Gyűjtői változatot kap a Skyrim

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Hatalmas műanyagsárkánnyal együtt érkezik a The Elder Scrolls V: Skyrim gyűjtői változata. A csomag a standard kiadás két és félszerelésébe kerül majd, és egy raklapnyi extrával várja a rajongókat - más kérdés, hogy a Bethesda szerint is igen korlátozott számban lesz elérhető.

A gyűjtői csomag természetesen ugyanazon a napon, november 11-én jelenik majd meg, mint a hagyományos kiadás, s bár elvileg Európába is jut belőle néhány darab, csak reménykedhetünk, hogy egy-kettőt hazánk üzletei is be tudnak majd szerezni - a Collector's Edition a Bethesda szerint csak igen korlátozott példányszámban lesz kapható, összeteheti a két kezét az, aki hozzájut egyhez.

A bővített kiadás egyébként 150 dollárba fáj majd, a legérdekesebb extrája pedig a díszdoboz és a mellékelt térkép után minden bizonnyal a 12 hüvelykes, műanyag Alduin szobor lesz. A készítők emellett egy 200 oldalas, Art of Skyrim című képeskönyvvel is kedveskednek a fanoknak - ez utóbbi előszavát Todd Howard, a játék vezető dizájnere írta -, illetve kapunk majd egy bónusz DVD-t is: ezen mindenféle kulissza mögötti titkokat leshetünk meg videók formájában, illetve megnézhetünk egy raklapnyi fejlesztői interjút is, ha úgy tetszik.

A The Elder Scrolls V: Skyrim egyébként PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni.

67.
67.
Elcijas
#66: bocs 65 nem neked akartam írni, csak így rajt maradt ^^ (ezt mindenkinek írtam)
62.
62.
Hab
#59: A probléma hogy euróban is 150 lesz, ami kb 41 000 Ft. Én ezt nagyon felháborítónak tartom!!
61.
61.
vuliem
Remélem azért lesz majd game of year edition vagy valami hasonló is :P
55.
55.
XDannyL
Már sok-sok hírt láttam ezzel a játékkal kapcsolatban, de egyiket sem olvastam el... Most azonban, hogy megláttam melyik fejlesztőcsapat dolgozik a játékon, kezdi felkelteni az érdeklődésem ez a cím. Most is épp az egyik játékukkal játszok... Fallout 3 (összes DLC, magyarul) Nagyon, nagyon jó játék. Erről a Skyrim-ről azt hittem, hogy már megint valami gagyi MMO van készülőben. Valaki nyugtasson meg, hogy nem az lesz.
54.
54.
Mortician
#48: Sajnos én is így vagyok vele. Gyűjtőit szerettem volna, de 150 dollár már sok, megelégszek a normál kiadással is.
53.
53.
Extol
Van egy erősen limitált gyűjtői kiadás ami jóval drágább a hagyományosnál. És ezért kell így kiakadni b****átokmeg?
52.
52.
Skyer
Baszki, tomfucius írása vetekszik gta5 csodálatos irományaival..
Golyózik a szemem lol..
51.
51.
Griffin
#50: Miért, le is van védetve az a szó? Mert én azt hittem csak maguktól találták ki, hogy ezt a szót más játékok nevében nem használhatják. Ha le van védetve akkor igazuk van, viszont ahogy te is mondtad: ki a ***** védet le egy szót? Egyébként mindkét kommenteddel egyetértek.

Netsu: Szerintem feleslegesen küzdesz a fanatikusok ellen, úgysem fogják beismerni hogy az általuk istenített játék fejlesztői mindezt a pénzért csinálják. Azonban a vitában neked adok igazat, bár néha egy kicsit keményen fogalmaztál, de a lényegen ez mit sem változtat.
50.
50.
Elcijas
a perekről meg annyit, (nem elvakult rajongóként), ha tényleg kizárólagos joga van a bethesda-nak a "scroll" szójoz, akkor joga van és kész (az MS sem örülni ha pl kihoznék egy konzolt "BOX" néven és a Sony sem ha ugyan ezt tenném Gamestation néven [csak h ne legyen fanboykodás]). akkor minden jogukban áll perelni. bár szerintem az egész ott nevetséges hogy egyáltalán meg valameik idióta megadta az engedélyt h levédjék azt a szót
49.
49.
Elcijas
Hát akármilyen rajongója vagyok a Morrowind óta (nem TES: 3!!!!), és végre vártam hogy az 5-dik jubileumot megünnepeljem egy gyűjtőivel. Na de kérem minden épeszű ember horkan egyet ha meglátja mennyit fizet egy műanyag szoborért(mondom ezt úgy h imádom a szériát és 2011 legjobban várt játéka a [BF3 mellet]). Remélem lesz valami limited-féle (mert ügye ez collector), mert azok kb 1-2ezer k-val trágábbak, de mégis csak plusz küldik benne vannak.

