Call of Duty: Black Ops - jön a negyedik DLC

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 4.
  • Letöltés
Link másolása
A Call of Duty: Black Ops az eddigi legsikeresebb epizód a sorozat történetében, ezek után nem csoda, ha az Activision igyekszik minél jobban meglovagolni a sikersztorit. A kiadó a pénzügyi helyzetjelentése után jelentette be, hogy jön a negyedik pályacsomag, ez a Rezurrection nevet viseli.

A Call of Duty: Black Opsból novemberi megjelenése óta 25 millió példány kelt el, az idei év első felében Európában és Amerikában egyaránt a legkeresettebb játék volt. A játékosok eddig 2,2 milliárd órát töltöttek el az új rész többjátékos módjaival, a résztvevők száma pedig 30 százalékkal több, mint amivel a Modern Warfare 2 büszkélkedhetett.

És persze a DLC-k: a Black Ops pályacsomagjai iránt 40 százalékkal nagyobb az érdeklődés, eddig összesen 14 millió DLC-t vásároltak meg a rajongók. Ezek után nincs mit csodálni azon, hogy jön a következő kiegészítő, ami a Rezurrection alcímet viseli (igen, így "z"-vel), és a megszokott módon 15 dollárba, illetve 1200 Microsoft Pontba fog kerülni.

A kiegészítő először Xbox 360-ra jelenik meg augusztus 23-án, majd várhatóan egy hónappal később jönnek a PC-s és PS3-as változatok. A Rezurrection meglehetősen tartalmas a korábbi pakkokhoz képest, igaz, új tartalom is kevesebb van benne. Kapunk majd négy pályát (Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa, Der Riese), melyek a World at War zombis részeinek felújított változatai lesznek, emellett Moon elnevezéssel egy ötödik zombis térképre is számíthatunk - bár a neve sejteti, azért elmondjuk: ez a Holdon játszódik majd.

A nagy "összegző" DLC mellé jár majd egy 20 dalt felvonultató zombis soundtrack is, illetve egy, az új pálya által ihletett dashboard témát is letölthetünk. Jó hír, hogy bár a felújított térképek a Black Ops Hardened és Prestige kiadásához is letölthetőek voltak, az ezeket megvásárló rajongóknak nem kell még egyszer fizetniük, ők ingyen leszedhetik az új DLC-t annak minden extrájával együtt.

Köszi, galbalazs87!

15.
15.
Khaszás
olyan dlc nem lesz amibe az összes csak zombis map benne van ? mer az lehet érdekelne :)
14.
14.
ribizly
#7: Ez mekkora... LOL :)
Remélem lesz valami bónusz azoknak akik megvették az összeset. Mondjuk egy nagy fityisz vagy valami... XD
12.
12.
danez11
#11: dekár, hogy nem adnak ingyen egy ferrari f430ast, jajj dekár
11.
11.
dönc
kár hogy nincs ingyen :(
9.
9.
MoRT2195
Ebben a csomagban :D Cod5-ben meg patchekben volt.
8.
8.
JacoB
A shi Mo numa és a verrückt melyik csomagban van benne ?
7.
7.
Moldren
Ha a map pack-ok első betűit összeolvassátok FEAR jön ki:
[F]irst Strike
[E]scalation
[A]nnihilation
[R]ezurrection
6.
6.
MoRT2195
Ja bocsi, tényleg igaz, én nem figyeltem eléggé :) Képeken ott van a rendes nevük is, és ott van mindegyik kis képen a zombi.
5.
5.
galbalazs87
#4: Azon a képen, amit linkeltél ugyanaz szerepel, mint amit fojesz is leírt a hírben, csak a pályák német/japán nevéhez oda van írva egy angol szó utalásként, hogy kb. mire is számítsanak az amcsi hamburgerzabálók, akik nem beszélni deutsch.. A Moon, ez tiszta. Aztán:
- Nacht der Untoten (Night): Élőhalottak éjszakája
- Verrückt (Asylum): Elmegyógyintézet (??)
- Shi Mo Numa (Swamp): Mocsár
- Der Reise (Factory): Gyár

Tehát ez a DLC tényleg csak zombis pályákat fog tartalmazni.
4.
4.
MoRT2195
Nem éppen... Nézzétek meg ezt, itt vannak milyen pályák lesznek. Benne lesznek a cod5 zombi pályák plusz mint eddig 1 új zombi és 4 új multi map. Itt lehet megnézni: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/284875_239092502788326_147954561902121_782573_551202_n.jpg
3.
3.
ribizly
Engem ez a hír nagyon feldobott. A Left4Dead is nagyon bejött anno, és hatalmas party-kat nyomtunk a haverokkal menekülve a hordák elől. Ez egy teljesen más játékstílust hoz, és sokkal nagyobb a hangsúly az összjátékon és a stratégián. Ez az a DLC, ami nekem speciel "musthave".
1.
1.
Na várjunk csak, tehát akkor ez kizárólag zombi-módos pályákat fog tartalmazni? Csak azért kérdem, mert én zombizni nagyon keveset szoktam, így nem érdekelne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...