , a minecraft azért is volt jó (szerintem) mert only PC játék volt.
De ez csak az én véleményem.
4.
4.
Matt8888
Nekem is tetszik ez a játék igen érdekes és sok időt ellehet vele szöszölni .)
3.
3.
MoRT2195
#1: Én is így voltam. Bár én csak 2 hete kezdtem játszani, de akkor is csak azért mert haverok mentek, mondom meg nézem én is (pedig elég sok rossz előítéletem volt), hát kellemes meglepetése volt, nagyon jól ellehet vele szórakozni :)
2.
2.
wolfwarrior
A minecraft engem is érdekel és ha olcsóbban akarod a végleges árnál megvenni még most érdemes 25% levonnak.
1.
1.
Ecneb
ez a játék HATALMAS!!! kételkedve kezdtem neki, másfél éve, de még ma is játszok vele vagy 5-6 órát!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...