UI.: a térkép az oblivionban (nem TES: 4) is bent volt (bár akkor GOTY-t vettem)
48.
48.
The Lone Drow
10k-val kevesebbért jóval több mindent kaptam a The Witcher 2 gyűjtői kiadásáért. Szerintem ez kimarad, elég lesz a normál kiadás is.
A tomfucius féléket meg bannolni kéne a fenébe...
47.
47.
Hab
#46: Amúgy meg, ennek már semmi köze a hírhez, ideje abbahagyni.
46.
46.
Hab
#45: Játékfejlesztésben a legjobbak (legalábbis rpg-ben mindenképp), amíg nem térnek le az útról nem érdekel mit csinálnak. Vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is. Mint pl a jogi kiskapuk, de ha már vannak hülye lenne az ember nem kihasználni :)
45.
45.
Netsu
#43: Én ok nélkül nem állok úgy senkihez és semmihez, hogy egy undorító banda. Olvasd el a bemásolt cikk utolsó bekezdését. Ott világosan leírják, hogy csak a logó használatért pereltek. Ez van, sajnos.

Hab: Értelme ugyan nincs, de ez az út, amit a Bethesda követ jelenleg, az nem éppen helyes. Én így látom.
44.
44.
Hab
#41: Hát a sírásnak akkor sincs értelme, inkább örüljünk hogy nem lesz vmi gagyi mmo belőle :)
43.
43.
tomfucius
#41: felesleges akármit is irok nem gyözhetlek meg ha alapbol ugy állsz hozzá hogy egy undorito banda ugy hogy mindegy mit mondok
42.
42.
tomfucius
#41: azt állitod hogy csak azért perelnek hogy perelhessenek ???vagyis a pénz kellene nekik csak nem pénzügyi gondok van ott ?nem ,nem hinném hogy akkor fejlesztenének ilyen méregdrága játékokat ott csak az volt az indok hogy elne rontsák a franchise nevét .elég sokat szakitottak a f3-mal szoval ott nem szarja le senki a falloutot az az egyik hozo neve a bethedának
41.
41.
Netsu
#35: Nem azért pereltek, mert féltek, hogy szar lesz, (szerintem ők nagyívbe tesznek a Fallout névre) hanem azért, mert szerintük nem használhatták volna a logót. Ez az indok meg kukába való, csak egy kifogás arra, hogy perelhessenek. És ez az, ami undorító.
40.
40.
tomfucius
#39: amit a játéktörténelemben jelent
39.
39.
tomfucius
#38: itt senki nem a szóért perrel hanem amit jelent .jó ha most feltudsz sorolni 4 játékot az elmúlt 3 évben amiben benne volt a scrolls szó akkor azonnal elnézést kérek amiért ilyen megnyilvánulást mutattam ki az oldal másik felhasználója felé .na várom
38.
38.
Hab
#33: Fogd vissza magad, írni sem tudsz. Annak ellenére hogy van igazság benne amit mondasz, magadat égeted. A Scrolls-ért perelni meg tényleg gáz.
36.
36.
Netsu
#34: BioWare. Hoppácska.

De innentől leszarom, mit pofázol, mert neked mondhat az ember akármit, az agymosott fejed úgysem fogja elfogadni, csak azt, amit beleprogramoztak. További jó seggnyalást! ;D
35.
35.
Hab
Szerintem jobb ha nem lesz Fallout mmo, semmi szükség rá. Csak rombolná a franchise-ról kialakult képet. A Fallout maradjon csak igazi RPG, nem kellenek unalmas hentelős vagy gyüjtőgetős questek. Az Interplay nem valószínű hogy olyat tudna alkotni ami hozná az elvárt színvonalat, szóval megértem a Bethesda-t hogy elperelték tőlük. Remélem lesz majd hamarosan 4. rész új motorral:)
34.
34.
tomfucius
#32: miért is van neki igaza ??? nem emlékszem 3 nál tud esetre amikor a bethesda perre ment valamiért .ö meg itt azt állitja hogy ök olyan pénz éhesek meg erkölcstelenek mint mások .tudsz mondani egy olyan céget f/fejleszo csapatot aki eddig egyszer sem ment perre és van a háta mögött egy sikeres játék sorozat???
33.
33.
tomfucius
#31: te egy olyan any szomorito rézmuves szántos paraszta vagy hogy anyádat kezdem sajnálni a jo isten sem tudja mit mondasz éppen mert nem vagy képes a saját szavaidat leirni inkább meg probálsz egy cikk mögé bujni ami ugyan azt atartalmazza mint amit mondat maz elözö kommentemben nem tom miért hozod elö ezt mivel ugyan az van benne amit eddig is irtam az hogy az interplay nem képes fejleszteni és ezért megprobálta a bethesda rá tenni a kezét hogy azért mégis a fallout sorozatot kihuzták a szarbol és nem akarták hogy az interplay elrontsa a játék arculatát egy olcso rosz minöségu mmo val eddig világos meg probáltam a te alacsonyrendu gernictelen szinteden irni hogy megértds na és és most meg a scrolls szó miatt pereltek ? igen miért ? mert a scrolls ösze fonodott az tes szériával (itt olyan mozaik szó van amit lehet hopgy azaz elöemberi agyat nem ért meg ezért leirom TES= the elder scrolls )és akár kit kérdezel a scrolls rol a tes jut az eszébe még neked is bakis inteligenciáju barátom aki csak olvasni tud de értelmezni a szöveget már elfelejteték meg tanitani a 8 általánosban :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...