Mozgásban az új Xbox 360 dashboard

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
A most bemutatott videóban ugyan főként azt demózzák a Microsoft alkalmazottai, miként fog működni az új, Bing-alapú keresés az Xbox 360-on a Kinecttel, de valójában egy újabb szeletét láthatjuk annak, hogy a cég miként fogja teljesen meghódítani a nappalikat.

Konkrétan kirázott a hideg. A filmecskét nézve ugyanis újra fejbevágott a tény, hogy hol tartunk ma, mennyire sci-fi, és mellette valahogy mégis mennyire hétköznapi dologgá vált, hogy hanggal vezérelhetjük a játékkonzolt, ami nem játékkonzol többé, hanem a televíziózástól kezdve a filmnézésen át teljes szórakoztatóközponttá vált. A videóban az ősszel érkező Xbox 360 dashboard frissítés néhány újdonságát szemlélhetjük meg, főként a Bingre épülő keresést: elég csak annyit mondanunk, "Xbox 360 Bing Batman", és a konzol máris megjeleníti nekünk az összes tartalmat, ami elérhető a témában.

21.
21.
Moldren
jó jó de mikor lehet magyar liveon irányítani hanggal? nekem jó lenne angolul is csak lehessen. Vagy már lehet? :)
19.
19.
XDannyL
Na vééégre. :) Nem vagyok oda az Xbox-okért, de be kell valljam ezt most tényleg jól megcsinálták. Képesek voltak észre venni a hibát (uncsi dashboard) és nem akármilyen dashboard-al leptek meg minket. Igaz, hogy Kinecttel a tuti, meg, hogy kicsit előbb is jöhetett volna, de természetesen gratula nekik. Ez most tényleg jó lett! =)
18.
18.
p3ti
#16: Ja , én még a legelsőt csíptem , mikor volt 2 oldal és csá . 1iken be jelentkeztél a liveba , ott volt 1-2 demo , másik fele meg a játék volt . Most meg már lassan bill gates keze kinyúl a kinecten keresztül és megböfiztet .
16.
16.
roli33
De jó is volt az az időszak, amikor még nem volt semmiféle fölösleges bugyuta menü, betetted a lemezt a konzolba, azt játszottál :D De tudom, haladni kell...
14.
14.
Slik
13.
13.
Raam989
Újabb haszontalan fasság...
12.
12.
szpal
Tényleg szuper meg minden, a probléma mindössze annyi, hogy nálunk még mindig csak multira lehet használni a live-ot...Örülnék egy netflix, skysports, ESPN trónak én is...igazán...
Mi ezeket csak videón látjuk...
10.
10.
givi6
tényleg elég sci-fi világban élünk :D
9.
9.
Matt8888
Hát a technikát nem lehet visszafogni.
7.
7.
ribizly
#2: Ez valami hatalmas... Mellesleg eddig amit használtam a hangfelismeréséből, azzal teljesen meg voltam elégedve (igaz, csak annyit kellett mondani: "XBOX KINEKT"... :D
5.
5.
Necreon
Jó irányba haladunk, de ez még elég kezdetlegesnek tűnik. Meglátjuk hol tartunk majd 4-5 év múlva, akkor lesz valóban érdemes befizetni az ilyesmire szerintem.
4.
4.
Quent1n
A hangvezérlés már elég régi dolog, de ez így egy csomagban (Xbox) tetszetős. PS tulajként az Xbox kezelőfelületét és körítését irigylem.
3.
3.
Mathia$
2.
2.
Nando
XD

http://www.youtube.com/watch?v=5FFRoYhTJQQ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...